Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dominó85

addikt

válasz hevizms #7391 üzenetére

Felejtsük el. A bétákat próbálgattam és szívtam velük sok user error és apró Xiaomi bugok miatt. A Xiaomit pedig részben joggal szidom egy lassan android 5.1-es világban. No meg a 4.4-nél ismert volt ez a "phone storage kontra SD" téma. Amit egy 4GB ROM telefonnál illett volna beletenni a romba (SD Fix és App2SD), főleg hogy ekkora rom esetében a phone storage nem éppen nagyra van partícionálva. Vagy ha már kicsire lett partícionálva, hagyták volna egyben. Kisebb márkák, mint a Zopo, Cubot és Jiayu a 4.4-ük alatt ezt kiküszöbölték. Nem beszélve a most már nagy részesedési háborúban álló Lenovo-nál. Ezek nagyon apró dolgok, amikkel nagyon sok végfelhasználót lehet elrémíteni vagy éppen szerezni. Duliee kolléga hatására is, de kezdek a közép és felső kategóriás, de még megfizethető Lenovo-k felé kacsintgatni. Ott nem xarnak az ember fejére aksi tekintetében (3-4000mAh, ami kiváló arányban van a SoC-val és kijelző méretével). Xiaomiék mintha belőtték volna ezt a 4-5 óra kijelzőidőt, aztán akinek az kevés, vegyen powerbankot mellé. Nem tagadom én is vettem, mert ár/értékben megérte. Bár már érkezik a 16000mAh-s, így majd valamelyik eladó lesz. Az úgy mond "sírásomra" kitérve... elhiszem, hogy mindenki más élete sem fenékig tejfel ebben a lepukkant országban, de nálam a telefon rendelkezésre állása nagyon fontos, mert ezen érnek csak el, illetve ezen tudok szólni bentre is. :R Béke

Láss csodát, nincsen TWRP és az 5.4.17 felment mint a kisangyal. Például ha a TWRP-ben és/vagy MIUI romban benne van ez az OTA-meghalok fícsör, talán meg kéne keresni mi okozza. Mert érdekes módon a nem Xiaomi telefonokra készített MIUI romok OTA frissítésénél is ugyanez a bökkenő legtöbbször. ;)

Miért tette OFF-ba, azt nem vágom, szerkesztve. ;]

Új hozzászólás Aktív témák