- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
envagyok #11547 üzenetére
szerintem azzal nem fog menni. Ha tényleg meg akarod menteni, szinte biztos, hogy rootolni kell. Mivel jó kis teló, érdemes, de kérdéses mennyi időd van rá, és mennyire akarsz elmélyedni benne. Ha nem gyakran csinálsz ilyet, sokáig el fog tartani.
Én is így jártam a MI 6-ommal, sokat pepecselétem vele, másnak biztos ujjgyakorlat. De megérte anno, mert az is pöpec kis gép volt még sokáig.
-
han_lev
senior tag
válasz
envagyok #11543 üzenetére
Sikerült a leírás szerint?
Elég régen csináltam recowery flesselést, azt is csak a MI6-osomra, úgyhogy most hirtelen nem tudok rá mit mondani. Az enyém nincs rootolva, ezért én nem is tuok rá romot tenni, de végeredményében ha rászánja az időt az ember, nem egy lehetetlen dolog.
Először ezért én megpróbálnám a gyári beállítás visszaállítását, vagyis a gyári recoverybe belépni, és mindent törölni, és újraindítani.
Ha jólemlékszem a hangerő le +bekapcsológobbal kell elindítani, vagy a hangerő fel+bekapcsoló gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest