- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Uff amikor télen eladtam a Note-t egy csávó 200 km-t utazott le Szegedre és vett ki szabad napot, csak azért, hogy személyesen vehesse át.
Mondom neki erre semmi szükség tényleg, feladom postán, nem is kérem, hogy utaljon előre, 30+ 0- értékelésem van a fórumon, meg már valamilyen rangom is, de nem ő ragaszkodott, hogy lejön érte.
Nekem annál jobb volt, előbb elkapom az árát, meg gondoltam biztosan vannak még ilyen konzervatív emberek, akik szeretik látni, hogy mit vesznek. Meg az árban benne volt egy 32-es class 10-es sd kártya is, garanciával mindennel...Hát nem így volt, egy zacskóval a kezemben vártam, és amikor megérkezett a csávó le sem kezelt velem, nem kérdezett egy mukkot sem mondván már mindent megbeszéltünk a fórumon. A kezembe nyomott egy halom pénzt, odaadtam a zacskót, bele sem nézett, hogy egyáltalán mobildoboz van-e benne, vagy egy féltégla, nagyon idegesnek tűnt, aztán sarkon fordult és csak annyit mondott "köszi szia"
gondoltam magamban még a postás is jobban megérdeklődi a csomag tartamát, mielőtt feladom xd
-
DeathAdder
veterán
Jaj egy videó alapján ilyen konzekvenciát levonni. Tudnák itt egyesek hogyan bánnak a magyar postán is a csomagokkal, lehet a sarki bolttól tovább se menne..
Vagy ott van éppen a világszerte híresen híres és elismert futárszolgálat etc.. -
DeathAdder
veterán
És mibajod vele? Ha dupla ennyiért lenne egy kaliforniai gyártmányú ennyire csúcshardverű vacak, akkor máris szenzáció lenne nem?
------------
Ami meg az árazást illeti a nagy nevek kissé el vannak szállva maguktól. Lassan elérünk arra a szintre, hogy nem lesz szabad azokat megvenni kb. a háromszorosáért, mert semmivel sem jobbak mint ezek.
Egyébként tudjuk milyen kijelzőtechnológiával fog rendelkezni ez a készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Mini-ITX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest