- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
#06658560 #118 üzenetére
nem csak az ms programoknak lehetnek egyedi csempeszine.
de, hogy szemleltessem a problemat. amazing weather app, a kek szinnel megjeleno elemek azt a szint veszik fel, amit en beallitottam a lapkak szinenek. ha kikeverek egy szurke szint, ami hasonlit az alkalmazas hatterehez, akkor ezekkel az elemekkel mi lesz?
-
becksim
aktív tag
Arcade Fire?
Beírom az év végi ötöst előre! -
mszatesz
csendes tag
Majdnem olyan jól néz ki mint a lumia 800... és hát ha lenne ennyi pénz a zsebemben akkor bizony kéne ....
-
T.Peter
őstag
Tudtommal még a cyan is matt. Ebből a videóból ítélve. Plusz az AT@T oldalán is matt.
-
Blyan
félisten
válasz
#06658560 #113 üzenetére
Nem érted... nincs (nem volt WP7 alatt) lehetőség arra, hogy a rendszersémából vegye át - illetve volt, de a rendszersémát meghatározták előre azzal a pár színnel. Tehát ha volt piros, hupi, ződ, kék, lila, mango, lime, szín az SDK-ban, akkor a program aszerint fogja változtatni a színét, amit a júzer ezekből kihasznál. Ha ezekből nem találja meg a megfelelőt, mert valaki mókolta a rendszert (aminek a kódja ugyeabár nem szerepel az SDK-ban), akkor használ egy default színt.
És ha a progamozó a seggét is veri a földhöz akkor is csak az előre definiált színeket adhatja meg lehetőségnek (bár szvsz ilyen nem is volt, egyszerűen csak nincs lehetősége színkódok megadására, az adott számú rendszerszínből a program megkapja az aktuálisat). Mert nincs lehetősége meghívni a rendszerből azt a custom colort, amit éppen használ a kedves ügyfél.
-
törölt tag
Ez ebben a formában akkor is szarul megírt program- hisz nem fixen kéne a programoknak bedrótozni a színét, hanem a rendszersémából átvenni- ahogy asztali win esetén is müködni szokott legtöbb esetben.
S ez nem csak egységességi, hanem személyes ergonómiai kérdés is- pl. engem kifejezetten idegesít minden fehér, vagy világos alapon sötéttel írt szöveg, sötétszürkét, feketét akarok alapnak ahol csak lehet. A betü meg lehet világosabb, de már a vastagságával is szoktam rigolyás lenni. Ha megadható lenne milyen háttérszínt, betüszínt, csempeszínt akarok használni, akkor a témát csak át kéne emelnie minden appnak. Még csak a langyos vizet sem kéne feltalálnia senkinek. -
Воланд
titán
válasz
#06658560 #107 üzenetére
ahogy Blyan is irja, itt nem a felulet egysegessegerol van szo, hanem arrol, hogy van x darab alapszin, amit hasznalni lehet pl egy progress bar szinekent az alkalmazason belul.
pl.: van egy kek hatteru alkalmazasod, ahol van progress bar, meg xy ikon es tudod, hogy ezeknek a szine nem fog megegyezni a hatter szinevel, mivel nem ugyan olyan keket hasznalsz, amit a user ki tud valasztani a temaknal.
-
Blyan
félisten
válasz
#06658560 #110 üzenetére
A WP7-es alkalmazást nem lehetett másként programozni, mivel csak meghatározott szín állt a rendelkezésre. Szóval könnyű mondani, hogy rosszul programozták le, de azért ez nem így van - azokat a színeket tudta meghívni a program, amelyek elérhetőek voltak az SDK-ban, tehát azt az x számú előre definiáltat.
És valszeg a WP8-nál is így van.Legalább is tudtommal, de majd valamelyik szaki kijavít.
-
törölt tag
Akkor szarul programozták le öket. Officenál pl. nem tudsz váltani ahogy néztem, mindig fehér. A MS is szarik nagy ívben rá, hogy egységes felülete legyen. Ami amúgy nagoyn idegesítö, a Red Null app a wp8-on csak egy oldalra elfordultan hajlandó müködni, a csempék nem fordulnak függölegesbe, a videók, midnen csak egy irányt hajlandóak adni. De ekkora kijelzönél már nekem természetes, hogy használat közben beforgatom landscape-be a telót, s programváltásnál nem állítom portrába, majd vissza, ergo kellene a fömenünek, a csempéknek is forogniuk-minimum a szövegeknek bennük. Néztem, más rendszerek sem csinálják meg, de ergonómiai baklövés nagyon.
-
Joubert
tag
na ez nagyon jóóó, már csakazon kell mádkozni hogyna t-nél már a bevezetésnél meglegyen a választás lehetősége. Sztem amugy az iphone 16gb alatt lesz a sima két éves ára... <180
a részletről meg annyit hogy a T "szigorított", mert már pl sima két év hűséggel tarifahűség nélkül nem minden telefont lehet elhozni részletre, legalábbis webshop szerint. (ez céges flottában nem a legjobb) -
Blyan
félisten
válasz
#06658560 #107 üzenetére
A rendszer appokon belüli fekete vagy fehér színt már lehet váltogatni tudtommal. Legalább is a Mailen belül biztosan.
A többi pedig csak káoszhoz vezetne. Így, mikor anno a WP7-en csináltunk egyéni színeket unlockolt telefonon, 3rd party alkalmazások nem tudtak mit kezdeni az egyéni színekkel és az eredeti 7-8 szín egyikét használták.
-
törölt tag
De MS-nek be lehet állítani a sémától totál elütö színeket, pl. az XboxLive csempéét, az Office csempéért, majd az officeon belül a sötét séma esetén is a retinakiégetö fehér hátteret... Szóval ha öket nem érdekli az egységes kinézet a rendszer midnen szintjén, nem kéne korlátozni az embereket annak megteremtésében.
#105 Joubert: múlt szombaton tapiztam feketét, matt volt, rendben volt. A fényes piros is kellemes összességében.
-
Joubert
tag
tényleg, azt akartam kérdezni, hogy a fekete 920 az ilyen matt mint a 800 és színesek meg fényesek??? Nekem fehér kéne amúgy, de ha matt a feka akkor az is fain lehet...
Éééésss vajon pl a t-nél lesz több szín??? Mert annyira nem szokásuk a sok szinvariáció...bár most ez már jobb mint régen...
-
Sztif
aktív tag
válasz
malnabokor #95 üzenetére
Az igazság az hogy a műanyag granulátum (poli-izé) amiből fröccsöntik a téglatestet, majd preciziós géppel kimarják a házat, az eleve színes...
tán még azt tudom elképzelni hogy a glossy - fényes házak felülete festett. De kitudja, lehet az aszfalt is nagyban szerepet játszik. -
Blyan
félisten
Most éppen valami androidos csoda látható a cikkben levő videón (sgsIII mini talán). Legalább is mobilrol nézve.
-
válasz
malnabokor #95 üzenetére
csak a por és kosz, plusz bitumen "befesti az anyagot"
-
Hoffy86
csendes tag
-
RaveForce
veterán
válasz
malnabokor #95 üzenetére
vagy csak egyszerűen kamuztak.
-
malnabokor
senior tag
Ezen én is elgondolkodtam, és arra jutottam, hogy valószínűleh egy kb 1mm-es vastagságban van csak a színezett műanyag, tehát a finomabb karcokat még elrejti. Ez mondjuk csak a gyártásnál jó, kevesebb festéket kell felhasználni, nem kell minden színre gyártósor, megcsinálják egyszínűre a házat, aztán csak "belemártják " a színes műanyagba is, és kész. Vastagabb lesz a színréteg, mint egy festés, és kész. (Ez csak egy elmélet, ami most így este még logikusnak tűnik)
-
Sztif
aktív tag
itt egy szörnyű videó, de azért jó látni hogy bírja a strapát! és hogy valaki már megtette más helyett, helyettünk. Szerintem nem lett könnyebb a zsebe...
Egy kérdés:
ha anyagában színezett a poli-ház, akkor miért szürkés-feketés a sérült területeken??? -
malnabokor
senior tag
Igen, az ár nem alacsony, de tényleg nem hozzánk mértezik, hiába szeretnénk mi Magyarok is ilyen telefont venni. Később talán még mehet is lejjebb, de addig ez van (sajnos). A külföldieket meg nem nagyon zavarja ez, kevesen vesznek függetlenul telefont, itt vagyok angliában, és nem egyszer láttam iPhone 5 és Samasung SIII reklámokat, valamint ismerősöm is így vett itt egy SGSIII-at: INGYEN (£0)-ért a telefon, valami 4000 SMS, 5000 perc ingyen, valamint korlátlan mobilinternet, igaz 2 év hűségidővel, és az előfizetés díja vagy 25£ vagy 30£ (erre mos sajnos nem emlékszem).
Jól mondja a kolléga feljebb, hogy anno az SGSIII is volt ennyi, vagy csak menjetek rá az Apple oldalára, az sem olcsó, de mikor majd megjelenik az SGSIV (8 mag processzorral, 4 giga rammal, 500 feletti ppi értékkel) akkor majd ez lesz 130 000 ft és majd ez a Nokia éri meg
-
szőröscica
addikt
Pfejj, a magyar nyelvű menütől kiráz a hideg. Az ébresztőórának Riasztások név, és társai. Angolra váltás után viszont biztos szívesen együtt élnék vele.
-
catroot
veterán
válasz
hallerlaller #88 üzenetére
Ez rohadt jó!
-
gbutcher
tag
Nekem egyre jobban bejön a wp8. Nem vitás, hogy a következő telefonomon ez fog futni. Már csak a hardwert kell kiválasztani. Egy biztos akármelyik is lesz, az biztos hogy nem lesz fekete!
-
hallerlaller
addikt
-
catroot
veterán
Mobilról próbáljátok ezt.
-
Bisco
csendes tag
Nokia music-ot, hogyan tudta telepíteni a videoban? Mert ha jól láttam azt is nyomkodta.
-
djzolko
tag
Szerintem a Nokia még most sem engedheti meg magának, hogy olcsó gyártónak skatulyázzák be. Ha az SIII ért ennyi, vagy az iphone ér ennyit újonnan, akkor ez is. Privát véleményem, hogy egyik telefon sem ér ennyit gyakorlatilag. Külföldön sem. Ott annyiban más a helyzet, hogy jó konstrukcióval olcsó egy szolgáltatónál. Itthon a 21ezres előfizetői díjat nem nevezném jó konstrukciónak.
-
istnag
addikt
Tényleg nem a 920 van már a videón. Valami sziámi....
-
Bermi
aktív tag
Én se értem, de a videón jelenleg nem a 920-at mutatják. Amúgy ha céges fizu mellé normális konstrukcióban kapható lesz, akkor iOS-ról váltok, "muszáj kipróbálnom" érzésem van vele kapcsolatban.
-
HaZse
őstag
válasz
natloz1976 #64 üzenetére
Szóljál már anyucinak, hogy kijött az a fránya kakika a pici posidból és törölje ki, mert már nagyon büdös van a bilinél.
-
istnag
addikt
Azért azt se felejtsük el,hogy az SIII as egy népszerű rendszert futtat,a WP8, most akár elterjedni,befutni. Felreertes ne essék nem akarom én a samut védeni,de a tény az tény. Engem az sem vigasztal,hogy odakinn ez mennyire potom pénz,mert én itt élek. A lumia 900 bol kiindulva meg lehet,hogy később drágább lesz
-
savoo
addikt
válasz
natloz1976 #64 üzenetére
Ja tényleg, ez egy Alcatel.
-
ramrit
tag
Eddig mindig függetlenül vagy kártyásan vettem telókat,de ezért a gyöngyszemért,mondjuk kékben,hajlandó lennék rabláncot hordani. Még szerencse hogy van egy jó üzleti flottám :-) Bár sokszor ott is csak a percdíj a jó,a kütyü a húzós.
Engem ez a Lumia megfogott de nagyon... -
vatai_b
csendes tag
Mi van benne a 190-ben? Esetleg vezetékmentes töltő, minőségi headset? Vagy csak a szokásos? Erről van infója valakinek?
Kezd olyan érzésem lenni ami évek óta nem volt: ez kell!Bár ennyiért tuti nem, de legalább kivárom a kezdeti nehézségek orvoslását vele, előbb utóbb lemegy az ára elfogadható szintre
-
lkasza
csendes tag
válasz
Inclitus_pv #16 üzenetére
Látom mindenki sír az árak miatt...
Csak 1 kérdés ha mindenki azt hozza fel példának, hogy az s3 130 az tegye oda mellé, hogy most majdnem fél évvel a piacon való megjelenése után.
És mennyi volt májusban? Ja, hogy 180-190?
Akkor ennyit az árról, ez is hamar le fog menni 130-ra gyári garanciával.
-
válasz
natloz1976 #64 üzenetére
Ezért kár volt ma felkelned.
-
tomkom1969
tag
válasz
natloz1976 #64 üzenetére
Pedig az van, Nokia Phi.
-
Ati1979
veterán
válasz
tomkom1969 #42 üzenetére
Az oroszoknak főleg nem gond kicsengetni az árát. Meg a nyugat-európaiaknak sem.
Főleg ha egy jobb előfizetéshez, gyakorlatilag ingyen el lehet vinni.A Nokiát szerintem nem vágja földhöz az sem ha Magyarországon csak 50db-ot ad el. Az itteni átlagos fizetésekhez, árban kb. egy 610-es passzol.
-
catroot
veterán
válasz
natloz1976 #64 üzenetére
Csak nem bírom ki és rákérdezek:
Miért, mi van a videón?
-
Воланд
titán
válasz
natloz1976 #64 üzenetére
hanem?
-
natloz1976
csendes tag
Milyen kár, hogy a videon nem a Lumia 920 van...apróság, nemde?
-
T.Peter
őstag
válasz
tomkom1969 #58 üzenetére
Jogos, de te is leírhattad volna kiigazításként, hogy rosszul teszi fel a kérdést. Ha már ugyebár eléggé benne vagy a témában.
De mindegy is.
-
hyperspace
őstag
megnyitja az ie-t és mi van ott? 9gag. kéész.
-
Sztif
aktív tag
Kérdés a tesztelőhöz:
Ennek is kiáll a hátlap síkjából a kamera körüli fém betét, hajlamos összegyűjteni a karcolásokat mint a 800 és a 900-asé?
Várom a tesztet, MATV-t. Viszont a későbbiekben egy kamera összehasonlító tesztet is olvasnánk. Nemde? -
Kobak77
aktív tag
A GPU nem Adreno 225-ös, hanem Adreno 320-as.
Szerk.: bocs, csak a Kínának szánt 920T 320-as
.
-
Oppenheimer
nagyúr
Pont igy fogok venni 8X-et, kamatmentes reszletre a T-nel.
Reszletfizetes ide, vagy oda, nem er ennyivel tobbet a 920. Pedig 2 hete ezt egyaltalan nem gondoltam volna magamrol. En is a 920at vartam tukon ulve, de ennyiert imkabb beerem a 8x-el is, ami a tesztek alapjan pozotiv csalodas
(#51) T.Peter: ebben senki sem ketelkedik
-
Sztif
aktív tag
az lehet, de amikor májusban az megjelent, akkor mennyi volt az ára? ugyanennyi, vagy több?
Ez is egy csúcstelefon, zászlóshajó a WP palettában, mint anno az S3 az androidnál...
És igen. Nálunk mindenki sír a kezdőár magassága miatt... Mi lennénk a célpiac? Középeurópa? Ne legyünk fillérbaszók, mint akik megveszik a legnagyobb előfizuval az alap szifont...Ez az ár megy majd lejjebb is! Azt meg tudjuk már egy ideje, hogy WP-hez nem kell egy erőgép, mert jól van optimalizálva...
-
T.Peter
őstag
válasz
Oppenheimer #47 üzenetére
Viszont nem az itthoni piac fogja megszabni a globális megítélésüket és azt, hogy mire fognak jutni a kínálatukkal.
-
BiP
nagyúr
Mindenki úgy beszél, (ez többeknek szól) mintha a Galaxy S3 130ezren nyitott volna. Nem,az is bazi drága volt, ugyanennyin nyitott, csak gyorsan felejtünk.
Persze tudom, hogy az számít, hogyha bemegyek a boltba, mit kapok a pénzemért, de azért szemellenzősek se legyünk. Ennek az ára is be fog állni hamar.
-
buzus
aktív tag
válasz
Oppenheimer #47 üzenetére
Nem csak Iphone-t lehet venni 24 havi kamatmentes részletre.
