- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
Ha jól emlékszem QC3 esetén 36W a felső határ, szóval nem muszáj csak emiatt QC4-es töltőt venni.
Viszont a 4-es szabvány többek között már valós időben figyeli a hőmérsékletet is, ami azért nem hátrány valljuk be.
A Mi 9 elvileg QC 4+ ig mindent támogat
Ha valamiben tévedek, majd kijavít valaki🙂 -
Black&White
addikt
Nekem papíron QC3-at tud a Baseus töltőm (csak az Alin lévő leírásban írják a QC4-et), de simán lekőrözi a QC3-as elődjét (Blitzwolf) gyorsaságban, illetve ezzel adott a szuper-gyorstöltés opció is.
A kommentek között találsz képet, hogy 34W-on tetőzik a sima USB port (a Mi 9 27W-ot képes felvenni) .
LINK -
gorcsev27
tag
Egy hete van meg, még aznap, ahogy megérkezett, megkapta a legfrissebb Global EU ROM-ot, eddig semmilyen bugot nem tapasztaltam.
Sikerült megtalálnom azt a Gcam verziót is, ami (nekem) hibátlanul működik:
[link] [link]
Gyenge fényviszonyok között határozottan veri a gyárit, szerintem a főkamera nappal erős megvilágításban is részletgazdagabb képet csinál, bár egy kicsit melegebb tónusúak a képei. Nem kell cycle, vagy long press módszerrel trükközni, ha lencsét akarsz váltani, vannak külön gombok hozzá. -
LilProphet90
senior tag
Tökéletes a gyári ROM. Nemrég váltottam EU-ra, de nem ad annyival többet (plusz bugok), amiért számomra megérte volna. De ez szubjektív, mindenesetre ne tartson vissza a vásárlástól.
Szerk: Elvileg az új EU-romban is megvan még ez a szürke keretes bug appindításnál. Tudom, nem egy dealbreaker, de elég frusztráló, hogy három hét után nem lett még javítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest