Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Ez nem igaz.
"Lithium ion batteries (including rechargeable lithium, lithium polymer, LIPO, secondary lithium) are allowed, but with some limits. Passengers may carry consumer-sized lithium ion batteries with no more than 8 grams of equivalent lithium content or 100 watt-hours (wh) of power per battery]. This size covers AA, AAA, 9-volt, cell phone, PDA, camera, handheld game, standard laptop computer batteries, or a camcorder battery. Passengers can also bring up to two larger lithium ion batteries that each contain between 8 and 25 grams of equivalent lithium content per battery in their carry-on luggage. This size covers larger extended-life laptop batteries."Amúgy meg kell jegyeznem a xiaomi akkupakkjai elég jó védelemmel vannak ellátva, ha valaki venne akkor tudom ajánlani. Volt már hogy egy névtelen 18650-es akksipakk a kezemben kezdett el füstölni miközben bedugtam valmit, nem volt vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Építő/felújító topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Drón topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest