-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
válasz
HUTCHDB #16768 üzenetére
TWRP segítségével szerintem az EU ROM az ajánlott.
Létezik még a Mi Globe ROM, de én ez nem nagyon ismerem és stabil kiadás sincs belőle.Ez az utolsó EU stabil:
xiaomi.eu_multi_MI8_V11.0.6.0.QEACNXM_v11-10.zipCsak érdekességképpen egy kis infó a stabil és fejlesztői verzió közti különbségekről.
"MIUI-nál a stabil ROM-ok lényegében csak szelekció a fejlesztői (heti) kiadások sorozatból a stabil kiadások ütemében, következésképp stabil kiadás nem más, mint régebbi fejlesztői kiadás.
Esetleges hibák később kerülnek bele, de a javítások is és új feature-ök is.
Tehát nagy dolgokat nem kell tulajdonítani a stabil kiadásnak, csak a szó jelentéséből adódó pszichés hatás befolyásoló tényező lehet.
Ettől függetlenül stabil vonal azoknak jó alternatíva akiket nem vonz a heti frissítés varázsa, se új funkciók, se változások...stb"
Forrás -
g_g_g
őstag
válasz
Zsoleszhun #16762 üzenetére
Majd ha lesz róla tapasztalat, kérlek írj már majd róla pár sort, érdekelne.
-
g_g_g
őstag
válasz
HUNited #16738 üzenetére
Kicsit félre vittelek, elnézést.
Nekem még nem volt fenn a 26-ai verzió.
Most gyorsan feldobtam és nálam is úgy néz ki ahogy nálad.
Akkor ebben változtattak.
Most 2 alkalmazással is kipróbáltam a kövdtkezőket.
Sötét móddban indultak el és elég rosszul néztek ki.
Kivettem a pipát az alkalmazások mellől (Individual apps) aztán kényszerített bezárása az appnak (nálam ez be van állítva a Home gomb hosszú nyomására) és utána a régi (világos) formában indultak gond nélkül. -
-
g_g_g
őstag
válasz
ftamas0201 #16675 üzenetére
Én használom és nincs gond a frissítéssel.
Van egy olyan beállítás, hogy kiírja mikor volt a legutóbbi frissítés (nekem 30 percenkénti van beállítva).Itt van két kép a beállításról, hátha segít valamennyit.
Beállítás_1
Beállítás_2 -
g_g_g
őstag
válasz
st6969 #16670 üzenetére
Messenger probléma.
Már van javítás rá, csak nem egyszerre megy ki mindenkinek, hanem folyamatosan.
Türelem, hamarosan jó lesz
Innen indul a szál, olvass vissza.
Messenger megosztás probléma -
g_g_g
őstag
válasz
randras_83 #16662 üzenetére
Ez inkább messenger gond, android alkalmazások topikban a napokban (tegnap vagy tegnapelőtt) volt szó róla.
-
g_g_g
őstag
válasz
bepken #16633 üzenetére
A telefonnal különösebb probléma nincs, legalábbis itt a fórumon nem nagyon olvastam ilyesmit.
Jellemzően szeretik az emberek és a tudása is bőven kiszolgál.
Többször felmerült, hogy néhányan cserélnék, de szinte mindig az lett a vége, hogy bőven jó ez még.
Lehet ezt még újonnan kapni vagy használtban gondolkodsz? -
g_g_g
őstag
válasz
Balzak83 #16632 üzenetére
Volt szó korábban róla.
Ezt a szálat nézd meg, szerintem neked is segít.
hozzászólások -
g_g_g
őstag
válasz
HUTCHDB #16623 üzenetére
Nemrég volt szó róla, többféle megoldás is van rá.
Javaslatok -
g_g_g
őstag
válasz
Zsoleszhun #16606 üzenetére
Mikor van értésítés, akkor hosszú tapi és kikapcsolni az ilyen biztonsági értesítéseket.
Én ezt tettem. -
g_g_g
őstag
Kinn van a friss EU dev.
xiaomi.eu_multi_MI8_20.3.19_v11-10 -
g_g_g
őstag
válasz
xy.zsolt #16471 üzenetére
Pedig az összefoglalóba igyekeztem jól érthetően leírni
"Telefon "Updater" alkalmazását kell indítani, jobb felső sarokban 3 pötty, ott kiválasztani a "ROM telepítés kiválasztása" vagy "Frissítőcsomag" menüpontot, és betallózni a korábban letöltött a ROM-ot, jóváhagyni és indul is a frissítés. A telefon újraindulás után már a friss rendszer fogad majd."
-
g_g_g
őstag
-
g_g_g
őstag
válasz
Botond2222 #16429 üzenetére
Lehetne az a kérésem, hogy a telefonod saját topikjában kérj további segítséget?
Ez már nagyon nem ide tartozik.
Aki tud neked segíteni az ott is meg tudja ezt tenni.Köszönöm.
-
g_g_g
őstag
válasz
TTom65 #16418 üzenetére
Két dolgot lenne érdemes megnézned.
Egyrészt az app-nak megvannak-e adva a szükséges jogosultságok.Másrészt a következőket átfutni.
1. Beállítás --> Alkalmazások --> Alkalmazás kezelés ..... itt kikeresed az alkalmazást
2. Automatikus indítás - bekapcsolása
3. Értesítések - bekapcsolása (hang és LED értesítés, lebegő értesítések, esetleg képernyőzár értesítések)
4. Akkumulátor kímélő - nincs korlátozás
5. Alkalmazás váltóban (menü gomb), majd az alkalmazáson hosszan nyomva a "lakat" ikont kell bekapcsolni -
g_g_g
őstag
válasz
Botond2222 #16376 üzenetére
Összefoglalóban a Fastboot ROM telepítése résznél megtalálod a lépéseket.
-
g_g_g
őstag
-
g_g_g
őstag
válasz
havri1 #16209 üzenetére
Most alaposan megfigyeltem én is.
Valóban változott az animáció.
De nekem ez így tetszik (lehet ezzel a véleményemmel kisebbségben vagyok).
Nekem nem az az érzésem, hogy lassabb, hanem, hogy folyamatosabb, kellemesebb, fluidabb (hogy én mennyire nem szeretem ezt a szót, de most nem találtam jobbat erre a helyzetre). -
g_g_g
őstag
válasz
xy.zsolt #16181 üzenetére
Összefoglalóban írtam erről.
Esetleg fusd át, hátha kimaradt ezek közül valami.Miért nem jelez a telefon ha üzenet érkezik?
(Gmail, Facebook, Messenger, Viber stb.)
1. Beállítás --> Alkalmazások --> Alkalmazás kezelés ..... itt kikeresed az alkalmazást
3. Értesítések - bekapcsolása (hang és LED értesítés, lebegő értesítések, esetleg képernyőzár értesítések)
5. Alkalmazás váltóban (menü gomb), majd az alkalmazáson hosszan nyomva a "lakat" ikont kell bekapcsolniSIM regisztráció ügyében esetleg próbáld meg EZT.
És valóban érdemes esetleg mobilneten is megpróbálni. -
g_g_g
őstag
Kinn van az EU dev 20.2.20.
Letöltés -
g_g_g
őstag
válasz
spiky03 #16093 üzenetére
Ezt inkább itt próbáld meg.
beárazás topik -
g_g_g
őstag
válasz
huliganboy #15912 üzenetére
Igen, amiatt nincs heti frissítés.
-
g_g_g
őstag
válasz
huliganboy #15867 üzenetére
A gyári 2 értesítési ikont tud megjeleníteni egyszerre, utána csak pöttyöket.
Ez a kiegészítő minden értesítési ikont megjelenít az óra alatt szépen sorjában. -
g_g_g
őstag
válasz
Peter.70 #15835 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond, azt hiszem valami beállítási probléma lesz nálad.
Fusd át ezeket, hátha kimaradt valami.Miért nem jelez a telefon ha üzenet érkezik?
(Gmail, Facebook, Messenger, Viber stb.)1. Beállítás --> Alkalmazások --> Alkalmazás kezelés ..... itt kikeresed az alkalmazást
5. Alkalmazás váltóban (menü gomb), majd az alkalmazáson hosszan nyomva a "lakat" ikont kell bekapcsolni -
g_g_g
őstag
Friss, ropogós EU dev. ROM letölthető.
xiaomi.eu_multi_MI8_20.1.16_v11-10 -
g_g_g
őstag
válasz
kurtuzov #15649 üzenetére
Nem, kényelmi szempontból
Jó öreg Power Toggles alkalmazás, megszoktam, szeretem. -
g_g_g
őstag
válasz
Tarokk79 #15647 üzenetére
Egyedi preferenciák döntik ezt el szerintem.
Nekem pl. a root (magisk) fontos többek között a reklámszűrő miatt és egy alkalmazás miatt is, ami közvetlenül tudja kapcsolni a mobiladatot, bluetooth-t stb.
A frissítés ugyanolyan egyszerű, megy OTA-n vagy kézzel indítva is a ROM letöltése után.Itt nagyon jól össze vannak foglalva a különbségek.
MIUI Global vagy MIUI Eu. -
g_g_g
őstag
válasz
gallimi #15460 üzenetére
Igen, TWRP-ből telepíted a Magisk-et majd utána az alkalmazást (apk file).
Mindenből mehet a legfrisebb.
Leírás és linkek az összefoglalóban.AdAway-ból is letöltheted a legfrisebbet, utána telepítheted az apk file-t.
Elindítod és engedélyezed a reklám blokkolását, nagyjából ennyi. -
g_g_g
őstag
Esetleg ezeket nézd át:
1. Beállítás --> Telepített alkalmazások ..... itt kikeresed az alkalmazást
g_g_g
őstag
Friss, ropogós új EU dev. verzió.
Letöltés -
g_g_g
őstag
-
g_g_g
őstag
Többen használunk EU dev-et.
Magam részéről nagyon meg vagyok elégedve vele, mind stabilitásban mind fogyasztásban.
Az első 2-3 verzióval volt gond (bluetooth probléma) de mióta javítva lett, én nem olvastam itt sem komolyabb problémáról.Összefoglalóban az átállás menete, bootoloader nyitás, TWRP telepítés, ROM telepítése.
ROM letöltése:
xiaomi.eu_multi_MI8_9.12.5_v11-10 -
g_g_g
őstag
válasz
Figur10 #15275 üzenetére
Rémlett, hogy volt már aki jelzett korábban ilyen problémát, találtam is pár hozzászólást.
[link]
[link]
[link]Talán ezek alapján el tudsz indulni.
Nem emlékszem, hogy lett-e megoldás, de 2 dolog rémlik ezzel kapcsolatban.
Az AOD kikapcsolása talán és a csíkozódáscsökkentő mód kikapcsolása.Ha találsz megoldást, megköszönném ha bedobnád majd a tokiba.
-
g_g_g
őstag
válasz
gigabytman #15085 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest