- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Zsocy155 #5928 üzenetére
Az a vicc, hogy hiszek ebben. Nem tudok másra gondolni. Összer xiaomim ezt csinálja. És mivel gyártó ország emberei és közöttünk vannak jelentős fizikai eltérések felépítésünkben simán el tudom képzelni, hogy ott működik a szenzor, ami nálunk nem.
Csak észre vették volna már x év alatt, hogy valami nem faja, ha ott valóban nem lenne az. -
-
kano
nagyúr
válasz
Zsocy155 #4241 üzenetére
Engedélyezni kellene egy szervizt ami állandóan fut vagy resetelné az érzékelő adatait. Egyik sem az igazi. Az a baj, hogy ugyan úgy van olyan, hogy elemelem az arcomtól a telefont és sötét marad a kijelző. Ráadásul többször van olyan, hogy hívás nélkül is elsötétül a kijelző.
Szóval nem jobb a helyzet nálam.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Zsocy155 #4231 üzenetére
Ultrahangos szar van benne amit csak akkor kapcsol be ha bizonyos feltételek adottak. Nem elég neki, hogy a híváskezelő aktív ami alatt nyilván végig figyelnie kéne a közelséget, hanem még a mozdulatot is figyeli. Ha nem utal rá a telefon mozgása, hogy a füledhez emelted, akkor nem kapcsolja be és a kijelző így nem is reagál. Na ez a része is szarul van implementálva. Már kezdem amúgy kiismerni, csak úgy kell fülhöz emelni a telefont, mint egy robotkar, szép ívesen. Így már legalább 70%-os a pontosságom.
-
MeexS
tag
válasz
Zsocy155 #4231 üzenetére
Mivel így ismeretlenül nehéz a hangsúlyt megsaccolni ezért kezdésnek szeretném kiemelni, hogy semmilyen tiszteletlenség nincs ebben a hozzászólásban.... sőt,csak segítő szándék, ezért is említem az alább felsorolt lehetőségeket.
Gondolom a CIT menüben már mindketten megnéztétek a proximity sensor tesztet.
Ha nem akkor kb 5x a kernel verzióra kattintva a beállítások menü/minden beállítás alatt megtehetitek.
Azon belül a listában valahol ott van a proximity sensor... magyarázat ott található. Valahol lenni kellene egy kalibrálás menünek is de arra nem emlékszem, hogy hol van eldugva.
Így elég jól el lehet különíteni a szenzor gondokat a szoftveres gondoktól és ha megtaláljátok a kalibrálást az is segíthet.
Ha valóban gond van szenzorral akkor talán még garanciában meg kellene nézetni. Pár nap teló nélkül kevesebb bosszankodás nem?
Fentieken kívül a tokok típusa is befolyásolhatja a szenzort... könnyű átsiklani felette. Érdemes tok nélkül is kipróbálni, hogy jelentkezik-e a hiba.Amúgy azért gondoltam, hogy írok ide, mert az előző telefonomnál én szerencsés voltam ugyan, de sokaknak volt gondjuk, ami többségében tisztítással orvosolható volt (mert azért lássuk be, hogy főleg nyáron az arcról azért jut ez az a telóra) és azért jobban megéri a CIT menüben megnézni esetleg kitisztítani mint akármennyit fizetni ugyanezért a szerviznek:-)
Ennyi... remélem hasznosnak találjátok. -
akibor000
aktív tag
válasz
Zsocy155 #3400 üzenetére
laptopról megtaláltam:
1. Elindítod az alkalmazást.
2. Alkalmazásváltóban nyomsz rajta hosszan.
3. A legalsó Beállítás ikont választod.
4. Itt amit be kell állítani:
- automatikus indítás;
- egyéb engedélyek-ben legyenek engedélyezve az állandó értesítések;
- értesítések -> igen;
- akkumulátorkímélő -> nincs korlátozás.
Ezek után mennie kell elvileg (esetleg egy újraindításezeket akartam...de sajna a telón nem adja fel ezeket a funkciókat....android11 van már rajta... 😶😶
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzoftverPremium.hu
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest