Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz Fejvadi #3445 üzenetére

annyira kretén nem vagyok hogy update.zip.zip - re nevezzem :U

mint írtam nálam már az általad linkelt telepítési metódus 1. lépésénél nem ugrik tovább. Megjegyzem, amit linkeltél, abban konkrtan 1db betű sem esik sys1 és sys2 partíciókról....

én odáig jutottam el, hogy letöltöttem az 5.12.17-et, feltelepítettem simán recoveryből (sys1-re, mert bár a cikk nem részeltezi, de a miuihu-s segédletben meg úgy általában mindenhol ezt írják mint alap partíciót, meg már úgy telepítgettem rá párszor).

Mivel utána a diskinfo még mindig 640MBot írt, megpróbáltam újra telepíteni az 5.12.17-et ugyanezzel a módszerrel, de ezzel konkrétan sehova nem jutottam, mert sem a frissités appból kézzel kitallózva a romot, sem pedig konkrétan recoveryben kitallózva sem indította el a recovery.
    Annyi "haszna" volt, hogy bár konkrét művelet (ROM újratöltés, vagy bármi) nem történt, az egyik restart után a diskinfo már elkezdte 1.2G nek jelölni a rendszerpartíciót, de recoveryben ugyanúgy maradt)

Ha recoveryből indítom, akkor egész ugrik a képernyő egyet a recovery menüben és ennyi, be sem lehet lépni abba a menüpontba. Ha a frissítés appból csinálom, akkor meg újraindul recoveryben majd kiíírja hogy nevezzem át update.zip-re az állományt, mert nem találja (és igen, simán update.zip-re volt mindig nevezve a rom)

Új hozzászólás Aktív témák