- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Szeretném megcsinálni az EU romosítást. El is jutottam egy darabig, de inkább kérdezek, mielőtt brickelek.
Szóval azt mondja a leírás, hogy:
"Majd töltsd le a megfelelő TWRP verziót:
Hivatalos TeamWin TWRP verzió:"Mi az, hogy megfelelő? A linken van valami, hogy twrp for dipper. Ez mit jelent? Mi az, hogy dipper? Ez kell nekem ha Mi8 SE készülékem van?
-
Fisha
őstag
válasz
havri1 #18745 üzenetére
Közben pont megjött a support válasza, és sikerült is a 100-as securityt elérni, illetve a developer részen összerendelni a készüléket az accounttal. Írja ezt a 720!!
órás időtávot a leírás. Ezt hol lehet látni, hogy hol tart? Nomeg ez komoly? Én nem bírok ki 1 hónapot ezzel kínai fossal....
u.i.: az mi account oldal chrome alól nem igazán működik. Ez volt a support válasza, és valóban ff alól sikerült. Nice...
-
Fisha
őstag
válasz
havri1 #18745 üzenetére
Köszi a választ. Igen, tennék én rá eu romot, ha már reseteltem szegényt, de azt meg a korábban leírt problémám miatt nem tudok. Nincs meg a 100 pontos security az mi accounton, és nem enged semmit se csinálni. Erre még nem kaptam választ, közben felvettem a xiaomi customer service-szel is a kapcsolatot, hátha.
Ami fent van google cucc a kínai áruházban (our play talán a neve), azt most már nem engedi letölteni, mert hogy nem abban a régióban vagyok. Hát köszi, csak na telefonom meg kínai Magyarországon.
Esetleg szokás ezeket valahonnan netről apk formában is vadászni?
-
Fisha
őstag
Szenvedek a xiaomi mi 8 se készülékemmel. Muszáj volt factory resetelnem. Viszont sajnos kínai romos. Anno, mikor vettem megoldottam magamnak rajta a google play store-t netes leírás alapján, azonban most egyik se tűnik működőképesnek, amit leltem. Tud valaki esetleg segíteni, hogy mit keressek?
Előre is köszi.
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
Egy Mi8 SE-m van, sajnos anno a megjelenéskor még kínai rommal érkezett. Azóta se szántam rá magam a cserére, de a legutóbbi frissítés óta mindent telehány kínai értesítésekkel így kezd a hócipőm tele lenni. Sajnos már az első lépéseknél elakadtam: 100 pontos MI account security. Nincs pl. bakcup emailem. Megadnám, de ilyet kapok. Mit lehet ezzel tenni? Minden más módosításra is ezt dobja. Van valami hely, ahol megcsinálják nekem értelmes áron ezt az EU romosítást, ha nincs kedvem bajlódni vele?
Előre is köszi.
-
Fisha
őstag
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
Egy MI 8 SE-m van lassan másfél éve. Kínai rommal jött még az idők kezdetén. Már megbékéltem vele, nem is akarnék vacakolni, de marhára jó lenne rá magyar hangvezérlés (waze-be), amit anno nem tudtam megoldani a kínai rommal. Van erre azóta megoldás romcsere nélkül? Ha nincs, akkor ne féljek tőle, simán cseréljem le a romot a pinelt utasítások alapján? Melyikre lenne érdemes? Anno az arcfelismerés volt limitálva, de engem ez nem izgatna. Ujjlenyomatot használok csak. Hogy van ez mostanában?
+ magyar menü se izgatna, mert angolul használom alapból, csak a Bajcsy Zsilinszky utat nehéz kimondani angolul. :pElőre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged