- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Smiro
senior tag
válasz
sanyika987 #10063 üzenetére
Ha nem full fényerőn használod, szerintem nem lehet gond az Amoleddel sem...
-
Smiro
senior tag
Eddig nem működött az arc felismerés magyar régión - globál stabil -, emiatt hongkongin voltam. Most viszzaálltam, és működik. Ez új?
-
Smiro
senior tag
válasz
eladogeppc #9307 üzenetére
Dark Mod V10 Nekem ez van fent, global stabilon.
Biztonsági frissítés: mint ha az üzemidő javult volna. 18 óra alatt nem merült 20 %-ot állandó wifi és bekapcsolt adatforgalom mellett. Oké, közbejött egy éjszaka is... de eléggé kisimult a merülés görbéje.
-
Smiro
senior tag
válasz
Sgt. Chris #9112 üzenetére
Ahol több a gari rá, esetleg kiterjesztett + ZS-ért. Én Turbadotól vettem ily módon.
-
Smiro
senior tag
A gyári időjárás appra kattintva azt üzeni, hogy letiltottam egy szükséges engedélyt. Nem tudjátok, hogy mit tilthattam, ami ezt az üzenetet dobja? Ami szándékos tiltásomról tudok, az összefoglalóban is fent lévő reklámblokkolással kapcsolatos dolgok voltak.
-
Smiro
senior tag
Ismét és utoljára VoLTE: global stabilon: hiányoltam a kijelzést, mint ahogy anno Karavik befotózta az oldalt. Ha lehúzom a kezdő kijelzőn a menüt, akkor látszik, hogy be van kapcsolva. Ott a VoLTE felirat, de alapból nem látszik, csak az ellentétes nyilak (gondolom az adatforgalom).
-
Smiro
senior tag
válasz
hroberto #8695 üzenetére
Na rájöttem: ha beírom a kódot, akkor előjön a VoLTE beállítási lehetőség. Ha újra beírom, akkor eltűnik. A kódra adott felbukkanó üzenet a disable vs enable módon változik.Ha enable, akkor eltűnik a beállítási lehetőség.
Mivel ez tisztázódott, a következő kérdés: 4G-t mutat mobilneten, a szolgáltató beállította a VoLTE-t, erről sms-ben értesített. Újraindítás megvolt, de nem írja ki a 4G mellett a VoLTE-t- mint ahogy befotóztátok. Akkor most müxik, vagy nem
-
Smiro
senior tag
Erre esetleg nincs ötlet?
Segítséget szeretnék kérni: a VoLTE-vel kapcsolatos: eddig a telefonomon láttam a bekapcsolási lehetőséget a SIM kártyánál, be is volt kapcsolva. Szolgáltatóhoz most mentem át, ott is bekapcsolták. Telefon újra indítottam, de nem jelez ki semmit 4G alatt. A VoLTE bekapcsolási lehetőség pedig eltűnt a SIM listából. Kereső fel sem ad semmit a volte szóra.
Mit cseszhettem el? Hogyan tűnhetett el egyáltalán a beállítási lehetőség? A Telekom küldte az üzenetet, hogy újraindítás után aktív lesz a VoLTE, de erre semmi jel nem utal.
Ha kóddal belépek, a SIM kártyánál csak inaktív lehetőség van a VoLTE-jelző bekapcsolására.
Global stabilon vagyok.
-
Smiro
senior tag
Mi több, ha beírom a *#*#... kódot, a "volte carrier check was disabled" üzenetet kapom és nem nyit meg semmit.
-
Smiro
senior tag
Segítséget szeretnék kérni: a VoLTE-vel kapcsolatos: eddig a telefonomon láttam a bekapcsolási lehetőséget, be is volt kapcsolva. Szolgáltatóhoz most mentem át, ott is bekapcsolták. Telefon újra indítottam, de nem jelez ki semmit. Beléptem a kóddal, és látom, hogy a korábbi LTE/UMTS auto (PRL) visszaállításra került LTE/TD-SDMA/UMTS-re. Visszaállítottam.
Itt VoLTE beállításként csak a VoLTE-jelző látható, inaktívként. Kiléptem és most nem látom a VoLTE bekapcsolási lehetőséget, eltűnt a listából.
Csináltam egy újraindítást, de semmi ezen a téren - az LTE/UMTS-ről megint visszaállt a másikra. Mit csesztem el?
-
Smiro
senior tag
válasz
Rudiaszarvas #6765 üzenetére
Nekem ilyen van fent. Kikapcsolt képernyőnél látszik nekem is, de engem nem zavar.
-
Smiro
senior tag
Frissítés után pár órás bt zenehallgatás úgy lekapott 60 százalékot, hogy rossz nézni
-
Smiro
senior tag
válasz
enginev3.0 #6380 üzenetére
Az milyen? Ringet vettem a kameralencse köré, de az csupán egy keret. Na meg a tok is védi valamelyest, de tartok a karcoktól ennek ellenére.
-
Smiro
senior tag
válasz
enginev3.0 #6372 üzenetére
Szerintetek ilyet érdemes használni? Félek, hogy a zippzáras zsebem esetleg megkarcolja a lencsét. Úgy olvasom, hogy a képminőséget nem befolyásolja.
-
Smiro
senior tag
Aki sokat használja autó tartóban, javaslom ezt a tokot. Előre vettem üvegfóliát.
Emellett vettem bőr tokot is öltönyös alkalomhoz, de a fém keretes - bár kissé megnöveli a méretet - nagyon szuper.
-
Smiro
senior tag
Segítsetek lécci: kábelen miért nem látom a telót laptopra kötve? Egy pillanatra kiírja, hogy MI8, de nem nyit meg semmit, ha rátapp. (Win 10 van a gépemen). Így nem tudok mappát áthúzni a telefonra.
-
Smiro
senior tag
válasz
FrankMonzano #4380 üzenetére
Sygic is tökéletes, bár az zsebbenyúlós.
-
Smiro
senior tag
válasz
spiky03 #4327 üzenetére
Én is emiatt cseréltem. Én a Sy---c-ot használom. A Sony tűz forró volt, és állandóan kanócon volt navigálásnál. Emiatt le is merült töltés mellett!!! Ekkor vettem olyan tartót, ami a levegő rostély elé ment, így tudott hűlni légkondi mellett és használható lett ez a rész. Ugyanakkor folyamatos jelvesztés volt, és mivel távolabb esett a fémgőzölt üvegtől, így jelet sem fogott néha. Na meg gyakran újra is indult navi közben.
Most próbáltam ezt. 250 km-en keresztül ment töltés nélkül, ködben. Melegedés 0, jelvesztés 0. 3,5 óra alatt lepippantott 40 %-ot úgy, hogy közben volt hívásom, Viberen üzenet, nem kapcsoltam le a Bt-ot, mobilnet 4g bekapcsolva és a wifi is, ami gondolom folyamatosan kereste a kapcsolatot. Szóval efelől megnyugodhatsz. Szerintem. Mókolva az enyém sem volt (még), mert minden müxik stabilon.
-
Smiro
senior tag
válasz
spiky03 #4203 üzenetére
Nálam is ilyet váltott 2 hete. Jobb nyilván a MI 8. (és nem azért, mert most ilyen lovon ülök) Letöltés vs letiltáshoz: szerintem ugyanúgy lakd be, mint bármelyik telefont. Én kicsit kezdek már kiszaladni a korból (59), de fennakadást nem igen jelentett a váltáska azon kívül, hogy 1-2 funkció értelmére még nem jöttem rá. De itt segítőkész mindenki. Ami meg futott a Sonyn, az száguld ezen is. Navitól (a fizetős tótot használom) kezdve bármiig. Sonynál pont a navi okozta nálam a legtöbb szitkozódást. De még nyilván ismerkedési szakban vagyunk... (nagymamára is kell időt fordítani
)
-
Smiro
senior tag
Bocs, ha már volt: a Pie alatt hogyan lehet a szenzorszigetet eltüntetni stabilon?
-
Smiro
senior tag
Mi Accountot szeretnék létrehozni, de a telefonszám-kód combo valahogy nem akar összejönni, pedig helyesen írom be a kódot. Telefonszám elé a körzetet, köz és egyebek nélkül. Tudtok segíteni, hol lehet a hiba?
-
Smiro
senior tag
Tulajdonképpen melyik régiót érdemes használni? A magyaron az arcfelismerés nem müxik, ha visszaállok hongkongiról.
-
Smiro
senior tag
Kérdés: Mi Store kínai nyelvét át lehet emberire varázsolni?
-
Smiro
senior tag
Ha nem gond, kijelzőhöz és telefon védelemhez linkeltem a sajátomat A keret hátsó része edzett üveg. Az első szintén edzett üvegfólia hihetetlenül jól illeszkedik, mint ha ahhoz a kerethez találták volna ki. Kissé vastagabb lett tőle a telefon szélet, de legalább érzetre minden oldalról védett. Bőr tok úton
-
Smiro
senior tag
Az imént vettem át futártól a fekete, 128-ast. Kérem a tagfelvételemet
Kezdetek óta olvasom a fórumot, de nem kizárt, hogy már túllépett probléma merül fel - előre is bocs. Első MI telefonom, remélem boldogulok majd. Türelmes emberek válaszát előre is
-
Smiro
senior tag
A tokban töltés nem okoz problémát? (melegedésre gondolok). Én is berendeltem a telefont. Már van üvegfóliám, tokom - szerdán a gombhoz meg lesz a kabát is
Vagy a kabát van meg
-
Smiro
senior tag
válasz
8nemesis8 #1667 üzenetére
... és ha mondjuk a kijelződ beég, vagy valami más, gyártási hibás baja lesz? Általában nem a "béléssel" szokott baj lenni, hanem a kijelzővel. Annak cseréje meg általában magával vonzhat egy sor más, később előjövő problémát. Én emiatt hezitálok a Turbadós megoldáson, csak elég húzósnak tartom a +10%-ot, bár ha meg müxik rendesen ez a dolog náluk, akkor egyben megnyugtató is...Szóval én is rendelés előtt állok, tokot már rendeltem
, így a gombhoz veszek kabátot. De nem tudom, honnan
-
Smiro
senior tag
De eleve ilyen hogy jut valaki eszébe? Még egy tükrös gép esetében sem lehet akármit az objektív elé rakni, kivéve, ha az a cél, hogy elmosódott képet kapj. A lencsevédő üveg, skylight szűrő, stb. mind különleges üveg, egyszerű műanyaggal vagy üvegfóliával nem pótolható. Ekkora méretben meg főleg nem a fényáteresztés/kép leképzés miatt.
-
Smiro
senior tag
válasz
enginev3.0 #917 üzenetére
Aztán szidhatod a fotóidat...
-
Smiro
senior tag
Huawei P20 vs Xiaomi MI8 közt vergődök. Fotó számomra nem lényeges, a GPS viszon nagyon. Olvastam, aksi nagyjából egyformán teljesít. Saomi nagyobb, hülyvej emberibb nem pékeknek való. Jobb-e lényegesen a navigáció, észre lehet-e venni az L5 jelenlétét, a plusz műholdcsoport (QSS), vagy csak parasztvakítás, mert házak között/hegyekben ez is eldobálja a jelet?
-
Smiro
senior tag
Nem hinném, hogy egy téglatestbe alkatrészeket gyűrni ennyi (megjelenésük) idő után ne hajazzon valamelyikre. Valahogy meg mindig az Apple-nél köt ki mindenki. Nem kellene ezzel már foglalkozni szerintem. A képernyőt már hajlította az LG, domborította hátlappal együtt a Samu, 2 kijelzőt csinált anno a Samu - még meg is van, aminek a hátsó, nagyobb kijelzője a médiáé volt -, most a kicsit rakják hátra. És akkor mi van? Háromszög forma nem lesz, kör/gömb alakú sem, trapéz és deltoid sem. Akkor meg ennyi készülék után nyilván fog is valamelyik új hasonlítani valamelyik régire... Nekem az számít, hogy ha kézbe fogom, rögtön a magaménak érezzem. Mint egy stukkert, kést, kisbaltát. És nem az érdekel, hogy mihez hasonlít.
-
Smiro
senior tag
Biztosítással lehet valahol venni? Gari 2 év? Kiterjesztett gari van rá?
-
Smiro
senior tag
A műhold vétel engem is érdekel. Melyik teszt program írja ki a műholdak típusát, mert többet sorolnak fel a tesztben, mint amit az adatösszegzésben látni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest