Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klown
aktív tag
Na most fog megütni a guta!
Kálváriám sokadik felvonása:
Márc. 6-án le lett adva a telefon a Wayteq-nél, mert volt egy kis sárgás elszíneződés a képernyő szélén és a Waze újraindítgatta a telót. Na már most az elszíneződéses problémát megoldották. Gondolom kicserélték a kijelzőt. Az újraindulás nekik is előjött. Újrahúzták 8.0 (januári biztonsági szint) a telót, majd próbálták, nem jött elő az újraindulás. Fura, mert előtte is az volt rajta. Nekem még nem volt lehetőségem tesztelni. Remélem tényleg elmúlt a Waze-es szívás!
Szóval ma (márc. 29.) meghozta a GLS a "javított" telót. A SIM kártya takaró sehol se volt. Nehezen sikerült telefonon beszélnem a Wayteq szervízzel, s elismerték, hogy ottmaradt a tálca, s kedden utánamküldik. Ok, ez még nem lenne tragédia, emberek vagyunk, hibázunk. (Bár richtig nálam történik ez. Jellemző! Ahogy az is, hogy mindenki ódákat zeng a telóról én meg csak sz@pok vele. )
Kezdtem ma újra belakni SIM nélkül, s azt vettem észre, hogy vannak ikonok, amiket nem tudok egymásba húzni, hogy mappa legyen, ha a képernyő közepén vannak, mert elcsúsznak. S a fura az, hogy a képernyő alján, tetején nem volt ilyen gond. Gyorsan letöltöttem egy rajzolgatós képernyő teszter progit s azzal szépen látszódik, hogy a képernyő közepén van egy centis vízszintes sáv, ahol szinte széltől-szélig nem érzékeli a tapintást a képernyő. A gyári beépített touchpanel edge tesztnél is előjön a hiba, mert a középső részt alig lehet zöldre beszínezni. Nem vagyok olyan típus, de most tényleg egy hajszál választott el attól, hogy úgy a földhözvágjam ezt a sz@rt, hogy atomjaira hullik! De inkább elszámoltam 10-ig, mert sajnos most nem tehetem meg anyagilag, hogy új telót vegyek. Szóval kínában is halmozottan igaz a hétfő délelőtti műszak, mint a szoci autóknál.
Addig is marad a jó öreg (3,5 éves) Huawei P6s... Az legalább nem szívatott még meg ennyire. Ég és föld minősigleg!
Üdv: Klown
[ Szerkesztve ]
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest