Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemlehet

őstag

Sziasztok!

Nem kifejezetten a Redmi 5A-val kapcsolatos probléma, de hátha valaki már szembesült a problémával. A Music player egyszerűen nem hajlandó normálisan olvasni az ID3 tageket. Random nem eszi meg a speciális karaktereket, néha simán megy a magyar ékezet az Artist és az Album title fieldekben, máskor nem. De amikor nem olvassa be jól akkor is néha Unknown Artist-ot ír máskor meg csak szimplán rosszul kódolja a karaktereket és mindenféle kínai és cirill betűk jelénnek meg.

Próbáltam ID3V1, ID3V2.3-2.4-el is, ugyan az... Próbáltam állítani a kódolást UTF-8-ról másra, de nem semmit sem számít. A gond igazából tuti nem a tagekkel van, mert pl a foobar android simán olvassa és minden remekül megjelenik. Próbáltam még VLC androidban és MX Playerben is, azok is jól olvassák a tageket.

Persze logikus lenne, hogy akkor használjam azokat, de azokkal meg az a baj, hogy a záróképernyőn nem jön fel a vezérlőjük. Persze ha nincs megoldás a ID3 tag problémára akkor együtt tudok élni a dologgal, csak rendkívül bosszantó hogy amúgy a tök jó beépített lejátszó egy ilyen hülye problémával küszködik.

Új hozzászólás Aktív témák