- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
rockarola
csendes tag
Sziasztok!
Nekem most ez a ROM van fent: xiaomi.eu_multi_MI4c_V9.1.2.0.NXKCNEI_v9-7.0. A kérdésem a következő: érdemes-e frissíteni a 9.1.3-ra, van-e vmi + amit ad. Ezt a frissítést a telefon felkínálja és letölti, de nem merem automatikusan megfrissíteni, nehogy zárja a bootloadert, vagy fejre álljon a telefon. Aki frissített már, mi a tapasztalat, megy simán, nincs vele gond? Csak azért kérdezem mert elég sokat kínlódtam (igaz az én hibámból) az előző felrakásával és nincs kedvem - időm - elölről kezdeni egy tiszta telepítést.
Köszönöm szépen a válaszokat.
-
rockarola
csendes tag
válasz
Savageboy #8923 üzenetére
Én a mindennapi használat során azt vettem észre, hogy sokkal pattogósabb a rendszer, nem akad nem döccen.
Egyedül azt vettem, észre, hogy az általam használt sötét témáknál vicces dolgokat csinál. A sötét alapra sötét betűkkel ír, a világos alapra meg fehérrel, de ez lehet az, hogy a régi témák nincsenek optimalizálva az új rendszerhez. Én nem bántam meg, hogy lecseréltem, pedig egy hétig küszködtem vele.
Ja, 2/16 a teló.[ Szerkesztve ]
-
rockarola
csendes tag
válasz
this is life #8882 üzenetére
Nekem is sikerült!
Utólag visszanézve nem bonyolult és hamar megvan.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Külön köszönet "this is life" kollegának a végtelen türelméért!
-
rockarola
csendes tag
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Ahogy most állok: BL nyitva, elvileg a TWRP felment.
A hangerő+fel gombra nem a TWRP indul, hanem a rendszer egy csomó hibaüzenettel, amit ha kilövök nyomja az újabbat. Ráadásul már azt is kiírja, hogy: The device is locked.
És innen nem tudok sehova haladni. MiFlash nem flashel, a MiPcSuite nem látja.
Tudom nagyon béna vagyok, de kezdem feladni. -
rockarola
csendes tag
-
rockarola
csendes tag
válasz
this is life #8868 üzenetére
Szerintem sikerült téglásítani.
Új ROM-ot akartam, felraktam egy china stabilt, zárta bootloadert, hivatalos nyitást kértem, sikerült, TWRP felrakása, utána saját ROM feltétele (ezt próbáltam:: xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.2.3.0.NXKCNEC_v8-7.0) nem sikerült, másik rom (xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.1.3) újraindít. valami feltelepült, de a rendszer állandó hibaüzenet után nem működik. Azóta nem tudom TWRP-be se újraindítani. mindig a rossz rendszer próbál betölteni. Remélem vmennyire érthető volt. Bocsánat ha nem de elborított a panic! -
rockarola
csendes tag
Sziasztok!
Tudna és lenne kedve valakinek segíteni nekem egy Mi4c újraélesztésében Nyíregyházán?
Köszönöm
-
rockarola
csendes tag
válasz
darvinya #6497 üzenetére
Bocsika ROM-ot akartam írni. Nálam erről lehet szó: "- Újraindítás után frissítnei fogja a SuperSU alkalmazást, majd a binárist is (Play-ről lehet) és egy újabb újraindulás után máris ROOT-olt a készüléked" A SuperSU-t szerintem a MiTool telepítette. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
rockarola
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Feltettem a xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.1.3.0.LXKCNDI_v8-5.1 RAM-ot, vele együtt települt a SuperSU nevezetű alkalmazás. Első indításkor rákérdezett, hogy futtatom-e. A kérdésem,hogy mi ez, és futtassam-e?
Lehet, hogy már volt erről szó a fórumban, de nem tudtam az egészet végigolvasni adott időegység alatt. Ha volt róla szó akkor elnézést kérek. -
rockarola
csendes tag
Aki hozzám hasonlóan elég besz.ri, és nagyon belebonyolódott ebbe a ROM-olás dologba, annak segítségképp vannak fenn youtube videók pl.: https://www.youtube.com/watch?v=_XZxG2qmN3E
-
rockarola
csendes tag
Van egy öreg Nokia Lumia 630-asom, 6 gmail fiók, meg egy outlook fiók van rajta, sosem okozott gondot, hogy melyik névjegyeit használja, vagy szinkronizálja, vagy akár egyszerre az összeset. Ezzel nem akarom azt mondani hogy Lumia jobb vagy sem. Azért váltottam, mert vannak alkalmazások amivel az öreg WP nem tud megbirkózni. Bocsi az offért
-
rockarola
csendes tag
-
rockarola
csendes tag
-
rockarola
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy alapkérdésem (bocsi érte):
Hogyan lehet a mentett névjegyeimet a google címtárból a MI 4c hívás-kapcsolatok/névjegyek fülén megjeleníteni?
(tudom nagyon hülye kérdés, de még sose volt Xiaomi telefonom, igaz még androidos sem)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest