- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a jegyzeteket átmenteni régi Xiaomimról? -
vigyorgó
tag
Megvan a megoldás. Érdemes volt beírnom. Továbbra sem fogok romolni. Kínlódjon vele a....
Attól veszek telefont aki már feltette a telefonra ezt az eu romot, és a hívásrögzítő funkció elérhető.köszönöm mindenkinek a segítséget
-
vigyorgó
tag
válasz
nrg_52 #20062 üzenetére
Most néztem YouTube on fenn van ez a bootloader nyitás lépésről lépésre. Akkor lehet hogy rászánom magam. Köszönöm!
A lényeg hogy ezzel az eu rom telepítéssel a feltöltött fotón lévő hívásrögzítés jelenjen meg. Ez alapból meg fog történni ezzel az eu rom telepítéssel minden esetben? -
vigyorgó
tag
válasz
nrg_52 #20059 üzenetére
Már gyárilag beépített hívásrögzítővel rendelkező konkrét telefon típusra vagyok kíváncsi ahogy amargo beírta. Sajnos úgy néz ki ő nem tudja mire vagyok kíváncsi. Talán valahol az mi9 környékén még benne lehet ez a funkció, most érdeklődöm más csatornán. Nem tudok romolni. Aki meg nem ért hozzá az tönkreteheti a telefont.
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Valami uniós rendelkezésnek köszönhetően pár éve nem lehet gyárilag beépített hívásrögzítő funkcióval rendelkező telefont vásárolni.Ennek is köszönhető hogy nem cseréltem még le a Xiaomi RN5 telefonomat. Pár év használat után viszont kezdenek előjönni gondok a készülékkel, úgyhogy ha akarom ha nem muszáj lesz lecserélnem.
Ezért azt szeretném tudni, hogy melyik az az utolsó xiaomi "csúcsmobil" amiben még gyárilag benne van a hívás rögzítő funkció.nem szeretek használt műszaki dolgokat vásárolni, de sajnos kénytelen leszek ezen funkció miatt, amihez ragaszkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Diablo IV
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest