Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• malnabokor

senior tag

válasz Sztif #94 üzenetére

Ezen én is elgondolkodtam, és arra jutottam, hogy valószínűleh egy kb 1mm-es vastagságban van csak a színezett műanyag, tehát a finomabb karcokat még elrejti. Ez mondjuk csak a gyártásnál jó, kevesebb festéket kell felhasználni, nem kell minden színre gyártósor, megcsinálják egyszínűre a házat, aztán csak "belemártják " a színes műanyagba is, és kész. Vastagabb lesz a színréteg, mint egy festés, és kész. (Ez csak egy elmélet, ami most így este még logikusnak tűnik) :D

• malnabokor

senior tag

Igen, az ár nem alacsony, de tényleg nem hozzánk mértezik, hiába szeretnénk mi Magyarok is ilyen telefont venni. Később talán még mehet is lejjebb, de addig ez van (sajnos). A külföldieket meg nem nagyon zavarja ez, kevesen vesznek függetlenul telefont, itt vagyok angliában, és nem egyszer láttam iPhone 5 és Samasung SIII reklámokat, valamint ismerősöm is így vett itt egy SGSIII-at: INGYEN (£0)-ért a telefon, valami 4000 SMS, 5000 perc ingyen, valamint korlátlan mobilinternet, igaz 2 év hűségidővel, és az előfizetés díja vagy 25£ vagy 30£ (erre mos sajnos nem emlékszem).
    Jól mondja a kolléga feljebb, hogy anno az SGSIII is volt ennyi, vagy csak menjetek rá az Apple oldalára, az sem olcsó, de mikor majd megjelenik az SGSIV (8 mag processzorral, 4 giga rammal, 500 feletti ppi értékkel :)) ) akkor majd ez lesz 130 000 ft és majd ez a Nokia éri meg :)

Új hozzászólás Aktív témák