- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #923 üzenetére
ALZA jó lehet, ha nem sokallod az árát. Vodánál is jó árban van a 256GB-os. Lehet még nézelődni Amazonon (nem árt az angol tudás) és persze a xiaomi.hu-n is.
Törekedj a 24 hóra és ne sufniGSM-ből vedd. -
Diák66
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #832 üzenetére
Mármint Mi 10T vs. Mi 10T Pro, amire gondolsz? Csak mert van sima Mi 10 is!
Amúgy a kamerákon kívül 6 GB LPDDR5 RAM 8GB helyett, másban nem nagyon. Esetlegesen szoftveresen pár apróság. -
Peter.70
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #832 üzenetére
Kamera. MI 10T: 64 mpx, nincs OIS. MI 10T pro: 108 mpx , van OIS
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #748 üzenetére
Este gondolom jobban. Nekem is apró led van a P smart-on és nagyon jól látszik meg az legalább színes is így tudom, h whastapp üzi vagy email sőt lehet szint rendelni ezekhez.
Diák66 "A mérete elég nagy, gondot okoz ez?" Mire gondolsz?
-
clubmonaco
tag
válasz
Zsozsoka 74 #734 üzenetére
Olyanom volt nekem is,erre váltottam át mi 10t pro-ra.Kèpek videók nem rosszabbak Sőt èjszaja jobbak a kèpek ès videók mínősège.Többet tud mint a Sam s10plus.Okè,vezetèknèlküli töltès nincs ès nem amoled(na ezt a rèszt èn pont leszarom) Gyönyörű a kijelző îgy is a pro-nak.Napsütèsben is èjszaja is szèpen látom,kell több?Nem sorolom mi szól inkább a pro mellett,de az S10 plusz lassan kuka:),Nyílván ez is az lesz,de nem most.Ugyis váltjuk ahogy tudjuk.De látjuk hogy 200000ft alatt is szèpen megkapjuk a dolgokat mint 400000ft körül vagy magasabb áron.A Xiaomi márkát már nem gagyizzuk (pedig èn ha gagyiztam anno,meg a Huawei-t is azt tessèk).De nem csak azèrt nem vagyok már hajlandó kiadni annyi pènzt mert gyerek van,hanem azèrt mert még tudok mèg venni plusz pl e.rollert,vagy projektort,vagy ps5-öt.Vagy egy szèp órát.Nem mindenben látom így a dolgokat,inkàbb okosan próbálom.Kiadsz fèl gurigát,ès?Megvan s rájössz hogy tök jó ès hűha van 500000-es telóm,aztán kijött a következő tipús,aztán azèrt csörög a nyál,Na èn itt álltam meg,már a Samsung S 10 plusra fizettem rá anno 140000-et,most 250000-et kellett volna ha az ultrát akartam volna.Megálltam,S itt jött a Xiaomi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Egy óra, két rendszer
- 3D nyomtatás
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Suzuki topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest