- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
Xiaomi Redmi Note 4 (megjelenéskor vettem és a feleségem mai napig használja amúgy) óta csak Xiaomit veszek (A2 majd Mi 9), most egy tavaly decemberben ~90ezerért Alzában vásárolt Mi 9-et használok maximálisan elégedetten. Tényleg szeretem a Xiaomi márkát, szeretem a megoldásaikat, az áraikat, a minőségüket, stb. Van Okosporszívótól át vízforralóig, fitnesz karkötőn át babakocsiig mindenem szinte Xiaomi-ból. DE szerintem ezzel, hogy beálltak a sorba és ők is annyiért adják a csúcs telefonjaikat, mint a többi nagy gyártó, ezzel veszíteni fognak a piaci részesedésükből és én a rajongásom ellenére se fogok 200k-nál többet adni egy Xiaomi telefonért/eszközért (a jövőben sem, sőt, vagy ha igen, akkor az iPhone lesz a Watch miatt). Ha most vennék telefont, Mi Note 10 Pro-t vennék 150-ért, ami kb ugyan ezt tudja, gyengébb hardverrel, de rendes DS-el és sokkal olcsóbban (játszani úgy sem játszom telefonon). De a Mi 9-emnél se érzem, hogy megérné a 3-4x árat.
Sajnálom, de szerintem kemény barterezés megy a háttérben...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kockáztat a Xiaomi: megduplázta elitsorozata árát, cserébe bármelyik riválissal és kameraszettjével felveszi a versenyt. Tömegtermék a vége, vagy árazási zsákutca?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest