- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Rendeltem hydrogel fóliát a hátlapra, rohadt jó!
Puha, kisimulnak a karcok másnapra ha körömmel vagy valamivel megnyomódik. Nem csúszik, nagyon tapad, nem jön fel a szélein.
Most kipróbálom frontra is, kíváncsi vagyok milyen úgy használni. -
havri1
félisten
válasz
girhesfarkas #18703 üzenetére
Az, csak vigyázni kell vele, ne kerüljön be a belsejébe, szétáztatja. Igaz én nem hangszórónál, ami egy gumi ágyban van benne, hanem jack-nél (mi5) fújtam be, azt akartam kitakarítani. Megszaladt, és telibe fújta belül a kijelzőt is, alá folyt. Nem száradt ki tökéletesen, szerintem a ragasztót is megoldotta, azért maradt foltos.
Hangszóró állítólag más, mert valamennyire zárt a belsejénél, nem megy át a lötyi.
Én nem merem megmondom őszintén.
Pedig nekem is szerintem halk.. -
havri1
félisten
Gesztusvezerlest használok. Ha kezdőképernyőn felfelé húzok, keresés jön elő. Ez jó, csak én egyből a Google keresőt szeretném. Megoldható? Nem tudja valaki?
-
havri1
félisten
Amit találtam itthon cafele üveget, felraktam akkor. Nagyon prémium, tényleg minőségi, szép volt a kép, látható a különbség!
De..
2 fajta van. A notch körül van változás. Nekem a kis lyukú volt, sajnos a közelségérzékelőt zavarta, hívás közben sokszor éledt a kijelző, nyomkodnltam a kijelző. Ma reggelre meg a jobb felső sarka levegős lett így 1-2 hét után. Este semmi baja nem volt még. Nem bírtam konyomni a levegőt, elengedte. Hogy egyedi vagy nem. Passz.. Lehet ha picit arrébb került volna az üveg a szenzortól, első hiba nem jelentkezett volna, passz.
Most ment fel egy gagyi megint -
havri1
félisten
Én most így konkrétan nem tudok neked mit mondani, ugyanis soha az életben nem használtam globalt, stabilt főleg nem (amúgy a stabil csak mint tudjuk egy elnevezés). Lásd előbb pár nappal, srácnak BT gondja volt, egy hivatalos stabil kiadással.
Annyit tudok, hogy tegnap jött vissza szervizből a régi mi5-öm, azon miui 11 van. Alig találtam meg benne dolgokat.. Nagyon sokban más, kinézettől kezdve, menürendszeren át. Én megszoktam.
Ami fent van, és fut a háttérben, az fogyaszt, lassít, nyilván nem sokat, de ha több ilyen van, az igenis lehet hatással a rendszerre. Sok rendszerappot nem lehet eltávolítani, tiltani. Pl nekem térképet nem sikerült ha jól emlékszem. Google fotó stb stb -
havri1
félisten
válasz
xy.zsolt #18567 üzenetére
Az én felhasználási szokásaim mellett, így cirka 2 éve alatt megszoktam, hogy naponta 2x töltöm.
Most elég 1x, több mint 24h-t kibír úgy a telefonom, hogy 25% körül van 22,5 óra után
Accu Battrey alapján így átlagosan (vegyes) 3.3% per óra. Idle 1,2% per óra.
Itt azért sok telefon és volt elég sokat használva. Ennél sokkal jobb stat is kijött.
Éjjel pl 0,4-0,8% per h a merülés. -
havri1
félisten
válasz
xy.zsolt #18565 üzenetére
Én sok mindent kilövök. Eleve azokat az alkalmazásokat,amiket nem használok, tiltok. Health meg pár dolog. Szinkronizálásokat isminimumra, Mi, Google.
Helymeghatározás ki, automatikus indítás csak 2 app. Altatás minden, memória törlés kijelző kikapcs 1 perc után.
Este 20-08-ig akkumulátor kímélő on, ez korlátoz sok háttérfolyamatot. -
havri1
félisten
Egyáltalán miért fontos ez a bizzonsagi akármi?
És azokon a készülékeken, amikre évente 1-1 frissítés jön, ott ez nem volt baj sosem? -
havri1
félisten
A 27-es romról már annyira nem mondható el, hogy annyira jó akksiban, vagy valami app elkezdett szívni, még nem jöttem rá
-
havri1
félisten
válasz
adambox #18481 üzenetére
Pár dolog, ami segíthet :
Automatikus indításban csak az legyen, amit tényleg használsz. Nekem zap+accu battery. Semmi más, minden működik.
Miui akkumulátorkimelo a rendszer appoknal is.
Biztonság, akkumulátor, optimalizálás. Mindent kapcsoljon ki.
És még van pár apróság, ami hosszú távon rohadt sokat számít.
Ezekkel én idle 0.4% per h értem el. Vegyesbe meg 4-5%, amibe rohadt sok telefon, és kijelzőido van. -
havri1
félisten
válasz
Lackki #18466 üzenetére
Állapot fül hogy néz ki?
Nekem is valahogy most lesz 2 éves, 2900 mah érték körül számítja ki.
KB reális, én kimértem.
Viszont az új romok, megfelelő beállítás mellett nagyon jó fogyasztást produkálnak.
(nincs automatikus indítás, memóriában tartás, minden felesleges dolgok off) -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #18456 üzenetére
Addig igen, ameddig a gyári alkalmazasok teljes mértékben kielégítik az igényeimet, és nem kell külső alkalmazás. Mindig törekszem a gyárilag telepített programokat használni, megszokni.
Miért használsz külső tarcsazot? -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #18454 üzenetére
Ios feeling, ott volt egy időben ez, hogy annyira zárt és biztonságos, hogy gyakorlatilag semmi nem működik normálisan, ami külső app.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #18452 üzenetére
Mire gondolsz, hogy system appok korlátozása?
-
havri1
félisten
válasz
janos666 #18442 üzenetére
Én már nagyon sok üveget kipróbáltam, valamiért ezek a full covered üvegek nálam nagyon hamar törnek.
Találtam most ilyet a polc mélyén, cafele-t tettem fel, nagyon prémium hatású, úgy terült mint az álom, szinte magától kiment a levegő.Ezek meg az olcsó szarok. Van közte mondjuk egész jó minőség is..
-
havri1
félisten
Használ valaki olyan üveget, ami nem full covered, tehát nem ér ki a széléig, és nem festett?
Most érkezett 2 ilyen, olcsó szar, de sokkal jobb vele a telefon, a szélein egyáltalán nem érezni. Majdnem végig ér ez is, de mégis jobb. Cserébe alá megy a levegő a szélein.. 2 napja próbálom ezzel az olajjal megoldani (adnak hozzá, meg vettem külön is), de nem jó. Reggelre levegős.
Ha erre lenne megoldás, baromira bevalna.
Lehet az üveg szar, vagy zsíros a telefon üvege, nem tudom. A hozzá kapott alkoholos tisztítóval attoroltem, de mégis. -
havri1
félisten
válasz
Lackki #18383 üzenetére
Én azért ezt így megkockáztatva, de kizárnám, hogyha leadod a Lurdyban egy akksi cserére, akkor egy hamisítottat raknának bele. Ezért ez elég meredek kijelentés szerintem
Kicsit legyen ON- is.A hétvégén nem nagyon használtam a telefont, idle állt, pár hívás és pár üzeneten kivül semmi. Az új rom (eu dev) van fent. 0,9%/h az átlag fogyasztása. Kikapcsolt kijelzővel 0,4%/h.
Azért ez nem rossz sztem...másfél éves akksival, ami kb 78-82%-os szoftver szerint. -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
Lackki #18354 üzenetére
Igen, a másodikat használom én is, elég jól kiírja az adatokat. Múltkor mértem műszerrel is, nagyságrendekkel ugyanazt az értéket adta. Mondjuk kikapcsolt állapotban a hiteles (ekkor a szoftver nem fog mérni), mert a bekapcsolt készülék is vesz fel áramot töltés közben, és azt is beleszámolja - szerintem -.
A gyári akksit, amit eredetileg szedtél ki a telefonból, azt kéne összehasonlítani a mostaniakkal külsőre, az egyértelmű lenne. -
havri1
félisten
válasz
kuksa90 #18351 üzenetére
Nálam rendben ment az upgrade.
Azt kellene megmérni, egy teljes feltöltés alatt mennyi áramot vesz fel az új akksi. Lehet hamis, és felét sem tudja a ráírtnak. Én Mi5-el jártam így, speedhsopban vásároltam eredetinek, és hamis volt. Kalibrálni az akksit nem kell. Egy teljes lemerítés feltöltés után a százalékot megfelelően kéne mutatnia. Az már látszik a képeken, hogy az egyik tuti nem gyári.
-
havri1
félisten
Újraraktam tisztán. Vancedből a világos+feketét telepítettem. De ez nem fekete, hanem szürke..másnál?
Van tiszta fekete belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest