Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
trebrona #3347 üzenetére
Új készülék esetén 1 hét szokott az lenni. Persze ez függhet az acc-tól is.
fery02
Amit egyszer már nyitottunk azt másodszorra már engedi nyitni azonnal az adott userrel. De az eredeti hsz-ed nem erről szólt.
"Ezért érdemes rögtön első kézhezvételnél, még belakás előtt BL-t nyitni." -
tamás86
tag
Sziasztok 12.1.2 fw van fent a telomon de android 10 jobb volt vissza lehet tenni?Előre is köszi.
-
Ugyanakkor szemezgetek használt Poco F2 telefonokkal is, ott Amoled is van (bár nekem is mindegy a kijelző típusa), ugyanez a hardver is (kamera nálam sokadlagos) és tetszik, hogy ott a kijelzőben nincs kameralyuk és notch.
Majd meglátom mi lesz.-------------------------------------------------
@kano: Ezért fogom előző telefonomat még minimum 1 hétig megtartani és addig azt használni. 😁
Egyébként meg olyat is olvastam valahol (de ez most vagy hülyeség vagy nem), hogy ha egy adott Mi fiókkal lett már unlock-olva korábban készülék, aztán már a további készülékek unlock-olásakor már nem kell várni.
Ezt jó lenne, ha meg tudná valaki erősíteni, hogy így van-e tényleg.
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Látom elég sok a probléma a tekefonnal ? Megéri most venni ? Föleg játéjra kel nekem !
-
ZABHERO
tag
Én a 8 giga ram miatt vettem a pro-t, volt a sima is 8 gigával de úgy meg ugyan annyi volt mint a pro így nem volt kérdés melyikre esik a választás.
3 napja használom a telót, eddig összességében pozitívat tudok róla elmondani. Egy 3 éves mate 20 lite-ot váltott, így talán még szembetűnőbb volt hogy mennyire brutál ez a telefon. Ha nem vagy amoled fan akkor tökéletes lesz a kijelző( én amúgy is jobban szeretem az ips-t), plusz ez a 144 Hz nem semmi. Nem tudom milyen rezgőmotort raktak ebbe, de valami eszméletlen, nagyon kellemes rezgéseket produkál. A rendszer villámgyors, a hangszórók szuperek. A kamerától vártam talán picit többet, jó fényeknél remek képeket készít viszont rossz fénynél nem az igazi.
Mindent összevetve elégedett vagyok vele, ki fog tudni szolgálni a kövi 4 évben. :D -
válasz
Barthezz2 #3338 üzenetére
Ezért érdemes rögtön első kézhezvételnél, még belakás előtt BL-t nyitni. 🙂
Én is szemezek a telefonnal (Poco F1-em van), bár valószínűleg nekem elég lenne a sima Mi 10T, ha jól látom a Pro csak kamerában jobb, ami meg nálam pont kihasználatlan maradna úgymond (nem vagyok egy nagy fényképezgetős egyén).
-
vertulion
újonc
Sziasztok!
Mi 10T pro-nál (MIUI 12.1.2) tapasztalta más is azt a bug-ot, hogy a "Képek" és "Videók" méretét nem jelzi a rendszer? Úgy láttam, hogy ha képet vagy videót készítek, az az "Egyéb" kategóriába számítódik.Csatoltam a képernyő képet!
-
ZABHERO
tag
Sziasztok!
A mai napon én is boldog tulaja lettem ennek a telónak.
Másnál is úgymond "lötyög" a kamera? Ha kicsit megrázom vagy le és fel mozgatom akkor ilyen kis kattogó hangot ad. Viszont amikor bekapcsolom a kamerát akkor megszűnik. Ez az optikai képstabilizátor miatt van és másnak is ilyen, vagy csak nekem ilyen kotyogós? -
izll
újonc
Üdv,
Pár napja sikerült szerezni mi 10t pro-t. Előtte OnePlus 3-at használtam. Nagyon remek készülék, DE, szétvet az ideg (), mert ha jön egy értesítés és feloldom a képernyőzárat, majd lezárom a telefont, akkor a nem kezelt értesítések eltűnnek a zárképernyőről és nem találok rá beállítást, hogy továbbra is lássam az értesítéseket. Google a barátom, de sehol nem találok értelmes megoldást, csak hogy rakjak fel másik romot. Valakinek ötlet?
Illetve, ha már kérdezek: feloldott állapotban a bejövő hívásoknál be lehet valahogy állítani, hogy ne icipici bubiba jelenjen meg, a hívás értesítés? Egyelőre felraktam egy dialert, ami ezt megoldja, de úgy nem szép.És akkor még: előző telefonon nova launchert használtam és nem volt probléma az ikon feliratok árnyékának beállítása, itt viszont ilyen lehetőséget nem találtam és a témák között sincs ilyen, és így csak sötét háttérképek jöhetnek szóba. Erre van megoldás? Köszi a válaszokat!
-
kano
nagyúr
válasz
rolandi350 #3315 üzenetére
Soha.
-
GrimMan
csendes tag
válasz
.zSoLTi. #3288 üzenetére
A színhűséggel nem boldogulok, (pl egy Xiaomi menüt fotóztam, a tárhely kékje nagyon meglepett
) nem az igazi automa módban, Pro- ban valamennyire korrigálható- sztem irigy az amoledre
, Gcam-mel dettó ilyen. A lányom (igaz, sokkal drágább) mobilja nagyon lenyomta automata üzemmódban.
Valami gyógymód nincs erre?
Előre is köszi. -
rolandi350
csendes tag
Sziasztok!
Nálatok előfordult már olyan, hogy ha valaki hív, akkor már csörgés közben elsötétül a képernyő és többé már nem világít ki? Csak miután valahogy újraindítom a telefont.
Kb minden 15. bejövő hívásnál fordul ez elő szóval nálam kb 1-2 hetente 1x.
12.0.14.0-ás szoftver van fent, direkt nem frissítem mert nálam minden varázslatosan hibamentesen működik, kivéve ez. -
0629
csendes tag
válasz
vivo2000 #3310 üzenetére
Van itthon Sony + Samsung tv is. A lényeg, hogy a Wifi + Wifi direct be legyen kapcsolva. A Samsungnál engem is szivatott, mert vezetékes hálozat volt beállítva és hiába látta a tv a telót a Wifi directen, mégsem kapcsolódtak. Most, hogy átállitottam, müködik a kivetités is. A Sonym régebbi, ott még nincs kivetités, csak DLNA átküldés lehetséges. Van egy Rokify nevü alkalmazás, ezzel müködik mindkét tv.
-
vivo2000
tag
Valaki tud nekem segíteni abban hogy tudnám össze kapcsolni a tv-vel mert próbálom öszekapcsolni de keres és utána le áll a kacsolodás.
-
zhata
senior tag
Köszönöm Kano,
a "Messages"-zel bejön. Mindezek alapján valami Textra - Android 11 részleges inkompatibilitás lehet az ok. Sajnálom a dolgot, mert a Textrát nagyon szerettem. Amúgy nagyon ritkán használom a klasszikus sms-t, legfőképp csak üzenetfogadásra használom. (Sms-re ott a Viber és a Whatsapp.)
Mégegyszer köszi. -
vivo2000
tag
Üdv egy kis segítséget szeretnék kérni,hogy tudom beállítani az ébresztőnél hogy amit kiválasztok csengőhangot azon szólaljon meg,mert kiválasztom amit szeretnék de teljesen más ébresztő hang szólal meg. Köszönöm előre is a segítséget.
-
zhata
senior tag
válasz
laciegy #3297 üzenetére
Szia! Mindenféle létező engedély meg van adva annak a szerencsétlen Textrának.
Minden sms-t hoz, visz, kivéve a bolti vásárlásokhoz küldötteket nem.A Vodafon a Raiffeisenre mutat, a Rafi pedig a Vodafonra. (Őszintén szólva nem is tudom hogy ezek az sms-ek honnan jönnek, ugyanis az egész köteg ilyen eddigi sms egyszerűen eltűnt.
A Textra törlése és újrarakása után sem látszott. Holnap kiderüé, hogy megy-e?
De messze nem ez ez egyetlen baj a 11-gyel.
Hazaérve sokszor percekig próbálja elérni az otthoni wifimet, korábban azonnal elérte, naponta minimum egyszer lefagy valami, és emiatt újra kell indítanom, a fekete háttér néha magától fehérre vált, (különösen a Maki Plus és a Via érzékeny erre), stb, stb... .
Ha nem lenne macerás, azonnal downgradeolnám.
Előnyét abszolút nem tapasztaltam. Legalábbis én nem.
"Csak mazohistáknak" ajánlom! (Igazából senkinek sem!) -
vivo2000
tag
Üdv csatlakozom egy fekete mi 10t pro-val nagyon jó kis telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem-csúcsmodell, egyáltalán nem csúcsközeli árazással. Vannak kompromisszumok, egy nagyobb és több kisebb, de cserébe tényleg vonzó az árképzés.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest