- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
vegyszer #1148 üzenetére
Mondjuk azt figyeltem meg, hogy a Hongmi-hoz adott töltő csak 1 amperes a régi meg 1,5. Lehet a Hongmi csak 1 ampert vesz fel?
(#1149) SSlyTR
Faliból is észrevehetően lassabban tölt mint a régi telóm, pedig nem annyival nagyobb az aksija. Jó azért nem kezelhetetlen, csak fura volt.Amúgy sokan kérdezték az aksit, azt kell mondjam elégedett vagyok vele. 1 napot mindenképpen kibír még komolyabb nyúzás mellett is, de aki nem sokat mobilnetezik és nem játszik annak a 2 nap is simán megvan. Viszonyítás képpen: Tegnap délután 5-kor lehúztam a töltőről, buszon zenét hallgattam és Real Racing 3-at játszottam kb fél órát (mobilnet bekapcsolva), üzengetés, 1 10 perces hívás, hazafelé megint zene+RR3 fél órán át és így voltam este fél 10-kor 80%-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest