- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xava
csendes tag
válasz
aytukabozs #5891 üzenetére
Fure, mert asszonynak iPhone-ja van, azt napszemcsin keresztül is simán látni. Gondolom minden napszemüveg polarizált?
Nem lehet olyat szerezni amin jobban látszik a kijelző...
-
Xava
csendes tag
Szevasztok!
Megjött a telefon, xiaomi mi 4. Eddig nagyon jól működik, féltem a gps-től, mert néhol nem voltak vele megelégedve, de már autókáztunk is vele, teljesen jól ment. Fényképek is elég szépek. Hardveresen 3GB memóriát ír magáról a telefon egyébként, de csak 2 GB van sztem engedélyezve, de 2 is teljesen elég.
Két hibája van neki az a kijelző.
Kocsikázás közbe, ha napszemüveg van rajtam, akkor az egész képernyő elsötétül.
Én meg azt hittem kikapcsolt a kijelzője. A másik problem a töltő csatlakozó, pont ott van rajta, hogy a kocsi telefontartója miatt nem lehet töltőre dugni, de ez a legkisebb probléma, hisz az aksival levezettünk egy kb 2 órás utat és még maradt is benne egy 20-30 %
-
Xava
csendes tag
Biztos, sajnos nincs rá több lóvé és hát a telefon viszonylag olcsó. Paraméterei teljesen jók számomra, a mostanival már telefonálni is nehezen lehet, vagy nem hallanak, lassan megy vissza a hálózatra, fogja magát és megszakítja a hívást csak úgy... A processzorja gondol egyet és nekiáll dolgozni mint az állat pedig semmit nem csinálok a telefonon. Egy nap alatt lemerül, pedig alig használom.
-
Xava
csendes tag
Sziasztok!
Lehet néhányan most padlót fognak, de én most fogok venni egy ilyen telefont (Xiaomi Mi 4 és nem, nem Redmi 4). Jó pár éve Nokia Lumia 820-at használok, és hát bő négy év alatt eléggé leamortizálódott. Jól átszörflöltem magam a neten, ismerősi körömön, elég sokan mondják, hogy az Mi 4 egész jó. Ebbő isl a Pro-t dícsérték páran, de azt már sehol nem kapni. Így maradtam a sima Mi 4-nél.
Érdekelne, hogy milyen tapasztalatotok van vele, aki már régebb óta használja, mennyire gyűlt meg vele a baja? Lumia 820-ról ez így is "nagy előrelépés" lesz sztem, összehasonlítottam a kettőt, van különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest