- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Oké, de egyrészt gondolj bele, Xbox 360-on mindenki ilyen kontrollerrel nyomja (vagy kormánnyal), és ott is vannak ugyanilyen szép eredmények, mint amiket Te elértél (nem nekem
). Szóval messze nem lehetetlen. Mondjuk nekem speciel kontrollerrel ment jobban az irányítás, de még úgy is nagyon béna voltam 
Másrészt az analóg irányítás és analóg gáz - fék miatt a vezetési élmény (vagy inkább játékélmény) számomra összehasonlíthatatlan a billentyűzethez képest (és ez minden autós játékra igaz). Lehet (sőt a Te példád bizonyítja, hogy biztos) hogy billentyűzettel is ott lehet lenni a legjobbak között, de billentyűzettel nem lehet negyedgázt adni, tartani a félgázt, nulláról padlógázt nyomni, stb, stb, stb. Vagyis pontosabban ezek közül beállítástól függően mindig csak egyet lehet.
Szóval csak rá kell szánni az időt (ahogy a billentyűzetre is) és akkor nem lesz lomhább az irányítás, semmivel sem lesz rosszabb mint a billentyűzet, sőt, kifejezetten vannak előnyei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Azonnali fotós kérdések órája
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen routert?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Szóval messze nem lehetetlen. Mondjuk nekem speciel kontrollerrel ment jobban az irányítás, de még úgy is nagyon béna voltam