Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojtix
tag
Pont ezért kérdeztem konkrét tapaszatlatokat a vásárlással és gariztatással kapcsolatban (alza, smartshop, mobilcorner), mert amiket olvastam lehettek simán rosszindulatú ill. direkt hirnévrontó bejegyzések (akár a konkurenciától is), itt viszont "nem arc nélküli lovagok"-tól kaptam infót.
Alzában az akkkura is él a 2 év? -
Berti1992
csendes tag
Ilyet-olyat hallani?
Hát pedig én már többször vásároltam kis és nagy értékben is a smartshop-tól, őket csak dicsérni tudom. Garis ügyintétésben gyorsak, mindig visszaírnak az online felületükön azonnal, az áraik általában egész alacsonyak.. Amikor a mi8-at megvettem, aznap át is tudtam venni úgy, hogy meg sem jött még semmi visszaigazoló email, csak rájuk írtam hogy mizu... Rendes számlát adnak cégesre is, az összes cucc eddig rendesen bontatlan, zsír új termék volt, és eddig mindig segítőkészek és jófejek voltak a kollégák ott.
Félreértés ne essék, nincs kapcsolatom oda, nem érdekem hogy jó színben tüntessem fel őket, egyszerűen csak nincs rájuk panaszom, én ezentúl is náluk fogok vásárolni,nekem nagyon bejött.
És legalább nem valami szürkéző, Kínából rendelgető himihumi webshop az egész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest