- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
DeathAdder #150 üzenetére
Jó nem kötözködni akartam, csak a 600 dodó azért messze van a 75 ezer forintól eléggé.
Nekem a TVjük tetszene, de tuti, hogy beszerezhetetlen lesz, vagy ha igen akkor értelmetlen áron...
-
bagkri01
őstag
válasz
DeathAdder #133 üzenetére
Elég érdekes sztori, ha én utaznék 200km-t egy készülék miatt akkor már megnézném mit veszek, de nem vagyunk egyformák.
-
Wajk
addikt
válasz
DeathAdder #100 üzenetére
amit nem tudsz az nem fáj
-
blade zte
őstag
válasz
DeathAdder #48 üzenetére
Én az lg nevét láttam.
Ez igaz, gusztustalan drága ezekhez képest a többi, mégha annyira nem is érzékeljük ezt, amikor megrendeljük,"hála" a járulékos költségek tompító hatásának. Nomeg az értékesítés: Eltérek most a hatékonyságtól (bár ha nagyon ismert cég tenné ezt, akkor is müködne), de a samsung kiad szerintem minimum egy tucat fajta pl. S4 készüléket európában, amiket egyeztet a szolgáltatókkal, marketingel minden nyelven, és gariztat külön országonként. Az oppo (ahogy a xiaomi is, csak (még) ugye nincs eu-ban) fog egy raktárat, feldob egy weshopot, nyit egy kicsi garanciáztató irodát, és egyetlen fajtát árul a telefonból, ami mindenkinek megfelel. És házhoz küldi ingyenes futárszolgálattal pár napon belül. LOL
Ja, és a xiaomiról mellesleg azt olvastam, hogy nincs marketingköltsége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged