- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi 12T Pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
beny003
csendes tag
Szia!
Amiről te beszélsz az a xiaomi.eu custom rom, van ugye az alap szoftvered a telón amivel a xiaomi piacra dobja, ez régióként változó, van eu(európa), cn(kína), in(india), mi(global) stb...
És van a xiaomi.eu, ami egy nem hivatalos (custom) szoftver, ami a kínai romokból lett módosítva. -
st3v3np3t3r
nagyúr
nincs modded... hivatalosan van global, eu, china, stb... neked gyári eu-s független rom van fent... bootloadert csak akkor kell nyitni, ha romot akarsz cserélni, pl. EU-ról Global-ra...
Nekem is ez van fent EUXM, nem modded-es, telekomtól vásároltam, az biztos nem modded romos telefonokat árul
-
GrimMan
csendes tag
Saját vélemény:
Mi 10T Pro 5G-t váltott nálam, aminek képeivel, videóival semmi gondom nem volt. Kellemes volt 65'"-on is. Zoom azon sem volt optikázva.
Összehasonlítottam áruházban: főkamera részletgazdagabb, lényegesen jobb képet, videót lő, a zoom ok.
És: nem kell fél órát várni a képre 200Mp esetében sem (ellenpéldák: Samsung S23 Ultra, Motorola Edge 30 Ultra).
Használat során: sötétben készült képek (is) sokkal jobbak, de igaz, hogy a display-en nem látni rendesen, hogy mit fotózol. Vicces, hogy az elkészült képen látod a zöld füvet, miközben simán nekimész a korlátnak, olyan sötétben fotózol. A 10T pro képernyője őszintébb ebből a szempontból, azonban a végeredmény vérszegényebb.
Fejlesztett algoritmus, a 10t pro 1/1.33" méretű szenzora vs 12t pro 1/1,22”.
Makrózni nem szoktam.
Persze, mindig van sokkal jobb cucc, csak sok véleményt kell végigolvasni.
Szerintem ki kellene próbálni, aztán 'venni, vagy nem venni'.
Sok sikert -
eversman
tag
Üdv!
Én szintén 10T Pro 5G-ről váltottam, plusz mellette van még egy P30 Pro. A 10T-hez képest szerintem jobb lett a kamera, de a P30 Pro szintjén még mindig nincs. A 200 MPX miatt a 2x szenzor zoom egész jól használható, a széles látó színvilága olyan amilyen, a 2 MPX makró sokak szerint felesleges (az egyébként), de jó pofa képeket lehet azért csinálni vele. 200 MPX-ben azért eléggé hízik a képek mérete, de ha utólag kell akar valaki mókolni vele, arra azért elég jó.
Én úgy vagyok vele, hogy ez még mindig egy telefon, egy hangyakuki méretű szenzorral, ha normálisan akarok fotózni, akkor DSLR, egy hátizsáknyi objektívvel. Arra viszont szerintem baromi jó a 12T Pro, hogy előkapod a zsebedből, legyen nappal, vagy éjszaka, elkattintod, és lesz egy elég jó képed.
Összességében szerintem a rendszer patika, nálam nem akadt még soha, akku idő jó, kijelző a 10T-hez képest klasszisokkal jobb. -
BoB
veterán
Saját véleményem:
Nem igazán, 50MP-vel még használható a pixel binning miatt, de 200 -nál ez már nincs így túl nagy a képzaj. A képen mondjuk nem ez fog látszani (kivéve ha manuál képet lősz pro módban), hanem a zajra ráeresztett szűrés, ami olyanná teszi a képet mintha festett lenne. De nézd meg a mobilarénás képeket: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest