- Yettel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz NathanCullen #21 üzenetére
"Bár iPhone-nál sok dolog azért hiányzik, mert akkor nem tudnák tartani az "egy év-egy telefon" elvet, pont ezt nem érti meg a sok okos és emiatt (is) hordják le az iPhone-t, de ez más téma..."
Úgy állítod be, mintha olyan marha jó lenne, hogy évente kiadnak egy telefont csak azért, hogy szépen beletegyék az alapdolgokat.
Én inkább problémának érzem, ahogy azzal is egyet kell, hogy értsek amit fireman3 írt, hogy vannak azért elég nagy hiányosságok
-
addikt
válasz NathanCullen #15 üzenetére
Bocsánat, ha ez jött le, én nem akartam/akarok senkit lehurrogni. De ez a telefon tökéletes példája annak, hogy amíg nem használtad, nem fogod megérteni más(ok) miért imádják!
Pici, kompakt, aranyos, élmény kézbe venni és használni! Már több, mint egy hete nyúzom szegényt, s úgy érzem maradni fog még egy ideig!Jó szerencsét!
-
addikt
válasz NathanCullen #9 üzenetére
Használtad már, vagy csak osztod?
Semmit nem rontottak el, ez a telefon ÍGY tuti, nagyon ott van! Aki ezen akar egész nap netezni, megérdemli. Azonban egy-két dolgot megnézni, ellenőrizni bőven megfelel! Ezen a képernyőméreten isteni használni a telefont!madstunt:
Így van! Sikerült!
ClioRS:
Ha nagy kijelző kell, ott van a nagy tesója, az X10!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
madstunt
addikt
válasz NathanCullen #9 üzenetére
és ha valaki nem igényli és elég neki. tudom nemsok ilyen balfasz van mint én de én nem igazán igénylem oxigénként hogy nagyobb legyen benne
a legtöbb benne lévő funkciót meg lehet rendesen oldani (és lehet elfogult setrollnak neveztek de én úgylátom nagyjából ez sikerült is) hogy ne okozzon problémát a kijelző ekkorasága...
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest