-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz Tomi_Ohl #12858 üzenetére
Az a baj, hogy hiába ugyanaz a kameramodul van benne, mégse ugyanazt tudja minőségben. Pl a Mi4-ben F/1.8 az értéke, Mi3-ban rosszabb F/2.2 az apertura értéke. White balance értéke is jobb a Mi4-nek. Moto X-nek is ugyanaz a modulja, ahogy írtad, de azzal még a Mi4-nél is szebb képeket csináltam, szal hiába ugyanaz a modul. Ebből a 3-asból a Mi3 érzékelhetően rosszabb fotókat csinál. GSMArena-n meg is lehet nézni ugyanazon tesztfotókat kinagyítva. Ők elég jól megoldják az ilyen összehasonlítási kérdéseket.
-
Shyciii
veterán
válasz Tomi_Ohl #12810 üzenetére
Az új SOKP-ot ne rakd fel, mert még nem jött ki hivatalosan (az valszeg teszt verzió lesz), de már én is nagyon várom (igaz én Mi4-re rakom). Ez már pont olyan LP-s rom, ami mindennapra használható, sőt élvezetes használni. Nekem ez fontos, mert én a MIUI-ban nagyon csalódtam, és csak nyűgök voltak vele. Én pedig nem nyűgökkel akarom használni telefonomat nap mint nap
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz bozarjoska #12334 üzenetére
Igen. Ezeket használom. Azzal a különbséggel, hogy látom Alex kirakta az új kernelt, amit át is nevezett Darkness V6-ra. Nekem még a V5-ös kernele van fent. Jó kis kernel. Sok jó dolog van benne, pl faux sound is, aminek beállításai a faux sound controllerrel szabályozhatóak.
Szuper hogy másolnak, csak ne felesleges funkciókat[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz Tomi_Ohl #12330 üzenetére
Tomi_Ohl
Hát ez az, az ébresztő sem szól, pedig ez eddig a néma mód által kivétel volt. Én a néma módot vagy akkor használtam mikor aludtam, tehát kellett az ébresztó mód, vagy egyéb tevékenység egy bizonyos ideig, ahol szintén kellett az óra alkalmazás jelzése, hogy lejárt egy bizonyos idő. Nem tom, de ezt a funkciót nagyon elcseszték.
mizoli
Lehet hogyegyik V5-ös verzióban jó volt, de a V6-osban csak a nagy képek helye látszik egy színnel kiszínezve, és a jobb sarokban kis kör ablakban vannak a képek. A képek újralinkelése meg nem megoldás. Én linkeljek újra aká 200db képet, mert a MIUI képtelen úgy működni, mint minden más rom? Mert ez minden másnál akár stock rom, akár custom rom volt, mindig működött. Nem mellesleg nekem a fotók google account-nál vannak felvíve, tehát még külön linkelni miui alatt is...ez agyrém Pont ez a bajom a MIUI fejlesztőivel. Hogy alapvető dolgok hiányoznak, vagy nem úgy működnek, ahogy elvárná az ember, de ők nem ezzekkel foglalkoznak, hanem a rádiónak új kinézetet adnak, a megérkezett üzenetek esetén most már tud villogni a vaku is. Ezek annyira huszadlagos funkciók. Vaku-s jelzést eleve nem is értem. Ki az a szerencsétlen aki a vakut használja notifications jelzésre?
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz Tomi_Ohl #12327 üzenetére
Igen, tudom hogy van xposed 5.1-esre is, bár eléggé alpha stádiumban, és a module-ok igen nagy % nem működik rajta, de hálistennek a SOKP alatt nincs is rá szükség. Az interruptions magyarul Zavaró üzenetek. Ez lett a néma üzemmód helyett, de olyan kusza lett, vagy én vagyok gyengeelméjű, de KitKat-on és azalatt a sima néma üzemmód tökéletes volt.
-
Shyciii
veterán
Sziasztok. Én most MIUI-ról átváltottam SOKP romra (5.1 r5) Alex v5-ös kernellel. Minden jól működik benne (legalábbis Mi4 alatt). Még kamera is, és nincs benne call bug. Ennek ellenére nem a gyári kamerát használom, mert nagyon kevés állítási lehetőség van. MIUI után ez a SOKP egy álom. Gyorsabb, simábban fut, tovább bírja az akksi, rengeteg kényelmi funkció van benne, úgyhogy nem is hiányzik nekem az xposed/gravitybox már. Ebben nincsenek érthetetlen dolgok, mint pl a MIUI "fejlesztésében", vagy működésében. Újra látszik minden hívásnál a contactok fotója nagyban, amire egyik MIUI sem volt képes (ott max 3-4 emberé látszott, a többié maradt kicsi körben). Egyetlen bugot találtam benne, hogy a notifications quick settings button-ra hibaüzenetet ír, bár gondolom mindegy, mert Lollipopból kivették a 3-as kombót: csengetés, rezgés, néma üzemmód.
Jut eszembe. Van valahol normális leírás, hogy ez az újonnan bevezetett Interruptions, hogyan működik? Mert vagy nem értem teljesen, vagy ez sokkal rosszabb fícsőr, mint ami a KitKat-ban volt. -
Shyciii
veterán
Aki használ a gyári MIUI kamerán kívűl más kamera progit, az mit ajánl? Olyan kellene, ami rendesen támogatja a kameránkat (Mi3, Mi4), és sok manuális beállítási lehetőség van. Régebben használtam a Cameta FV-5-öst, de Mi4-en 8mp-nél nagyobbat vaamiért képtelen használni, és pár manuális beállításra se reagál, így ez sajni kiesett. Az se lenne hátrány, ha tudna videót is felvenni, nem kellene hozzá külön app. A lassított felvétel meg külön csemege lenne
-
Shyciii
veterán
válasz mizoli #10245 üzenetére
Mondjuk az fura, hogy nem törlődik, mert ha format systemet adok ki, akkor mindennek törlődnie kell. Max akkor nem törlődik, ha factory reset/data reetet nyomsz, de format systemnél annak is kell törlődnie. Én most a legújabbat raktam fel. február 10-eit, de az biztos, hogy nem jó megoldás, hogy bár nem mutatja a reklámot, de egy üres fekete csík mégis levesz a kijelzőből, úgyhogy marad az Adaway. Abból úgyis most volt 2-3 napja egy frissítés
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz Keil Walker #10242 üzenetére
Keil Walker
Valamelyik változatban alapból van. Asszem az sMIUI ilyen.
mizoli
Kipróbáltam ezt a MoAB-ot, és olyan bootloop lett tőle, hogy ihaj, úgyhogy ment vissza a mentés VIszont egyelőre úgy tűnik az Adaway jó.
-
Shyciii
veterán
válasz mizoli #10235 üzenetére
Elolvastam már, amúgyis gyakran nézek XDA-ra már vagy 4-5 éve Még lehet hogy ma kipróbálom. Mivel úgyis CWM alól kell installálni, így kapóra jön, hogy amúgyis arra járok egy nandroid backup végett biztos ami biztos...leginkább azt várom már, hogy a betterbatterystat program működjön MIUI alatt.
-
Shyciii
veterán
Valaki használ valamilyen adblock programot (Adaway, Adblock plus)?
Működnek ezek a programok rendben MIUI alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest