Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cabrio
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Pont most végeztem én is asszony Mi8 lite telefonjával. Szép szép, de lite, és ezt az ips kijelző feketéjén látni leginkább, de szerintem príma kis telefon lett ez is, ezt az apróságot leszámítva.
-
ftamas0201
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Barátnőmnek is lite van viszont az általad emlegetett döcögéseket én nem tapasztalom. Mintha az én 8asom nyomkodnám. Frissített egyből miui 10re bekapcsolás után azóta kemény használatban van, barátnőm nem kíméli, ki van használva minden egyes mhz a telón
Szerintem egész jóra sikeredett és nekem még a fogása is sokkal jobb mint az enyém. (elcserélni azért nem fogom
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Futás, futópályák
- ASUS ROG Ally
- Goddess of Victory:Nikke
- Battlefield 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem egész jóra sikeredett és nekem még a fogása is sokkal jobb mint az enyém. (elcserélni azért nem fogom