- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
#83057152 #4643 üzenetére
Gondolom nekem szántad a kérdést.
A közelségérzékelő nekem tökéletesen működik a gyári dialer app-al is.
Nekem olyan, mintha néha megfagyna a contact kiválasztása után a progi.
De feltettem a Google Névjegyzék app-ját és az tökéletesen dolgozik.
Egy fél év alatt ilyen alap dolgot már kireszelhettek volna rajta, de tudom nincs idő, mert kellenek az új készülékek. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#83057152 #1830 üzenetére
Bootloader nyitás csak amiatt kelthet aggódalmat, hogy olyan rom-ot teszel fel mondjuk, amit(csak példa) oroszok hegesztenek, abba úgysem látsz bele, hogy mi megy a háttérben.. Míg gyári ROM-nál elvileg úgy gondolod, hogy garantálva van a biztonságod, legyen az ios vagy android vonalon bármelyik gyártó.
xiaomi.eu rom megbízható egyébként ilyen szempontból, de valaki otthon hegesztett romját nem tolnám fel az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest