Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Vonzó Realme mutatkozott be
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
nálam pl nem szempont, amennyiben tökéletesen működik addig marad míg meg nem döglik
mostani 4 évet kiszolgált
pc-s dolgokat gyakran cserélgettem, de telefonokat pl nem
emékszem vmelyik "buta" sharpot majdnem 10 évig használtam..ma is működik ( :
aki gyakran cserél annak nyilván nem mindegy
új típusok úgy látom már jó ideje egymás nyakára jönnek náluk, nem tudom mi értelme, de ők biztos tudják -
Chaser
legenda
nagyon max 120-130e amit adok telfonért és most kell, a note4-em úgy döntött kiszolgálta az idejét, éppen még használható, de az érintő egy része az kb halott, szóval csere
nem nagyon babusgatom a telefonokat, használom, szóval bőven sok ha 100k körülit véletlen megreccsentek ( : viszont kamerából minél jobb kellene, ezért is szánok rá ennyit, nem 50-60e ft-ot mint szoktam - ott még talán lehetne is találni nocss' nélkülit, de kell fpr, jó akku, meg pár huncutság -
volt egy csúcskompaktom de nekem nagyon macerás, elővenni is féltettem az ártatlanját...a note-gyel teljesen automatán jobbat lőttem legtöbbször mint azzal automatán vagy manualon, és a csodafon gyakran nálam van, fényképező meg kb biztos nem lenne mikor szembejön valami téma
mi lite 5g-vel szemezgetek, lehet az lesz a vége, lyukasan ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest