- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz ubyegon2 #602 üzenetére
Én amióta van google photos csak azt használom és egészen őszintén nem tudom, hogy milyen probléma is ez, ha törlök valamit, akkor azt törölni fogja.
Ott van a tárhely felszabadító is (free up space) a photos-ban.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Nem lehet, hogy csak nem törölte még ki véglegesen a fájlokat és ezért van az, hogy nem látod, de még a tárhely sem szabadult fel?
A szinkronizálást a google-nél a photos-o belül tudod kikapcsolni a backup->backup settings alatt. Viszont, akkor a felhőben nem lesznek ott a képek.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Az Xiaomi.EU alatt is megjelent, már korábban a HyperOS [link]
xiaomi.eu_multi_PSYCHE_OS1.0.3.0.TLDCNXM_os“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Köszi az infót. Nálunk a MIUI V14.0.11.0.TLDCNXM stable van fent, bejelentkezni sem akar most, pedig 2 napja ugyan ezen futott, semmi más nem változott csak volt a krétában egy karbantartás, azóta nem megy..
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Sziasztok,
A decemberi EU stabil rom-al a krétába nem lehet bejelentkezni, tapasztalat már valaki hasonlót? Minden más telefonon működik, de itt egyszer csak nem működik.
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
Én alapjában véve használnám még, nagyon szerettem/szeretem (még családban van). Az EU ROM-al pedig (szerintem) nagyon jól használható a készülék. Én Pixel-re váltottam, de bevallom az elején nagyon sok minden hiányoltam az EMIUI után. Ha nem játszol stb, akkor nagyon sokáig jó lesz.
Még a MI8 is a családban és múltkor használtam, mert pixel experience-et raktam rá és még most is tökéletesen elég nekem az a teljesítmény is.
-
amargo
addikt
nem, azon keresztül ne használd most (szerintem), mint írtam ez most downgrade-nek minősül legalábbis nem tudom miből jött ki a stable verzió (nem hiszem, hogy a béta folytatása lenne pont). Azaz ilyenkor kell a wipe és ezt kell használni: first_install_with_data_format - with data wipe, if you're flashing Xiaomi.eu ROM for the first time or downgrading.
-
amargo
addikt
Most látom, hogy rossz linket raktam fel..
[link] mivel hybrid ezért én fastboot-ból szoktam felrakni, csak figyelj, hogy ez nem upgrade, hanem full install lesz.Én legalább 3 éves megoldásnak szántam, de közben egyre jobban tiltják a kínai telefonokat..
-
amargo
addikt
Szerintem akkor inkább érdemes az eu stabil-t felrakni, arra is fognak jönni ugyan úgy frissítések.
Amúgy az fura, hogy ennyire kis hányatott telefon lett pedig nekem nagyon tetszik/tetszett a 12x. Alig 1 évet tudtam csak használni..
Én is 2 hónapja cseréltem, de szerintem családban marad.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Én még sosem tértem vissza global-ra, de gyanítom az is zökkenőmentesen kell, hogy menjen, amíg azonos android verzión vagy.
Eladni akarod vagy miért akarsz global-ra visszamenni? Én egyszerűen az EU stabilt tettem rá ilyenkor.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
a gyári alatt mit értesz? Van eu stabil pl: [link]
később gondolom lesz pixel experience is.ez a legfontosabb kb minden esetben:
Remember:
If you are going from MIUI 14 (or later) Weekly ROM to MIUI 14 Stable ROM, you are doing a downgrade, so format data is mandatory!“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Android 14-et megfogja kapni a telefon? MIUI EU-nál a bétában már nem kap új ROM-ot.. csak ezért kérdezem.
-
amargo
addikt
Én a MI8-on használtam Nilkint és Spigen -t is.
Mind a kettő másért volt jó, nekem a MI8 kicsit széles volt ezért a Nilkint azért szeretem, mert jól elfér a kezemben.
A Spigen pedig jó tapintás mellett elpusztíthatatlan külsőt adott a telefonnak (építkezés alatt végig az volt rajta).“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
sziasztok,
downgrade mennyire támogatott? felraktam a 14-es miui eu dev-et. De az NFC pl nem működik..
Visszaraknám a 13-at, amíg ez nem lesz jó..“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BestBuy topik