- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
Teszt megjelenése előtti napon vettem egy Mi9et. Kíváncsi voltam rá, Mi8at vált.
Vegyes érzelmein vannak, itt olvasva a fórumot, mindenkivel kicsit egyet tudok érteni. Amúgy nem értem miért nem lett különösen ajánlott.Kamera eddig számomra visszalépés.
Egymás mellé téve a két telefont, a Mi8 szebb képeket lő, lehet a későbbiekben frissítéssel jobb lesz, remélem.
Videóban viszont talán kicsit jobb.
EIS nem hátrány, pedig azt hittem az lesz, tök jól stabilizál.
Leírnám tapasztalaim, összehasonlítva a Mi8-al:Előnyök:
-kicsit szebb kijelző
-Kisebb nocccs
-Kb 1 órával jobb üzemidő
-Ujjlenyomatolvasó jobb helyen van, pláne mikor asztalon van a telefon
-Infra port
-Ultraszéles látószögű kamera
-Bal oldali gomb hasznos
-QI töltés
- szép a kék variáns, Mi8am is kék volt, de ez jobban bejön
- előlapi kamera jobb
-wifi antenna erősebbnek tűnikHátrányok:
- érezhetően lassabb és nem mindig ismer fel az ujjlenyomatolvasó
-Éjszakai arcfelismerés az infra hiánya miatt lassabb
-Szerintem rosszabb kamera
-vízállóság hiánya,Mi8 sem volt az, ennyiért mondjuk nem is várható el.Ár/érték arányban szerintem kimagasló, ezt a részét nem lehet vitatni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig is volt jó csúcskészüléke a Xiaominak, most viszont a szoftvert és a kamerát is összetették, hogy ártól függetlenül a legjobbakkal versenyezzen.
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest