- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Oké, de egyrészt gondolj bele, Xbox 360-on mindenki ilyen kontrollerrel nyomja (vagy kormánnyal), és ott is vannak ugyanilyen szép eredmények, mint amiket Te elértél (nem nekem
). Szóval messze nem lehetetlen. Mondjuk nekem speciel kontrollerrel ment jobban az irányítás, de még úgy is nagyon béna voltam 
Másrészt az analóg irányítás és analóg gáz - fék miatt a vezetési élmény (vagy inkább játékélmény) számomra összehasonlíthatatlan a billentyűzethez képest (és ez minden autós játékra igaz). Lehet (sőt a Te példád bizonyítja, hogy biztos) hogy billentyűzettel is ott lehet lenni a legjobbak között, de billentyűzettel nem lehet negyedgázt adni, tartani a félgázt, nulláról padlógázt nyomni, stb, stb, stb. Vagyis pontosabban ezek közül beállítástól függően mindig csak egyet lehet.
Szóval csak rá kell szánni az időt (ahogy a billentyűzetre is) és akkor nem lesz lomhább az irányítás, semmivel sem lesz rosszabb mint a billentyűzet, sőt, kifejezetten vannak előnyei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Szóval messze nem lehetetlen. Mondjuk nekem speciel kontrollerrel ment jobban az irányítás, de még úgy is nagyon béna voltam