- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdraco
őstag
válasz
#20584850 #3252 üzenetére
Én sem igénylem a romolást. Felesleges romolni, jelenleg a gyári rom a legjobb és legstabilabb és gyakran frissül (2 havonta legalább). Nincs számomra semmi zavaró bug-ja, elégedetten használom mint ahogy mások.
Egy google camerát rá (mindenféle booloader, rootolás nélkül fel lehet rá rakni) és lehet használni a telefont.
Mindig akadnak olyanok akik romolnak. Max. 2-3 év múlva, mikor már nem jön rá frissítés, akkor meggondolom én is a romolást, ha lesz addig lineage vagy pixel experience vagy hasonló. -
mdraco
őstag
válasz
#20584850 #3250 üzenetére
Nem xiaomi készíti, azok nem hivatalos rom-ok . A xiaomi.eu dev. verzió a heti kínai beta rom-okra alapul. És a xiaomi.eu stabil verzió pedig a stabil kínai romra épül. Tehát custom romok a xiaomi.eu.
Itt egy lista a hivatalos globál romokra. Nem naprakész, de látható milyen rom-ok vannak rá. -
törölt tag
válasz
#20584850 #3224 üzenetére
Ahogy nézem, nem nagyon vágod itt a dolog lényegét. Pont azon meg a sirám, ha BL-t nyitsz, a xiaomi azt csinál a garanciáddal, amit csak akar, ez a lényeg pár hozzászólásnak. Persze ez az egész sztori sánta. Mert, ha igaz lenne, pont a megbízható hely lenne szar, hisz hivatalosan a xiaomi azt csinál, amit csak akar. A kis bót meg nem nagyon teheti ezt, ha élni akar. Meg olcsóbb is. Gondoljátok ezt már át. Aztán kell vész kiabálni a süketséget.
-
DavidQ
tag
válasz
#20584850 #3201 üzenetére
Nem tudom. De az már rég gond, ha ilyeneket bizonygatni kell, szvsz.
Ha elküldöm a telefont, hogy laza a töltőport - fityeg benne a kábel; vagy meghalt az akksija; vagy recseg a hangszórója, akkor ne a szoftvert nézegessék, hanem javítsák meg a teló hibáját.
Bullsh*t nélkül. -
DavidQ
tag
válasz
#20584850 #3197 üzenetére
Ezt nehezen tudom elhinni. Ugye a BL nyitás felhasználóhoz kötött, nem pedig telefonhoz. Én anno a Mi5-höz igényeltem meg az engedélyt, ami azóta is rajta van az accountomon. A Mi9 SE-met egyáltalán nem bántottam, minden gyári. Nem tartanám fairnek, ha azért mert a felhasználómon elérhető a BL nyitás ne garizzák a telefont.
-
törölt tag
válasz
#20584850 #2870 üzenetére
Nekem eu dev van. Most megvárom a pénteki verziót, tisztán felrakom, ha minden ok, marad kigyomlálva sokáig. Ez a terv. Amíg nem lesz kedvem újra romolgatni, addig csak a biztonságiakat rakom fel és kész, elvagyok. És elment minden utánolvasással, minden szívással cakkpakk fél napom. Sajna ennyit bele kellett áldoznom. A twrp szivatott kb 2 órát, minden más sima volt.
-
törölt tag
válasz
#20584850 #2862 üzenetére
Kutyafuttában. Csak azok az alkalmazások lehetnek a telefonon, amiket használok. Így a legtöbb google és miui app és szolgáltatás törölve, nekem ne járkáljanak a háttérben, ne zabáljanak, ne reklámozzanak etc., ne legyenek ott. Gondolok itt cold, snyc, lens, mi fiók, téma, visszajelzések, zene, xiaomi aktiválás, mi recylce, credit, gyorselérés, wallpapperek, több rendszer app, pár nem használt google app is. Kipucolom, amit csak lehet, nem terhelem, ha nem muszáj. Írhattam volna, hogy mi marad, G oldalról gmail, hangalapu keresés, maps, Miui oldalról, fájlkezelő, fénykép, biztonság, esetleg böngésző. Ezeket EU vagy miuiHu alatt is törlöm, és marad egy pörgős, használható, viszonylag tiszta rendszer. Így most nekem bőven megvan az 1 nap, jellemzően 30-40 százalékkal érek haza, míg 3.1 0-5 százalékot hozott.
A jó globál frissítésekben nem bízom, redmi 3 s régi tapasztalataimból kiindulva, de hosszabb ideig szemeztem az MI 8-al is, így ott is olvasgattam, de ugyan ezt szűrtem le. Ha javul is valami, lesz más hiba jellemzően, ami addig nem volt, meg az adatgyűjtésük sem a szívügyem.
A második bekezdés hibái nem jellemzőek sem eu sem miuihu-ra, ha mégis, tuti az egy héten belüli javítás. Így sokkal kisebb kellemetlenséget kell elviselnem, mint gyárilag.
A gar vesztés engem nem izgat, 1 nem félek, hogy bármi baja is lesz. Kettő, ha még is, visszazárom a telót, globált rá és beviszem, aztán majd látjuk. Meg mondjuk, ha tönkre megy a power gomb, vagy a mikrofon egy év múlva, nagy ügy azt kicserélni? Mert kijelzőt, ami nagy ügy, garban sosem fognak szvsz, főleg nem ott, ahol én vettem :D
A végére pedig igazat adok neked, most kell venni használtba, romolni és örömmel használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- OpenMediaVault
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest