- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZABHERO
tag
Sziasztok!
Ujjlenyomatos feloldást használok, de 72 óránként kéri a jelszavas feloldást mondván hogy ne felejtsem el. Hogy tudom ezt kikapcsolni? -
ZABHERO
tag
Sziasztok!
Mókolás nélkül vissza lehet menni 11es androidról 10re? -
ZABHERO
tag
válasz
Leslie1966 #3789 üzenetére
Az itt letöltött oprendszert hogyan tudom telepíteni? A frissítési helynél kiválasztom a frissítési csomag telepítése nevű opciót, kikeresem a letöltésekben, ezután viszont olyan hibakódot ír ki hogy valami nem egyezik a jelenlegi illetve a telepítendő rom között így nem tudja végrehajtani. Nem nagyon vagyok benne a manuális telepítéskben, azért kéne a help
-
ZABHERO
tag
[link]
Ez az oldal alapján nem tűnik rossznak az 12.1.5 -
ZABHERO
tag
Sziasztok!
Milyen az új 12.1.4-es frissítés?
Vannak esetleg komolyabb hibák vagy használható? Gondolok itt a teljesítményre illetve az akkuidőre stb.
Jelenleg még 10es androidon vagyok, nem mertem még frissíteni :'D -
ZABHERO
tag
Én a 8 giga ram miatt vettem a pro-t, volt a sima is 8 gigával de úgy meg ugyan annyi volt mint a pro így nem volt kérdés melyikre esik a választás.
3 napja használom a telót, eddig összességében pozitívat tudok róla elmondani. Egy 3 éves mate 20 lite-ot váltott, így talán még szembetűnőbb volt hogy mennyire brutál ez a telefon. Ha nem vagy amoled fan akkor tökéletes lesz a kijelző( én amúgy is jobban szeretem az ips-t), plusz ez a 144 Hz nem semmi. Nem tudom milyen rezgőmotort raktak ebbe, de valami eszméletlen, nagyon kellemes rezgéseket produkál. A rendszer villámgyors, a hangszórók szuperek. A kamerától vártam talán picit többet, jó fényeknél remek képeket készít viszont rossz fénynél nem az igazi.
Mindent összevetve elégedett vagyok vele, ki fog tudni szolgálni a kövi 4 évben. :D -
ZABHERO
tag
Sziasztok!
A mai napon én is boldog tulaja lettem ennek a telónak.
Másnál is úgymond "lötyög" a kamera? Ha kicsit megrázom vagy le és fel mozgatom akkor ilyen kis kattogó hangot ad. Viszont amikor bekapcsolom a kamerát akkor megszűnik. Ez az optikai képstabilizátor miatt van és másnak is ilyen, vagy csak nekem ilyen kotyogós?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest