- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Karavik #14933 üzenetére
Én amikor először hallottam pár éve az Android Autóról, el se tudtam volna képzelni, hogy vezeték kell hozzá. Most sem igazán értem...amikor már a belépő telefonokon is széria a képernyő tükrözés pl. tv-re, mitől ne lehetne ugyanígy autóra?
Mindenesetre Megane--ban használom, szeretem, de azt a részét utálom, hogy mindig rá kell dugni a kábelre, nem tudom hová tenni a telefont, nincs neki normális hely. -
st6969
őstag
válasz
Napfénysüti #14833 üzenetére
Együtt lehet vele élni, ez igaz, de jó lenne, ha javítanák. Vagy ennyire bonyolult, vagy nincs rá igény. Neked már MIUI 11 van?
-
st6969
őstag
Csak félve kérdezem: Android 10 és/vagy MIUI 11 esetén hogy állunk ezzel a "remek" auto fényerővel sötétben?
-
st6969
őstag
válasz
spiky03 #14815 üzenetére
Én konkrétan minden frissítéssel így járok, ha épp nem az otthoni hálózaton vagyok, amikor megjelenik. Munkahelyen nyugtázom, hogy van új, majd otthon felrakom, de otthon már nem elérhető. Minden esetben ez volt. Elképzelhetetlennek tartom, hogy mindegyiket visszavonják pár órára rá, hogy megjelenik. Párat talán igen, de minden esetben biztos nem.
Rá 1-2 hétre aztán végül megjön, ez a lényeg, de ettől még fura. Igaz sokszor csak azt látom, hogy már települ fel, anélkül, hogy rányomtam volna. -
st6969
őstag
válasz
DanielK #13692 üzenetére
Ez elég vicces...ugyanazt csinálja, amit a korábbi frissítéseknél. Rákerestem, feldobta, hogy van. Na mondom, majd este felteszem, ha hazaérek. Végül elmaradt, de 1 napra rá eszembe jutott, na most mondom tényleg felteszem. Hát már nincs mit. Nem található frissebb verzió
El nem tudom képzelni, hogy minden egyes verziót visszavonnak. Mindegy, így maradok a 10.3.4-nél. Csak furcsállom
Ez olyan 3 napja volt...
-
st6969
őstag
válasz
havri1 #13733 üzenetére
Akkor az ebből a szempontból semmit sem ér. Este attól meg is vakulnék. Nyilván ezt követően, miután kikapcsol a kijelző, megint van egy darabig AOD. Ráadásul, ha meg épp megyek valahová, akkor a zsebben vagy kézben tartott telefon kijelzője folyamatosan be lenne kapcsolva, mivel mozgásban vagyok.
-
st6969
őstag
Neked éjjel mozgatásra beindul az AOD?! Nekem csak akkor hajlandó, ha feloldom, majd lezárom a kijelzőt. Amihez meg vagy kézbe kell vennem a telefont (ujjlenyomat), vagy duplakopp + felcsúsztatás + minta, de azt fekve közel 0 fokos szögből
Esélytelen.
Zsebmódot még nem próbáltam. Most hirtelen azt nem is találom. Olyat viszont találtam, hogy felébresztés emeléssel. De szerintem ez sem csak az AOD-t kapcsolja be. -
st6969
őstag
Attól, hogy nem mozog, még van AOD (még szerencse, nálam munkaidőben az asztalra van kirakva, gyakran ránézek, idő, értesítések, stb.), szép is lenne, ha ilyenkor is eltűnne.
Az meg, hogy nem kap elég fényt és eltűnik, az hiba. Lehetnek olyan helyzetek, amikor kellene (tv nézés, olvasás, hajnalban felkelek, ránéznék...). Minimum kapcsolhatónak kellene lennie.
Zsebben nyilván semmi értelme. -
st6969
őstag
Félve kérdezem: ugye még mindig nem javították a túlságosan leveszi a fényerőt sötétben problémát?
-
st6969
őstag
Csak simán feltöltöttem. Le akartam venni, ránéztem, 99%. Na jó, mondom hagyom még egy pár percet, legyen meg a 100. Lényegtelen. Később megyek, na most már leveszem. De se kép se hang. Bekapcsolásra nem reagált. Nagyon hosszan kellett nyomni, mire bejött a Mi logo. Onnantól mintha "Mi" se történt volna.
Miféle f*szság ez?! -
st6969
őstag
válasz
havri1 #13381 üzenetére
Igen, de ezt minden alkalommal meg kell csinálni. És valamelyik menü almenüjének almenüjében van, amit én mindig elfelejtek.
Ha ott van a gyorsmenüben a Source-nál, ahogy (#13383) gigabytman írta, az már úgy OK, az úgy már király lenne. Este megnézem, lehet, hogy elkerülte a figyelmem. -
st6969
őstag
válasz
gigabytman #13378 üzenetére
Egy baj van ezzel...hogy a Samu tévén (legalábbis az enyémen F6400) minden egyes alkalommal engedélyezni kell (screen mirroring funkció), valamint összepárosítani a telefonnal, különböző menükben lépkedve. Hát nem épp gyors és felhasználóbarát.
Jobb lenne, ha úgy működne, mint ahogy a youtube-ot ki lehet lőni képernyőre: csak a telefonon rányomsz, a tv-n semmit nem kell "csesztetni". -
st6969
őstag
Görögben minden ok volt a telefonnal. Hasított 4G-n
-
st6969
őstag
Enyém is jobban merül (még annál is, ami volt eddig)...
Szokásos probléma az elejétől fogva: Android rendszer 50-60%, de ha véletlenül kevesebb, akkor is merül. 3 órás SOT-ot talán 1x sikerült összehozni a nagyon max. 2 napos üzem alatt. Szoktam újraindítani, optimalizálni. 1 SIM van, ami zsír új, AOD, Wifi, Mobilnet, BT mindig be van kapcsolva. Korábban ezeket mindig kikapcsoltam, amikor nem használtam, aztán kiderült, hogy nyertem is vele vagy 5%-otÚgyhogy marad bekapcsolva. Most 1,5h SOT, 26 órája volt töltve, 34%-on állok. Én elengedtem, ez ilyen. Lehetne rosszabb is. 4-6-8h SOT-okat el nem tudom képzelni, hogy lehet összehozni.
-
st6969
őstag
válasz
JoHn123 #12970 üzenetére
Itthon használod?
Mi a menete a fizetésnek? Képernyő felold és már érintheted is, vagy egyéb? Engem ez nagyon érdekelne.
Átmehetünk ide is, ha ez itt nagyon off... -
st6969
őstag
válasz
JoHn123 #12967 üzenetére
És mire tudod használni így a Google pay-t? Tudsz a telefonnal fizetni pl. Magyarországon boltokban, bankkártya elfogadó helyeken? Én Simple-t használok erre, ami szuper, de itt korlátozva van 65eFt-ra a havi vásárlás, illetve már nem sokáig ingyenes (ha nem OTP-s vagy).
-
st6969
őstag
válasz
gigabytman #12848 üzenetére
Remek...Enyém is onnan van. Nesze neked bolti garancia
-
st6969
őstag
-
st6969
őstag
válasz
havri1 #12810 üzenetére
Nekem ugyanúgy leveszi a legalacsonyabbra éjszaka, sötétben. Ilyenkor kicsit mindig fentebb kell húzni manuálisan. Tökmindegy, hova volt állítva a csúszka (leginkább sehova, auto fényerőn van, napközben is magától állítgatja, szokás szerint jó lassan reagálva a fényviszonyokra).
-
st6969
őstag
Valaki panaszkodott itt, hogy fektetett telefonnal vette fel a videót, ilyen esetben logikus, hogy fektetve nézi vissza, viszont akkor elforgatta a képet. Ha álló helyzetbe forgatta a telefont, akkor ugye kitöltötte teljesen a képet, de 90°-kal el volt forgatva a kép. Na most én is így jártam. Pontosabban: 2 videót vettem fel egy előadásról közvetlenül egymás után, mindkét esetben ugyanúgy vízszintesen tartottam a készüléket. Az egyik ilyen lett, a másik jó
Nem tudom, mitől lehet ez, de elég fura, és nagyon nem tetszik... -
st6969
őstag
Csak kíváncsiságból kérdezem: az elmúlt pár hónapban a Messenger többször frissítette magát. Több esetben el is állította az üzenethangot valami másra. Manuálisan kellett visszaállítani. Idegesít, mert amire elállította, az valami nagyon halk, gagyi fosch volt, nem lehetett hallani. Volt ilyen másnál is?
Az alapértelmezett hangot sem nagyon hallom, mert a csengőhang hangerejével közös csúszkával állítható, és így ordít, ha hívnak, majdnem maxon van, de az értesítés hangot én még venném fentebb... -
st6969
őstag
Nem biztos, hogy Mi8 probléma (úgy rémlik, a 4A-val is csinálta az utóbbi időben)...de egy bizonyos helyen a mobilnet csak pár percig megy (5-10), utána egyszerűen nem tölt be semmit. Ha újraindítom, egyből jó. De ha leteszem, és 10-20 perc múlva ismét használatba veszem, megint jó, de megint csak 5-10 percre.
A térerő jó (nem fullos, de jó, legrosszabb esetben is közepes). Én azt gondoltam, hogy ha van térerő, akkor van mobilnet is. Vagy ez így nem igaz? A munkáltató tud blokkolni adott területen ilyen szakaszos módon céges sim kártyán mobilnetet?
Sehol máshol nem tapasztaltam net problémát ezzel a telefonnal, nem tudom, mi lehet ez -
st6969
őstag
válasz
tojaaji #11599 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy melyik fajta? Ha ez is az, ami lentebb tolja az egész felső sort a notch alá ikonostul, akkor az nem sok hasznot hoz, sőt. Érthetetlen miért vették ki azt a változatot, amiben csak a notch jobb és bal oldalán lett fekete a háttér, de az ikonok ott maradtak. Bár én már megszoktam így, szóval mindegy.
(#11603) Griff55
Semmi mást nem vettem észre. -
st6969
őstag
-
st6969
őstag
válasz
CoolBoy323 #11531 üzenetére
Igen (ha sötét van).
-
st6969
őstag
"Noccccs eltávolítási lehetőség újra"
Már kezdtem örülni...de ez eddig is benne volt, pont ugyanígy. Az egész felső sávot, értesítési ikonostól lentebb tolja a notch alá. Még decemberben volt egy olyan stabil ROM, amin úgy lehetett kikapcsolni a notch melletti részt, hogy az ikonok fent maradtak. Na, annak volt értelme, ennek nem sok.
-
st6969
őstag
Ilyen gyorsan (pár nap leforgása alatt???) Szinte hihetetlen. Sose gondoltam volna.
De köszönöm
Neki így marad a minta -
st6969
őstag
Nagyon pontos az ujjelenyomat olvasó, szinte sosem téveszt. Két ujjam van hozzáadva, mindkettő kétszer (szemből, meg odacsúsztatva). Viszont van egy 8 éves lányom, cérnavékony, ahogy az ujjai is. Hozzáadom az ő ujjlenyomatát is, és nehézkesen, de 3-ból 1x azért feloldja. Viszont kicsit később próbálva (mondjuk 4-5 nap) már egyszerűen nem ismeri fel. Próbáltam a hüvelykujjával is, mondom az kicsit nagyobb, de ugyanez történt. Közvetlenül utána fel tudja oldani, de pár nap múlva nem.
Szerintetek mi lehet ez? Valami bug? Vagy szándékos (pár napig egyéb ujjlenyomatokkal van feloldva, így egy idő után letilt egy régebben nem használtat)
-
st6969
őstag
Na, kipróbáltam az NFC-s fizetést a MI8-cal, remélem elfér még ilyen poszt. Raiffeisen-es vagyok, így közvetlenül nem tudok fizetni, csak Simple-n keresztül. Gyorsan megvolt a bankkártya digitalizálás (az is részben NFC-vel amúgy: odaérintettem a bankkártyámat a telefonom hátuljához, és a néven kívül beolvasta az adatait). Majd simple kártya igénylés is pillanatok alatt kész. Feltöltöttem a simple kártyát (az előzőleg digitalizált bankkártyáról, így ez kártyás vásárlás, tehát az egyenleg azonnal használható). Így jöhetett a próba (NFC kapcsoló értelemszerűen ON állapotban):
Fizetés ebédnél éttermi kasszánál: odatartom, megvárom, még csipog, utána elveszem. A hölgy szól, nem jó, tegyem vissza. Megint várok csipogásig, és kéri, hogy még egy kicsit tartsam ott. Szólt, hogy most jó, elvehetem. Nézem a kijelzőt, zöld pipa, hogy OK, plusz egy szöveg, hogy NFC chip nincs bekapcsolva, akarom-e bekapcsolniVisszakérdeztem, de sikeres volt a vásárlás, és később ellenőriztem a vásárlás történetben, nem is vonta le 2x.
Következő, még aznap: Pennyben vásároltam kerek 1000Ft-ért. Odatartom (csipogást megvárva, rutinosként még nem veszem el, mire rámszólnak, hogy már jó, el lehet venni...), ezúttal nem volt hibaüzenet, rendben ment.
Mindkét esetben a bankkártyás vásárlásokhoz képest hosszabb ideig kell ott tartani, miközben már kezdődik az aggodalom, hogy na most ez vajon besül-e, de eddig 2/2 nagyjából OK...
Viszont van igaza annak, aki azt mondja, hogy kicsit bénázni kell vele. Remélem, csak kezdetben.
(ja, simple alkalmazásban sehol nem találom az aktuális egyenleget, csak a vásárlás történetet...) -
st6969
őstag
válasz
Bali222 #11135 üzenetére
Ajajj, igazatok van, ezt eléggé benéztem, elnézést kérek mindenkitől, mea culpa.
Az kavart meg, hogy a honlapon még mindig ez van:
"Simple kártyához kapcsolódó díjak: a Simple kártya egyenleg vezetéséhez, elszámolásához, zárásához és feltöltéséhez kapcsolódó díjak akciósan elengedésre kerülnek, melyet a Bank visszavonásig, de legkésőbb 2019.02.28-ig biztosít. A Simple kártya díjainak részletes leírását az Üzletszabályzat tartalmazza."
Üzletszabályzatot megnyitva, viszont valóban 2020.02.29-ig ezeket elengedik.
Na megyek, regisztrálok is egy kártyát... -
st6969
őstag
válasz
Peter.70 #11134 üzenetére
A kényszerű bankváltás miatt "hónapokat" töltöttem a kisbetűs részek elolvasását is beleértve az új bank kiválasztásával, és így a legésszerűbb kompromisszum a Raiffeisen lett. Nagyon sok szempontot kellett figyelembe vennem. Amúgy pár napja már az Ersténél is van NFC-s fizetés. Szóval reménykedem, hogy itt is lesz hamarosan.
-
st6969
őstag
válasz
Karavik #11132 üzenetére
"ugyanúgy díjmentes, mint eddig..."
Sajnos nem, csak abban az esetben, ha OTP-s vagy. Bármely más bank ügyfele vagy, a Simple-n keresztül április vége óta havidíjat + kényelmi díjat kell fizetni
(#11131) Albi001
Pont most váltottam anyagi okokból K&H-ról Raiffeisenre, és így beáldoztam az NFC-s fizetést az ingyenes bankolásra. -
st6969
őstag
válasz
Lackki #11128 üzenetére
Stabillal is mennie kellene (én azzal használom). Biztos megvolt, de azért megkérdezem: minden engedély meg van adva neki?
(#11118) K82
"...vagy tudok venni az automatából kólát vagy nem... "
Nem Magyarországon kólázol gondolom? A Google support szerint Magyarországon nem használható a Google pay. Én is szívesen áttérnék az NFC-s fizetésre telefonnal, de se OTP-s, se K&H-s nem vagyok, a Simple meg pár hete már fizetős szolgáltatás... -
st6969
őstag
válasz
adorjant #10846 üzenetére
És tényleg. Global stabil, legfrissebb. Gyári kamerát megnyitod, fotózgatsz, majd lezárod a képernyőt. Újra megnyitod a kamerát, és hibaüzenettel leáll. Nekem a power gomb dupla nyomásra van beállítva, de szerintem ez ettől független, mert úgy emlékszem, ujjlenyomattal is oldottam fel, és ugyanúgy leállt a kamera.
Fura, mert eddig ezt nem csinálta. Most kipróbáltam, megint nem csinálja, de tegnap 5-ből 4x... -
st6969
őstag
válasz
Karavik #10830 üzenetére
OK, akkor várok türelemmel
Amúgy próbáltam pár 3rd party appot is, meg is lettek a külön csúszkák...de vagy együtt mozogtak, vagy az egyik nem csinált semmit. Szóval jól lekorlátozták...Akkor marad az, hogy a csengőhangomat valami PC-s wav szerkesztővel halkabbra veszem.
-
st6969
őstag
Szia Karavik,
utána tudnál kérdezni, hogy milyen módon lehetne az értesítések hangerejét külön szabályozni a csengőhang hangerejétől? Külföldi fórumokon sem találtam erre választ/megoldást.
Köszi -
st6969
őstag
-
st6969
őstag
A hangok és rezgések-nél olyan csúszkák vannak, hogy csengés hangereje, ébresztés hangereje, média hangereje. Melyik van hatással a bejövő üzenetek (messenger, hangouts és sms) értesítésének hangerejére? Gondolom nem az első kettő...
Szeretném viszonylag hangosra állítani ezeket az üzenet értesítéseket, mert sosem hallom meg...Ugyanakkor ha pl. néha ránézek a facebookra, le szoktam halkítani (igény szerint visszahangosítani) a videók hangját, ami gondolom a "média hangereje" csúszka. De ha ez az üzenetek hangereje is, az szívás, mivel össze-vissza állítgatom. Nem lehet ezt függetlenül vezérelni? -
st6969
őstag
válasz
Kecsotam #10374 üzenetére
Szerintem a rezgés erősségét nem lehet állítani, csak azt, hogy koppintáskor milyen erősen rezegjen, amit én gyengére állítottam. Ha ezzel együtt átállítja a rezgés erősségét csörgésnél, az gáz
(#10376) Y72
"(#10373) st696: "Android rendszer közel 40%-a fogyaszt"
Ez kb mit jelent? 2 nap alatt lemerül önmagában repülő üzemmódban?"
Repülő üzemmódba nem tettem, de igen, nagyjából 2 (max 3) napot bír, ha nem használod. Most hétvégn nem nagyon használtam, csak nálam volt, 30%-ot esett (ebben volt 5 perc telefon és 30 perc SOT). Szépen látszik, hogy valami gyakran ébren tartja. AOD be van kapcsolva, de kipróbáltam anélkül is, nem sok különbséget tapasztaltam. Ráadásul full sötétben be se kapcsol az AODSim kártya zsír új, térerő fullos. Nem panaszkodok, van, akinek rosszabb, de valami beállítás elment, és nem találom, szerintem factory reset lesz a vége.
(#10381) havri1
Auto fényerőn van. Ugyanabban a sötétben leveszi legközelebb is "nullára", hiába állítottam előzőleg kicsit fentebb. A csúszka állandóan mozog, azt látom, hogy próbál reagálni az aktuális fényviszonyokra (szerintem kicsit lassan), napfénynél feltolja, sötétben leveszi, de túlságosan leveszi. Jó lenne, ha egy minimum értéket be tudnék állízani. -
st6969
őstag
Sötétben teljesen letolja a csúszkát balra, a fényerő minimumára. Én mindig emelek rajta egy kicsit, tényleg nem sokat, szintén 1 cm-t kb., de nem jegyzi meg...
Nekem a rezgő hívásjelzővel is van bajom sajnos. Általában zsebben hordom, nem érezni semmit. Csak onnan tudom, hogy van ilyen, hogy ha asztalon van, ott hallani
Zajos helyen nem érdemes felvenni, a beszédhangszóró jó minőségű, de ereje harmatos.
Nekem folyamatosan ébresztgeti valami a telefont a háttérben, Android rendszer közel 40%-a fogyaszt, nem tudom, mi az.
Ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve, örülök, hogy megvettem. -
st6969
őstag
A Google Play beállításaiban a frissítéseknél először beállítottam, hogy kérdezzen rá. Nem kérdezett rá, frissítette a különböző alkalmazásokat. Most már átállítottam arra, hogy ne frissítse automatikusan. Erre naponta 2-3x kapok egy értesítést, hogy ez meg az frissült
Vagy valahol máshol is le kéne tiltanom valamit? -
st6969
őstag
válasz
Kecsotam #10243 üzenetére
Az enyém egy Cafele üveg. A kivágások pontosak rajta, a mérete viszont pár mm-rel kisebb, nem mondanám pontosnak, de elmegy. De nem vagyok vele megelégedve. Ahogy forgatom a telefont, főleg sötétben, a fehér részek ilyen lilás árnyalatban váltakoznak. Olyan, mintha a betekintési szöget is rontaná. Vagy ilyen béna amoled van benne (volt egy Samsungom, ott nem volt ilyen). Nem tudom, a Baseus jobb-e, engem zavarna, hogy kitakar pár pixelt. Egyéb üveg meg nem létezik, ami nem festett és a notchot is védené.
-
st6969
őstag
válasz
Kecsotam #10210 üzenetére
Tegnap szikrázó napsütésben kerékpároztunk, fotózgattunk. Remekül láttam mindent a kijelzőn (igaz feltolta maxra a fényerőt a készülék). Próbaképpen bekapcsoltam a nyomvonal rögzítést a Locus map-ben, tökéletesen működött, még az is látszik, hogy az út melyik oldalán tekertem.
Itt jegyezném meg, hogy fantasztikus képeket készít a telefon (jó, igaz, napfényben nem nagy kaland, de így is látszik, hogy prémium minőség, portré módban a háttérelmosás különösen tetszik, bár kicsit talán agresszíven körülvágja az emberalakot).
Én viszont az üzemidő/SOT résszel nagyon nem vagyok megelégedve: nem hardcore használattal olyan 2 óra SOT jön össze nem egészen 48 óra alatt. Ez túlnyomó részt böngésző. Tuti, hogy valamelyik applikációm a háttérben nem egyezik ki a Miuival, mert a belakás eleje felé nem merült ennyire a telefon. A Redmi 4A-n is mindenki 6 óra feletti SOT-ot tudott összehozni (volt 8-10 is), miközben nekem 3 sem jött össze soha. Most lehet elkezdem egyenként leszedegetni, vagy nem tudom, hogy detektáljam, mi meríti. Fogyasztási adatok szerint Android rendszer.. -
st6969
őstag
Ilyen történt már valakivel?! A héten már harmadjára csinálja ezt. True dark téma, a beállításokat megnyitva eltűnik a szöveg. Ha bármelyikre rámegyek, azon belül sincs szöveg...Nem is jön vissza, csak ha megnyitogatok random alkalmazásokat úgy 4-5 percig... Global stabil. Most átváltok egy másik témára, hogy megnézzem, emiatt van-e...elég gáz
-
st6969
őstag
válasz
Steelheart2 #10087 üzenetére
Erre találtál megoldást?
Nekem is meríti valami az akksit, ébresztgeti a telefont (nem annyira, mint neked), jó lenne tudni, hogy mi az. -
st6969
őstag
válasz
retesz147 #10112 üzenetére
és (#10109) juve600
Igen bocs, ez kimaradt, 3rd party app, SMS backup, ahogy (#10114) slice14 írta, ebben beállítható, hogy Google Drive-ra mentsen. Bár hozzáteszem, ezt csak telefoncserénél szoktam megcsinálni, tehát 2 évente egyszer, de alkalmankénti időzítés is beállítható. Volt egy kis bizonytalankodás nálam is a működésében, pl. nem tudtam beállítani a Drive-on belül mappát, külön létrehoztam, de ott nem látta a mentést. Akkor visszaraktam a gyökérbe, ott se látta. Csináltam egy új mentést a gyökérbe, utána jó volt. Egy-egy xml fájlt csinál az SMS-ekhez és a híváslistához. De utána le is szedtem, majd ha megint kell, felteszem. Itt nem igénylem a folyamatos mentést mint pl. a képeknél.
-
st6969
őstag
Biztonsági mentést érdemes beállítani? Ha igen, miért, mit érdemes menteni?
Azért kérdezem, mert a névjegyzék, képek, videók, sms, híváslista a már eleve a Google felhőbe "mentődik"... -
st6969
őstag
Sziasztok,
kicsit elvesztem az információk rengetegében, légyszi segítsetek.
Global stabil ROM-on hogyan, mivel érdemes fényképezni nappali és éjszakai fényviszonyok között? Mintha ilyet olvastam volna, hogy nappal a saját alkalmazással, éjszaka pedig a Gcam-mal? HDR ki vagy be? Milyen módot érdemes választani, vagy egyéb tipp/trükk. Ugyanez a videózásra is (főleg kislányom kisiskolás szerepléseihez, tehát jellemzően 10+ méteres távolság, beltér...), de kültéri beállítás is érdekel
Köszi -
st6969
őstag
Mindent letol a notch alatti sorba igen, de hogy az egész sort használja-e, azt nem tudom, pillanatnyilag nincs értesítésem. Illetve van naptár riasztás (emlékeztető), de az meg nem látszik, csak ha a redőnyt lehúzom, ami ugyancsak sajnálatos (de ez így volt a mostani frissítés előtt is).
-
st6969
őstag
Igazatok van, tényleg mászkál, úgy tűnik tegnap egy kicsit türelmetlen voltam. Viszont azt is észrevettem, hogy éjszaka eltűnik úgy 10 perc után (sajnos párszor fel szoktam ébredni éjszaka, és olyankor megnézem, hány óra van, kényelmesebb lenne, ha nem kéne feloldani). És nincs semmi "intelligens" beállítás (Global stabil).
-
st6969
őstag
AOD nem vált pozíciót nálam (Global stable). Egyéb romon vált? Vagy abszolút nem kell tartani a beégéstől?
-
st6969
őstag
Érdekesség...(lehet, hogy csak nekem):
Igaz, már múlt hét szerda óta megvan a telefon, de szégyenszemre még nincs "éles" használatban (benéztem, nincs nano SIM-em, barkácsolni nem akarok, céges SIM lévén engedély kell SIM cseréhez, ami remélem ma meg is lesz...)
Viszont a legnagyobb fogyasztó a "cella készenlét" -
st6969
őstag
-
st6969
őstag
Nagyon köszönöm mindenkinek!
PS. már megkaptam az sms-t, hogy mehetek a postára, itt a csomag
Remélem minden OK lesz vele, estétől beállok a remélhetőleg boldog Mi8 tulajok sorába.
Amúgy 2/16GB Redmi 4A-t vált, szóval 2 kategóriát ugrok...Remélem "érezhető lesz" a különbség
Apropó, ha már váltás: a névjegyek nem gond, mivel Google felhőben tárolom, sms-eket, naptárbejegyzéseket kell átvinni, legutóbb erre SMS backup progit használtam.
De mi legyen az applikációkkal??? Van jó sok. Mit érdemes, egyenként újra letöltögetni, beállítgatni "tiszta telepítés" vagy van valami más módja is, amit érdemes használni (pl. van ilyen, hogy Mi Átköltözés menü)? -
st6969
őstag
Én sem akarom a telefonszámomat megadni...ha valaki esetleg letöltötte, megoszthatná pl. Google drive-on
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged