- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
válasz
balu1977 #3001 üzenetére
2004, 2005 körül kezdtem Redmi 1s készülékkel azt, hogy a gyári rendszert lecseréltem. Szinte káromkodásként hangozhat számodra, de arra akkor még a Miui.hu csapat főzött romját is ráraktam, és nagy megelégedéssel használtam. Ahogy telt az idő, jöttek az újabb Xiaomik, azokra már inkább csak a xiaomi.eu romokat tettem fel. Nyilván ennyi év után benne van már a megszokás is, és az is, hogy mindig teljesen hibátlan verziót tudok így választani, és használni a telefonjaimon, mert a hetiből is van mindig egy-egy nagyon jó, és ott a stabil is, ami tulajdonképpen mindig egy jól sikerült hetinek az átnevezése stabilra. Mivel számomra alap a root hozzáférés a telefonon, mert nincs egyszerűen veszély érzetem, pénzem is csak egyszer tűnt el, az is a zsebemből esett ki, így nálam jól megfér egymás mellett a Magisk ikonja, és az OTP banké.
A gyári rom alá recovery-t rakni, és a DM verity-t kiiktatni, továbbá a root sokkal macerásabb, mint akkor már eleve feltenni a xiaomi.eu-t, és megy minden, ahogy kell. A gyári global, és az EEA rom sajnos csak az alap kínai rom kiherélt változata, hol a téma app nem megy, csak régió állítás után, de akkor sincs lehetőség betűtípust cserélni, vagy éppen csak 10 másodperces AOD van, vagy a Google tárcsázó, és üzenetek, mindig van valami a gyári rendszerben, amit úgyis cserélnék, de akkor már gyalulom is le teljesen. Ez egy fórum, ahol mindenki leírja a véleményét a telefonról, a rendszerekről. Általában Xiaomi telefonok fórumaiban túlsúlyban szoktak lenni a romolásra hajlamos egyének, ez itt a Mobilaréna fórumán is jellemző. Ettől persze tiszteletben tartjuk (próbáljuk legalábbis) az olyan fórumozókat is, akik félnek a xiaomi.eu romtól, de azt (én legalábbis) nehezen tolerálom, ha elvtelenül, gyakorlati, használati tapasztalatok nélkül, alap dolgokat is összekeverve ostorozza valaki a xiaomi.eu romokat, pedig nem is vagyok a fizetett emberük! Zárjuk szerintem le ezt a témát. Én azt fogom írni ezután is mindenütt, hogy a xiaomi.eu rom jó, te vélhetően az ellenkezőjét, de ha már úgy teszel, akkor legalább ne keverj össze mindent, mindennel, és legalább majd a Mi flash használatát is úgy ajánlgasd, hogy egyszer is használtad, esetleg el is akadt a flash, vagy driver hibát dobott, vagy egy antirollback üzenettel leállt a frissítés, és meg tudtad mondjuk oldani mindezeket!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Első ránézésre nem találunk komoly különbséget a két modell között, de a sok apróság a felhasználók többségénél is megindokolja majd a 35 ezres felárat.
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Tudományos Pandémia Klub
- Nintendo Switch
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest