Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bil
tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Sziasztok!
A jobb oldali gombok megadták magukat. Szépen kattognak hangra, de a felfele gomb mintha mindig le lenne nyomva.
Elvittem Fixity-be, mivel 1-2 éve (
) láttam itt vkit ajánlani őket. Ha már ott voltam megkérdeztem, hogy akksit is cserélnének-e, mert gyári van benne - olyan 75%-os lehet.
Azt mondták, hogy eredeti már nincs, de volt egy prémium márka, ami még drágább is, mint az eredeti, de már az sincs. MOndtam nekik, hogy nézek a neten akksit, és akkor jelentkezek, hogy azt is tegyék bele, hogy ha már felnyitják a gombok miatt.
Persze a Nohont rendeltem én is - talán még idén ideér Kínából.
A kérdésem az, hogy még mindig jónak számít az a szervíz? Vagy fentebb leírt beavatkozásokra van vki, akit ajánlani tudtok?
(én nem akarom magam csinálni, nem azért mert büdös a munka, csak nem vagyok jó ezekben)
TX!
Bil
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) láttam itt vkit ajánlani őket. Ha már ott voltam megkérdeztem, hogy akksit is cserélnének-e, mert gyári van benne - olyan 75%-os lehet.