- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
A Rapsberry Pi felhasználóktól kérdezném de tényleg elfogultság nélkül, mennyire használható kütyü ez?
Ez egy nagyon jól használható kütyü, de nem egy HTPC, nem egy médialejátszó. Az, hogy arra is alkalmas lehet, az csak véletlen. Nagyon sokan ott hibáznak, hogy azt várják tőle, mint egy rendes HTPC-től, töredék áron. Hát azok nagyot fognak csalódni.
Ahogy írták már a hardveres gyorsítás miatt maga a lejátszás nagyon szépen működik egy XMBC-vel, de a kiegészítő funkciók (pl. médiatár frissítése, RSS, skin-ek) már sokkal lassabbak. Nekem is van otthon (Rev B) és használtam is, de egyrészt a memóriakártyák is megsínylették, mikor csak arról futott az XBMC és oda dolgozott, másrészt a kiegészítő funkciói is lassúak voltak, nem használhatsz akármilyen skin-t, stb.Annak, aki nem ért a linuxhoz legalább közepes szinten, ill. megfelelő hardveres ismeretei sincsenek, azoknak nem ajánlom, hogy beruházzanak ilyenbe, mert csak szenvedni fognak vele. Bár nagyon szép és széles támogatottsága van a neten, itt a PH-n is nagyon jó topicja van.
(#5) Knight666Vajon egy ilyen szettre ráaggatható még egy DVB-T vevő is mondjuk USB-n?
Éppenséggel ráaggathatod, de nem biztos, hogy rendesen fog működni: linux támogatottság, CPU-szükséglet, tápellátás? Szerintem nem működne rendesen.
(#13) Kobak77: Szóval ez a csomag áll 2 db kábelből, 1 ingyen letölthető OS-ből meg egy fölösleges távirányítóból?(I)
A távirányító (ami inkább egy mini RF billentyűzet) nem felesleges, mert az XBMC sok funkciójához kell billentyűzet, amit a sima távirányítóról nem érsz el. Tehát így nézve nem fölösleges, bár jobban jársz, ha magad válogatod össze a készletet szerintem, mert sokféle billentyűzet közül lehet választani (pl. DX.com) és kábelből is jobb, amit otthon találsz (HDMI-ből érdemes pl. elforgatható végűt venni, hogy ne rántsa le a könnyű raspit).
De csatlakozva ahhoz, amit feljebb írtam, szerintem maga a készlet felesleges, nem csak a táv, mert azoknak szólna, akik nem annyira értenek hozzá, azoknak viszont szerintem inkább nem ajánlott raspit venni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Acer notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest