Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a jegyzeteket átmenteni régi Xiaomimról? -
vigyorgó
tag
Megvan a megoldás. Érdemes volt beírnom. Továbbra sem fogok romolni. Kínlódjon vele a....
Attól veszek telefont aki már feltette a telefonra ezt az eu romot, és a hívásrögzítő funkció elérhető.köszönöm mindenkinek a segítséget
-
vigyorgó
tag
válasz
nrg_52 #20062 üzenetére
Most néztem YouTube on fenn van ez a bootloader nyitás lépésről lépésre. Akkor lehet hogy rászánom magam. Köszönöm!
A lényeg hogy ezzel az eu rom telepítéssel a feltöltött fotón lévő hívásrögzítés jelenjen meg. Ez alapból meg fog történni ezzel az eu rom telepítéssel minden esetben? -
vigyorgó
tag
válasz
nrg_52 #20059 üzenetére
Már gyárilag beépített hívásrögzítővel rendelkező konkrét telefon típusra vagyok kíváncsi ahogy amargo beírta. Sajnos úgy néz ki ő nem tudja mire vagyok kíváncsi. Talán valahol az mi9 környékén még benne lehet ez a funkció, most érdeklődöm más csatornán. Nem tudok romolni. Aki meg nem ért hozzá az tönkreteheti a telefont.
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Valami uniós rendelkezésnek köszönhetően pár éve nem lehet gyárilag beépített hívásrögzítő funkcióval rendelkező telefont vásárolni.Ennek is köszönhető hogy nem cseréltem még le a Xiaomi RN5 telefonomat. Pár év használat után viszont kezdenek előjönni gondok a készülékkel, úgyhogy ha akarom ha nem muszáj lesz lecserélnem.
Ezért azt szeretném tudni, hogy melyik az az utolsó xiaomi "csúcsmobil" amiben még gyárilag benne van a hívás rögzítő funkció.nem szeretek használt műszaki dolgokat vásárolni, de sajnos kénytelen leszek ezen funkció miatt, amihez ragaszkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest