Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
Igazából mivel új a teló, igy nyomkodom! 45%, délután 2-kor!
Reggelre megyek, adatháló be lesz kapcsolva! Nem hiszem, hogy lesz benne nafta, amikor hazahozom, szóval rárakom töltőre! Viszont egyszer kipróbálom, hogy töltés nélkül mennyit bír! Van a melóhelyen Q3 töltő, ha gond lenne! -
Dimond G
senior tag
Pár napja van nálam a telefon és a Mi Mix 3 után kicsik nagyon könnyű és kisebb a telefon!
A gép fürge és nincs bajom vele! Mindent beállítottam és ami a Mi mix-en volt szépen átrakta!
Összehasonlítva a Mi Mix 3 és az Mi 9 SE aksiját, leszámítva a kb 130 különbséget a méretükben, kb ugyanannyi használattal kb ugyanannyi százaléknál tettem töltőre nap végén!
Ez persze User függő! Ez az én használatomra épült!
Az biztos, hogy beállok a sorba és azt mondom, hogy az aksi a leggyengébb pontja a telónak!
A töltés kellően gyors és egész hamar feltölt csurig!Piros pont!
-
Dimond G
senior tag
válasz
balu1977 #3310 üzenetére
Belenagyítottam és és a nagyított kép jobb volt! Nekem jobban tetszik a GCam képei!
De egy összehasonlító kép még nem a világ!
Aki a gyárival csinál jobb képet, vagy nem akar még egy appot erre áldozni, az tegye! Senki nem hal bele!...és ahogy írtad: "relatív".
Csak leírtam, hogy nekem jobb a Gcam! -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Olvastam a tesztben, hogy lehet tölteni QuickCharge 3 töltővel is! Olyat honnan és milyet érdemes vásárolni? Külföld és belföld is érdekelne! (link is jól jönne)
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged