- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rzoli
senior tag
válasz walakyb #4901 üzenetére
Nálam is meghülyült, vasárnap még tudtam vele fizetni, a héten már nem. Az utolsó ID rom van rajta. Azóta hiába próbáltam mindent ki, amit anno a beállításkor, semmi nem segített. Lehet visszateszem a globalt és utána meglátom melyik romot próbálom.
Valamelyik custom romot talán. Kano te melyiket is használod? Valami saját fejlesztés ha jól rémlik...Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
kano
nagyúr
Root van?
Próbáld meg ilyenkor a Google cuccok (keretrendszer is) tárhelyének törlését. Egy reboot és újra beállítás.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
vigfer90
csendes tag
Szia.
Nekem .eu 12.5.5 stable van fent, a legutolso verzio, root es magisk nelkul.
En Simple pay-t hasznalok, az alkalmazas nyugjei miatt neha nem megy a mobilos fizetes, de alapesetben teljesen jol lehet fizetni vele ha mukodik.
A kamera azota sem megy, szerintem a 11-es buildeken mar nem is fog, majd csak a 12-n. Nem tul reg, egy-ket hete valaki linkelte a legutolso weekly build-et a rom forumjan, amely frissebb a stable kiadasnal es meg megy a kamera, de mar ez is tobb mint 1-1.5 honapos. Varunk-varunk, mast nem lehet tenni. A 12 android alapjaira epulo build meg jo sok idobe telik amig bugmentes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI kábel TV
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Assetto Corsa Competizione
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest