- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
válasz
jose999 #3154 üzenetére
Egy átlagfelhasználónak már egy mai középkategóriás telefon kamerája is kíválónak számít. Ha nem tesznek mellé neki egy méregdrága csúcstelefonnal készült felvételt, akkor meg sem tudja mondani, hogy milyen téren lehetnének jobbak a fotós képességei.
Az a szűk geek réteg pedig, aki pixelről pixelre vizsgálgat egy fotót, és beleköt a legapróbb hibába is, annak a P40 Pro kamerája sem lesz elég, hanem csak a drága fényképezőgépek.
De ha már mindenáron a legjobb telefonos kamera kell a GMS mellett, akkor Pixel 5. -
válasz
jose999 #3107 üzenetére
Én Mate 20 Pro-ról jöttem. A MIUI szerintem sokkal jobb, hangban jobb, kihangosítva is, kamera nekem nem rosszabb annyival, bár nem is szempont nálam(van dSLR-em).
Kijelző annak ellenére, hogy IPS, szerintem teljesen jó (nyilván feketeben jobb voltna M20P oled-je), a 144Hz meg na. Nameg, hogy sík, nem lekerekített.Kinek, mi. Én nem bánom a cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest