Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Fejvadi
üzenetére
annyira kretén nem vagyok hogy update.zip.zip - re nevezzem

mint írtam nálam már az általad linkelt telepítési metódus 1. lépésénél nem ugrik tovább. Megjegyzem, amit linkeltél, abban konkrtan 1db betű sem esik sys1 és sys2 partíciókról....
én odáig jutottam el, hogy letöltöttem az 5.12.17-et, feltelepítettem simán recoveryből (sys1-re, mert bár a cikk nem részeltezi, de a miuihu-s segédletben meg úgy általában mindenhol ezt írják mint alap partíciót, meg már úgy telepítgettem rá párszor).
Mivel utána a diskinfo még mindig 640MBot írt, megpróbáltam újra telepíteni az 5.12.17-et ugyanezzel a módszerrel, de ezzel konkrétan sehova nem jutottam, mert sem a frissités appból kézzel kitallózva a romot, sem pedig konkrétan recoveryben kitallózva sem indította el a recovery.
Annyi "haszna" volt, hogy bár konkrét művelet (ROM újratöltés, vagy bármi) nem történt, az egyik restart után a diskinfo már elkezdte 1.2G nek jelölni a rendszerpartíciót, de recoveryben ugyanúgy maradt)Ha recoveryből indítom, akkor egész ugrik a képernyő egyet a recovery menüben és ennyi, be sem lehet lépni abba a menüpontba. Ha a frissítés appból csinálom, akkor meg újraindul recoveryben majd kiíírja hogy nevezzem át update.zip-re az állományt, mert nem találja (és igen, simán update.zip-re volt mindig nevezve a rom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PayPal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest