- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
kengyel
üzenetére
Ennek pont ez a lényege.
Ha elhagyod, ellopják, és tolnak rajta egy tiszta telepítést (nyitott BL-el, fastboot), vagy egy all data wipeot, akkor nem tudják használni, ha nem tudják a jelszót.
Sajnos találkoztam már olyannal, aki egy Note pro-t bukott be így. Én adtam el neki, készülékkeresés kilőve természetesen. Belakta, az elején ész nélkül létrehozott egy Mi accot, jelszóval, amit persze nem írt fel, elfelejtette. Pár nap után cserélt romot, és azóta a polcon pihen a készülék. Kis túlzással, mert marha nagy mákja volt, egyik régebbi MIUI (talán 6?!) még nem tartalmazta a készülékkeresést, és azt tettem neki fel. Így azzal tudta használni.
Ameddig megvan a fiókjelszó, nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Gigabyte alaplap topik
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest