Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Ez a MIUI EU ez van nálunk is a 12X-en, erre már nincs semmilyen frissítés.. ezért gondoltam a hyperOS-t felrakni, azt viszont csak teljes cserével lehet (wipe-al).
Alapvetően csak azonos verziók esetén megy az update, különben full install kell wipe-al. Majd kikeresem melyik tool volt. -
amargo
addikt
válasz
bluemirage #641 üzenetére
Köszi, akkor felrakom majd.
-
amargo
addikt
Nem lehet, hogy csak nem törölte még ki véglegesen a fájlokat és ezért van az, hogy nem látod, de még a tárhely sem szabadult fel?
A szinkronizálást a google-nél a photos-o belül tudod kikapcsolni a backup->backup settings alatt. Viszont, akkor a felhőben nem lesznek ott a képek.
-
amargo
addikt
Az Xiaomi.EU alatt is megjelent, már korábban a HyperOS [link]
xiaomi.eu_multi_PSYCHE_OS1.0.3.0.TLDCNXM_os -
amargo
addikt
Sziasztok,
A decemberi EU stabil rom-al a krétába nem lehet bejelentkezni, tapasztalat már valaki hasonlót? Minden más telefonon működik, de itt egyszer csak nem működik.
-
amargo
addikt
Én alapjában véve használnám még, nagyon szerettem/szeretem (még családban van). Az EU ROM-al pedig (szerintem) nagyon jól használható a készülék. Én Pixel-re váltottam, de bevallom az elején nagyon sok minden hiányoltam az EMIUI után. Ha nem játszol stb, akkor nagyon sokáig jó lesz.
Még a MI8 is a családban és múltkor használtam, mert pixel experience-et raktam rá és még most is tökéletesen elég nekem az a teljesítmény is.
-
amargo
addikt
nem, azon keresztül ne használd most (szerintem), mint írtam ez most downgrade-nek minősül legalábbis nem tudom miből jött ki a stable verzió (nem hiszem, hogy a béta folytatása lenne pont). Azaz ilyenkor kell a wipe és ezt kell használni: first_install_with_data_format - with data wipe, if you're flashing Xiaomi.eu ROM for the first time or downgrading.
-
-
amargo
addikt
Szerintem akkor inkább érdemes az eu stabil-t felrakni, arra is fognak jönni ugyan úgy frissítések.
Amúgy az fura, hogy ennyire kis hányatott telefon lett pedig nekem nagyon tetszik/tetszett a 12x. Alig 1 évet tudtam csak használni..
Én is 2 hónapja cseréltem, de szerintem családban marad. -
amargo
addikt
-
amargo
addikt
Android 14-et megfogja kapni a telefon? MIUI EU-nál a bétában már nem kap új ROM-ot.. csak ezért kérdezem.
-
amargo
addikt
Én a MI8-on használtam Nilkint és Spigen -t is.
Mind a kettő másért volt jó, nekem a MI8 kicsit széles volt ezért a Nilkint azért szeretem, mert jól elfér a kezemben.
A Spigen pedig jó tapintás mellett elpusztíthatatlan külsőt adott a telefonnak (építkezés alatt végig az volt rajta). -
amargo
addikt
sziasztok,
downgrade mennyire támogatott? felraktam a 14-es miui eu dev-et. De az NFC pl nem működik..
Visszaraknám a 13-at, amíg ez nem lesz jó..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régi jó hardver, kezes méret és ügyes kamerák tolják ki a középkategória határát.
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingatlanos topic!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest