- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
geprombolo #6001 üzenetére
-
geprombolo
őstag
válasz
geprombolo #5999 üzenetére
Sziasztok, egy főzött rommal (Resurrection Remix legfrissebb verzió) máris működik a DroidCam, de csak egy percig kb., utána összeomlik a telefonon az app. Lehet hogy másik rommal több szerencsém lesz.
-
geprombolo
őstag
válasz
geprombolo #5998 üzenetére
Igértem a beszámolót, sajnos nincs miől beszámolnom, mert valamikor réges régen lecseréltem a gyári romot egy frissebbre, ami szintén "gyári", de a MI Cloud nem működik, a program meg kéri, hogy be legyen kapcsolva meg be legyek rá jelentkezve. A MI Cloud minden alkalommal összeomlik, ha megpróbálok belépni. Szóval egyelőre ennyi. Majd ha sok időm lesz, leszedek egy másik romot, amiben hibátlan a Cloud.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #5996 üzenetére
[link] azóta biztos 2x le lett váltva a program meg átnevezve stb, korabeli verziót keresnék.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #5992 üzenetére
Kijelzővédő van rajta valami fólia/üveg esetleg? Nekem volt, hogy a védő üveg szélénél megbújó kosz zavarta az érzékelőt.
-
geprombolo
őstag
válasz
geprombolo #5992 üzenetére
Úgy tűnik, a szenzor volt a ludas, most működik minden.
-
HuMarc
veterán
válasz
geprombolo #5988 üzenetére
Wow, már nincs használatban a Mi4, mert a második kijelzőbetörés után úgy lett összerakva, hogy az antenna kontaktos lett, és akkor nem lett vele többet szórakozva.
De a mikrofonja a Mi4-nek kb megvétele óta szórakozott, valószínűleg ha szétkaptuk és kitisztítottuk volna, az megoldotta volna a problémát. Na most már késő bánat.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
geprombolo #5970 üzenetére
Szia,
Sajnos ez a MIUI rendszeralkalmazás nem érhető el más rendszerekre.
Én Lineage alatt a Google-féle Dialer appot szoktam használni, de van egy olyan érzésem, hogy az sem tetszene, ha az alap nem tetszik. -
aytukabozs
addikt
válasz
geprombolo #5967 üzenetére
De neked csak csengőhangok kellenek, ahoz nem mindegy milyen telefon romjából csomagolod ki?
btw, itt egy régebbi rom, a fentebb ajánlott oldalról, mi4-hez.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
geprombolo #5965 üzenetére
Szia!
A csengőhangok nekem sincsenek meg, de tölts le egy régebbi romot xiaomi.eu-ról, abból ki tudod csomagolni (system/media/audio mappa, ha jól emlékszem).
Az Android sosem volt oreós erre a telefonra, a 6.0 az utolsó hivatalosan elérhető kiadás.
-
ZolkoW
őstag
válasz
geprombolo #5946 üzenetére
asszem ezek szoktak lenni a rutinkérdések:
-kijelzővédő nem zavar bele a szenzorba?
-nincs valami okostok/zseb mód/hasonló aktiváléva, akár külső programmal?
-*#*#miui#*#* a tárcsázóba, és közelítésérzékelőt tudod kalibrálni, illetve tesztelni. vagy valami ilyesmi
hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest