- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojtix
tag
Pont ezért kérdeztem konkrét tapaszatlatokat a vásárlással és gariztatással kapcsolatban (alza, smartshop, mobilcorner), mert amiket olvastam lehettek simán rosszindulatú ill. direkt hirnévrontó bejegyzések (akár a konkurenciától is), itt viszont "nem arc nélküli lovagok"-tól kaptam infót.
Alzában az akkkura is él a 2 év?xiaomi 12X; MI8; MI2S
-
Berti1992
csendes tag
Ilyet-olyat hallani? Hát pedig én már többször vásároltam kis és nagy értékben is a smartshop-tól, őket csak dicsérni tudom. Garis ügyintétésben gyorsak, mindig visszaírnak az online felületükön azonnal, az áraik általában egész alacsonyak.. Amikor a mi8-at megvettem, aznap át is tudtam venni úgy, hogy meg sem jött még semmi visszaigazoló email, csak rájuk írtam hogy mizu... Rendes számlát adnak cégesre is, az összes cucc eddig rendesen bontatlan, zsír új termék volt, és eddig mindig segítőkészek és jófejek voltak a kollégák ott.
Félreértés ne essék, nincs kapcsolatom oda, nem érdekem hogy jó színben tüntessem fel őket, egyszerűen csak nincs rájuk panaszom, én ezentúl is náluk fogok vásárolni,nekem nagyon bejött. És legalább nem valami szürkéző, Kínából rendelgető himihumi webshop az egész
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 Plus 128GB Starlight Gyönyörű állapot, karcmentes, eredeti tartozékokkal
- Samsung S22 128 / garancia