-
Mobilarena
Így flash-eljünk rá ékezetes karakterkészletet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
kelly416 #123 üzenetére
Speciel szánt szándékkal megemlítettem az összefoglalóban, hogy már a Mi Band 2-nél is a gyári alkalmazással is megjelenik az adott alkalmazás ikonja, viszont a hivatalos Mi Fit appal mindössze ennyi.
Egyéb tesztek és termékek során sem vizsgáljuk végig a Google Play Áruház vagy App Store harmadik féltől származó alternatív megoldásait. Az viszont tény, akármennyire is szeretem a Mi Band 2-t, konkrétan a funkcionalitásával is elégedett vagyok a gyári keretek között, hogy a Mi Fit appal eleinte csak az értesítés tényét jelezte, majd frissítés után az app saját logójával, hogy van valami. A fórum ezzel szemben kiváló arra, mint ahogy most is, hogy a felhasználók megosszák a további tapasztalatokat, egyéb igények kielégítésére alkalmas programokat ajánljanak egymásnak vagy megoldást keressenek a tartós használat során felmerülő esetleges problémákra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Swift programozási nyelv
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest