- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Még a fiókban a 12X, de lassan lenkéne pucolnom. Ma feldobta a segéd, így kiderült, nem csak a muiu órája tudja ideiglenesen kikapcsolni az ébresztést, sőt: [kép] (meg a gyári gyors állítás köszönő viszonyban sincs a tekergetős beállítással, minden programban rühellem, főleg a garminnál, mikor kalóriát vinnék be importált tracknél, és többszázig kell tekerni
)
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Közelség érzékelő milyen ennek a telefonnak? Mi 10 em van jelenleg, azon botrányos.
-
Bferibörs
addikt
válasz
norbert1998 #937 üzenetére
[kép] APN- nél. ( Ez egy tablet,de telón kb. ugyan így van)
-
Hallosz
senior tag
“Az adatkommunikációra nem lehet panasz, habár Xiaomi mobilon valamiért lassabb a szinkronizálás Google Drive-ba, ezt több generáció óta így látom.”
Nem azért mert a kínai szerverre is szinkronizál? -
djnaar
csendes tag
Szia, nekem meg szokott szakadni hívás közben, ráadásul utána csak kB 20mp múlva enged új hívás indítani.
Érdekelne a megoldásod.
Köszönöm,
Üdv,
S -
Imike20
senior tag
válasz
bluemirage #926 üzenetére
Szia.
Lehet igazad van csak nem èrtem mièrt nem működik amikor aminek kell be van kapcsolva.
-
Telekom, 12X nálam működik a hívás várakoztatás. Pont április óta van így amikor megjött a 12X, akkor állítottam át.
De nemsokára kikapcsolom, hogy foglalt jelzést adjon és küldjön inkább SMS-t.... mint korábban. Ha sok hívásod van, akkor ez foglalt jelzés + SMS jobb megoldás... szerintem. A másik fél is tudja, hogy élsz, foglalt vagy és úgyis visszahívod.... ahogy illik.
Főleg telefonálásra használom és abból sokat. Csak este munka után és reggel a WC-n használom okostelefonként.
A nap többi részét nagyobb képernyő előtt töltöm... vagy vezetek, alszom... eszek...
Ezért is imádtam a Windows Phone-t... az pont annyire volt csak okos, amennyire szükségem volt -
cseryz
tag
Sziasztok,
Új problémát vettem észre.
Ha esetleg van itt olyan rajtam kívűl aki "Running" by adidas nevű alakalmazást használ.
Amióta ez a telóm van az "Elevetion Gain" és "Elevetion loss" teljesen blőd adatokat mutat.
A "szokásos" ~40km-es körömön nagyjából 290m szintkülömbség helyett 700-900 méter számol ez a nyomorult (semelyik előző telómmal nem volt ilyen gond).
Ami furcsa hogy egyebként a grafikonon jó magassági adatok szereplenek.Ötlet,javaslat ?
Köszi előre is.
-
Imike20
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni. Köv. a gondom. Telefon be van kapcsolva a hívás várakoztatás illetve aktív a szolgáltatás is (Telekom) a jelenség az hogy ha hívásban vagyok ès ha valaki hívna nem jelzi a telefon hanem jön egy sms hogy nem fogadott hívásom volt. Régi telefon működőtt ha hívásban voltam ès valaki hívott pittyegve jelezte. A telefonon be van állítva pedig. Valakinek tipp? 12Pro van szó. Köszönöm.
-
csacsi67
addikt
válasz
norbert1998 #921 üzenetére
Köszi
-
MC Pite
veterán
Kimaradt egy korábbi kínom (nem a fektetve nemmlehet képet törölni, bár az is sokszor zavart), a képkészítés utáni gyors képmegosztás, illetve egyáltalán a megosztás. Csak 2 kép azoknak, akik nem értették miért akarom a gyárit, miért tartom butításnak a miuist: [kép] 3 appot képkészítés után eleve kiválaszthatok ami rögtön ott van mentés után, illetve hogy nem egy km-t kell scrollozni, hanem csak felhúzom a többi appért (sajna Viber sokszor eltrollkodja az első 3 helyet, ki se tudom ezt kapcsolni).[kép]
Tudom, napi 2-6 képnél kibírom, de a jót minek elbaltázni? -
csacsi67
addikt
sziasztok f elraktap a twrp 200 mega kb be is jön a twrp kinai nyelven hogyan lehet áttálitani nem kinaira valamint ha ujra inditom a telot eltünik a twrp recovery vissza jön a gyár.Mi a hiba nincs képerrnyözár?
-
MC Pite
veterán
Elkezdtem használni a rootolás (volte) után a P6a-t. [12X előtt P4a-t használtam, csak munkahelyemen nem igazán van 2 és 3G.] A xioaomi után most 2 nap után első benyomások:
Fotóit jobban szeretem, szelfi kamera másik univerzum. Gyorsabban exponál, színek élethűbbek, a 2*crop hasznos.
Nem billeg az asztalon használva, bár uncsibb a felületkezelése mint a 12X-nek. Végre megy a gesztusvezérlés, még novával is, meg a modulok is teljesen funkcionálnak (nova és pixel launcherrel is, bár úgyis előbbit használom) végre. Újra van SmartLock az autóba. Bluetooth eszközök újra kellemes hanglépcsőkkel működnek (főleg óráról zavaró hogy százat kellett nyomni).
Nekem jobban kézreáll az alsó hangerő gomb, még fotózásnál picit stabilabb hogy kb középen nyomom a készüléken a gombot az exponáláshoz. Videózás közben újra mehet közben bt-on a zene (nehéz kislányom táncait enélkül videózni!), ill állíthatom hogy a telefon vagy a Bt eszköz mikrofonját használja.
UI, ikonok (menüben, állapotsoron, stb), vezérlőpanel nekem jobban tetszik a gyáriban(és helytakarékosabb, letisztultabb sokkal), végre a Google home kapcsolókat tudom normálisan használni, nem kell restartonként hozzáadni, átrendezni, még néhanújra előhozni mert nem reagál. Sms azonnal megy, nincs rejtélyes késlekedés, sms szám megint rendes (gondolom összefügg a kettő).
Egyedi hiba volt a némítás hogy nem működött az utolsó update óta, elég zavaró (főleg altatásnál), ez is rendesen megy most, ahogy az ébresztő kikapcsolása sem ébreszt egy órával korábban.Hátrányként picit szélesebb, de végre egyenes az üveg, nemmtorzul a széle, rendesen védi az ultra hybrid clear (ami furamód más dizájnú mint a 12X esetén).
Ha hw, végre vannak magasok, testes relatív mély hangok is újra mikor telefonon nézünk/hallgatunk valamit. Meg altatás közben az angol videók feliratozása, szöveg másolása az alkalmazás választóból, még a gphotos pixelspecifikus cuccai(+6os széria addonjai, radír, fókuszváltás, stb).
Gyári notch elrejtés hiányzik a 12X-ből, erre app kell. De újra használhatom nemhez a szokásos AAC csengőhangot amit 15 éve használok, nem bugos!
120Hz azt hittem hiányozni fog (90-et aktiválhatnám, de ezen okból nem fogom).
Ugyan hiányzik az ébresztő egyszeri kihagyása (bár órát haszálom elsősorban ébresztésre), cserébe végre megint megy az adaptív töltés, reggel kb 85-90%on veszem le töltőről, ahová állítom a fake ébreszőt. A gyorskapcsolókra újra sok program saját cuccát ki lehet rakni a vezérlőn.
Újra A13 a rendszer, kicsit jobban szeretem pár apróság (pl értesítések kezelése) miatt (épp megérkezett a 12X-re a 12, azzal is elvoltam, de szenvedtem a mozival párszor, pl extra engedélyek a Garmin, stb programnál; ezúton is köszi a segítő hsz-eket, tudok legalább xiaomis ismerősöknek is segíteni így).Elsőre ezek ugrottak be. Igen, P6a-val több napig szívtam a rootolással és utána szükséges dolgokkal, mert sajna csak a téseknek jár volte itthon
. Ja meg elvileg kell töltőfej (még it vannak a másik pixelé, I'll alapból csak 1,5A töltőket használunk, főleg) emellé, xiaominál korrekt a mellékelt 67Wattos.
-
csacsi67
addikt
válasz
norbert1998 #916 üzenetére
Köszi ez nekem magas.Marad igy ahogy van.
-
csacsi67
addikt
Nagyon meg köszöném ha valaki egy tárhelyre egy müködöképes twrp.img fájlt .Köszi.
-
csacsi67
addikt
válasz
norbert1998 #913 üzenetére
szia ok evvel már sikerült végeznem sajna a twrp nem tudom felrakni mert ez nekem kinai nem szeretnék téglát csinálni a telobol . én olyan fájlt nem találok ami twrp.img. ha átnevezem a letörltött fájlt felszeretném fleshelni utánna telo el sem indul.ujra kell rakni az egésuet fatbootbol.
-
norbert1998
nagyúr
" Frissítés esetén "update", míg tiszta telepítés esetén az annak megfelelő állományt futtassuk.
--- For Windows OS - windows_fastboot_update_rom.bat"Szerintem egyértelmű, hogy akkor melyik fájl lesz a tiszta telepítéshez tartozó .bat
Egyébként a linken lévő nem fastboot-os, az nem tudom elkerülte-e a figyelmed.
-
csacsi67
addikt
válasz
GuruZone #911 üzenetére
Köszi le van irva de itt globálrol EU-rom ra történik a cseri mi a parancssor mert gondolom nem ez --- For Windows OS - windows_fastboot_update_rom.bat? Mert az összefoglaloban rom cseréröl nincs szó ittban de gondolom ez nem jó mI 11 anno ment utánna jöhetett recoeryvöl való telepités ugye mert egy idö után a fasboot os frissités meg is szünt. Én anno ez alapján csinálta, de nem szeretnék téglát csinálni azért kérdezek [link]
-
GuruZone
őstag
azt hittem sosem jön el ez a nap, de két hónap után megérkezett az új xiaomi.eu stabil rom.
V13.0.41.0.SLCCNXM MIUI13 / de még Droid 12
Xiaomi 12 > [link]
Xiaomi 12 Pro > [link]System
General optimalizations, fixes and latest translation updates.Órák múlva tudom csak tesztelni, annyira lassan csorog lefelé.
Konkrétan még senki nem szedte le, a download counter nullát mutat -
Imike20
senior tag
válasz
bluemirage #904 üzenetére
Lehet benne valami. Páromnak 12x van hibátlan a VoLTE. Nálam most jöttek frissítések 12Pro vissza kapcsoltam de semmi. Megszakad a hívás. Ès ilyenkor elmegy az internet. Tèrerő fullon van csak a 4G ikon eltűnik. Majd kis idő múlva vissza jön. (Telekom mindkettő)
-
cseryz
tag
Köszi, ezek szerint valami bug lesz a készülékben.
-
válasz
Toth_Jani #903 üzenetére
12X-nek az eltérő SOC miatt teljesen más... 2 évvel régebbi a rádiós része is. De ott Telekom esetén nincs gond hívásokkal. VoLTE megy...
Nagyon sokat telefonálok vele... még viszonylag egzotikus B28-on is... De nincs gondom vele.
A sima 12-nek teljesen más a rádiós része, simán lehet ott más a story. -
cseryz
tag
Sziasztok,
Xiaomi12, másnak is csinálja azt hogy néha wifiről lejőve nem indul el a mobilnet ? engedélyezés-letiltás nem segít csak a teló újraindítása vagy ~15-20 másodperc "repülős mód" be/ki kapcsolás. Előtte HuaP10-em volt ugyanezzel a sim-el, nem forgult elő soha. Ezen 3 hónap alatt többször is.
Yettel a szolgáltató.Köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- PlayStation 1 / 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest