Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
tag
ezzel azert erosen vitaba szallnek. Amiota xiaomi telefont hasznalok (7 éve kb), sose volt gyari rom rajtuk, sose rootoltam a telefont, es mindig mukodott az NFC fizetes google pay-el
Rombol eleinte a magyar volt mindig, aztan amikor az MI 5S-re folyamatosan, honapokon keresztul jottek a nyeletlen fejszekent merulo romok, atvaltottam xiaomi.eu-ra, azota is azt hasznalom -
rzoli
senior tag
Hát a második felére nem tudok mit mondani, bármilyen leírást, cikket olvasok, magisk, hide, safetynet fix-et, és négy app adatainak törlését írnak, mint a fizetés feltételeit.
Jövőre viszont valahol olvastam, hogy a google változtatni fog és más módon fog ellenőrizni.Tudtommal nem bank függő, hanem a google tiltja.
-
rzoli
senior tag
A bootloader nyitás veszélye, hogy bármilyen, ESETLEG nem megbízható ROM-ot, kernelt is fel tudsz rakni a telefonodra.
Ha használni szeretnéd a telefonodat bankkártyás fizetésre is, akkor viszont szükséges lesz a root is, mert egyébként a google nem fogja engedélyezni a google pay, wallet használatát. Itt jön be az, amit Kano írt, hogy nem kell minden vacaknak root jogokat adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem-csúcsmodell, egyáltalán nem csúcsközeli árazással. Vannak kompromisszumok, egy nagyobb és több kisebb, de cserébe tényleg vonzó az árképzés.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest