Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
Most külön leszedtem az XDA appot
semmit sem látok, hiába csavarom le tökig
csak is az oled tools appal és zöld esetén, ott viszont gyönyörű szép foltos sőt szálkás mintázata van
, bal oldalt felül van egy négyzetem is, aminek az élei sötétek. Mint egy sim kártya piktogramm, még a méret is stimmel kb
(micro sim) Viszont tényleg bármi mást nézek, lásd XDA alacsony fényerőn, akkor már nem találok semmit. Ezért is gyanítom, hogy az összes ilyen lesz, max az emberek nem tudnak róla, aztán beírsz ide, letöltik az oled tools-t és elmegy az életkedvük
Garanciában pedig szerintem 100%, hogy nem cserélik ezért, mivel rendeltetésszerű használat során nem jelentkezik a hiba. Amit linkeltél 2 embert, azok is pontosan ezzel a progival nézték és gyanítom semmilyen más esetben nem látnak belőle semmit sem. Automatikus fényerőt nézem, az korom sötétben nem is megy le teljesen. Engem is csak a tudata zavar a dolognak, más nem, ez ilyen, soha nem vettem volna észre, rosszabbodni nem fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Napelem
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
semmit sem látok, hiába csavarom le tökig
csak is az oled tools appal és zöld esetén, ott viszont gyönyörű szép foltos sőt szálkás mintázata van