-
T.Peter
őstag
Főleg, hogy az Engadget ki is emeli ezt a pozitívumoknál:
•Incredible value at $100 (2 év hűséggel persze)
(#44) Misály: Azért az ár is döntő lesz benne.
(#38) tomkom1969: Mi a ... az a gorilla AMOLED? Az AMOLED kijelzője egy Gorilla Glass 2 üveglap mögött van, ami egyben védi is. A kettőnek egymáshoz 0 köze van. És ez szól Hoffy86-nak is, aki úgy tette fel a kérdést, hogy Milyen kijelzője van a 820-nak.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
legiaap
félisten
Nagyon bírom, mikor itt elcsodálkoztok az árakon, hogy hű ilyen sok, ki az a hülye aki megveszi ennyiért.
Kicsit jól lenne továbblátni a kis Magyarországon. Úgy beszéltek, mintha az lenne a világ közepe. Amcsiban, UK-ban és még sorolhatnám az országokat, fillérekért (persze a fizetéshez mérve) el lehet vinni kártyás csomagban. Az emberek többsége nem fog függetlenül telefont venni, inkább megveszi előfizusan.
Biztosra veszem, hogy nem a magyar eladások fogják fellendíteni a Lumia 920-as eladásait. -
Воланд
titán
válasz
Depression #40 üzenetére
"Ha nem kap különösen ajánlott plecsnit, iszonyatosan megharagszom."
pedig nem fog azt kapni.
-
Depression
veterán
Furamód ennek a telefonnak a hype-ja eljutott hozzám is, nagyon vágyom rá. Siemens S55 óta nem volt ekkora vágyam bármilyen telefonra. Nem hiszem, hogy elszálltak volna az árazással, ez remélem felér majd az Phone-nal minden szempontból, és újra a Nokia képviseli majd a non-plus ultra telefon fogalmát.
Ha nem kap különösen ajánlott plecsnit, iszonyatosan megharagszom. Csak még nem tudom, hogy kire.
-
Ati1979
veterán
válasz
Trevize1987 #32 üzenetére
Igen sajnos ezt az árat nem a magyar fizetésekhez mérték.
Elképesztően jó lett, szóval szerintem fogják vinni rendesen.Nekem is ez lesz a következő telefonom az biztos, remélhetőleg még idén. 180 ezerért én is nagyon sokallom.
-
Ricardo
titán
Nem rossz.
Viszont ez után a videó után végképp nem értem miért nem lehet saját csempeszínt kikeverni. Mindig az az indok, hogy a hülye user fehér csempét állítana be fehér betűkkel, aztán a rendszert szídná.
1. Az "szín ütközést" simán lehetne tiltani. Bizonyos kombinációkat egyszerűen nem engedne.
2. A videón látható kombináció sem tűnik jól láthatónak. fehér betűk alig olvashatóak ezeken a csempéken.Ettől eltekintve nem tűnik rossznak. Várom a tesztet.
-
Peetey91
senior tag
Lehet nekem mosta át az Apple az agyamat évek alatt, de telefonnál-számítógépnél számokban nem nagyon hiszek. Nekem az optimalizálás, a felhasználói élmény, az egyszerű-de nagyszerű felhasználói érzés ami kell. Az S3-ban vannak jó ötletek, de arra az i4-emet sem cserélném le. Nem azért mert azt mondom, hogy szar, mert nem az (sokan szeretnének ilyen "szar"-ral mászkálni tisztában vagyok vele). De amíg kínálkozik alternatíva ami az én igényeimnek jobban megfelel, addig azt választom, még ha valamivel drágábban is.
-
istnag
addikt
Nagyon jó a zene, ami alatta megy.
(#34) btudos: +1
abban viszont igaza van,hogy qva drága lesz,még a szolgáltatónál is. Ugyanis nem tudom ki figyeli az árakat,de már nem sokban különböznek a kártyafüggetlen áraktól. -
Trevize1987
aktív tag
Ez a telefon tömör gyönyör. Még mindig nem tudom elképzelni, hogy a saját kezemben mekkora lehet, de nagyon úgy néz ki megvan a következő telefonom. Csak megvárom amig lemegy egy olyan 120-ra
-
Hoffy86
csendes tag
Szerkesztők!
A Lumia 820-ban milyen kijelző van ? Gorilla Glass ? Egyik oldalon sem írják a specifikációknál, viszont a 810-es amerikai verzió (ami ha jól tudom ua. mint a 820 csak más a kinézete) a nokia (amerikai) oldala szerint tartalmaz Gorilla Glass 2.0-t.
Előre is köszönöm.
-
doom6600
csendes tag
Nah végre! Nagyon várom a tesztet! Talán ez lesz a következő telefonom.
remélem belefér a jelenlegi előfizum meghosszabbítva a T nél a százba, s akkor beújítom a c7 mellé. Helyette valamiért nem merném teljesen bevállalni. Kicsit bizonytalannak érzem a rendszert számítógép nélkül.
-
Roxbury
őstag
Neket, mint vevőnek azt kell nézned, hogy ki mit ad mennyiért. Ha valaki gyorsabbat (4 mag) ad sokkal olcsóbban, akkor azt választja egy átlagember, aki RACIONÁLISAN gondolkozik.
Gyári, érintetlen rendszeren vagyok, semmi bajom vele.
Anyaghasználatról felesleges beszélni. Mindegyik plasztik, mindegyik karcolódik (igen a 920 is fog), ergo mindegyikre tok kell. Amúgy az S III-on cserélhető pár ezerből a hátlap. A Nokiánál viszont ehhez telefont kell cserélned.
Én csak segíteni akarok Neked, de ha nem, hát nem.
Amúgy bíztam a Nokiában és a WP8-ban, és tetszik is, de várható volt, hogy iszonyat el fogják rontani az árpolitikával, pedig abban a helyzetben, amiben a Nokia van, nem ugrálhatnának, de úgy néz ki mégis próbálnak.
-
feddel
senior tag
Tetszik a 920, de az ára miatt max a 820 jöhet szóba. Aztán néztem az árát: 140-150... az sem jöhet szóba.
-
catroot
veterán
válasz
tomkom1969 #24 üzenetére
Nem azért a két fillérért, de az ilyesmiket kár ide linkelni, mert csak flame lesz a továbbiakban.
-
tomkom1969
tag
Ráadásnak itt van ez:
[link] -
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #14 üzenetére
Tényleg érdekel mit tud ekkora felár ellenében.
Egyébként csöndben maradj, tudom ám hogy neked is 8X-ed lesz
Roxbury:
Hiába 130 k egy SGS3, ha olyan anyagból van, hogy sikítva dobom el ha hozzáérek (ez az én egyéni véleményem, nem akarok flame-et, elfogadom ha nem értetek velem egyet, nekem egy kalap...)
Inclitus_pv: Ja, van 180-ért, német származású, sufnigaris telefon, azokat ne keverjük ide
csakstddfor.: Gondolom nem válasznak szántad
-
RaveForce
veterán
válasz
Oppenheimer #18 üzenetére
igaz volt ez egészen 4.1ig.... én is egyre inkább hajlok kukarobi felé, ill attólfügg h az Ativ-S mikor és mennyiért jön, nemnagyon érik már meg a felárat, ha ennyire drágák lesznek
-
Blyan
félisten
válasz
Inclitus_pv #16 üzenetére
Ja, az más, 180.000-ért mindjárt best buy.
-
Inclitus_pv
tag
A 190k kicsit túlzás:
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/nokia/lumia-920-p114765752/?gclid=CJWQic6vzLMCFUmN3godphUALw
Itt van már 179990-ért is
-
Roxbury
őstag
130-ért már S III-at kapni 4 maggal, király rendszerrel, 4,8 collal. Ez most komoly ez az ár? Mert így logikátlan ilyet venni. Amúgy kinézetre nagyon tetszik, de ennyit nem ér.
-
btudos
nagyúr
Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy a HTC 8X-hez képest tényleg annyival nagyobb durranás-e, hogy megérjen plusz 50 k-t (kizártnak tartom) függetlenül (Expansys-nál 140 k vs. 190 k ). Nem beszélve arról, hogy a hírek szerint marhára nem hibátlan a készülék.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Oppenheimer #9 üzenetére
Legalább meglesz az új unikornisunk!
"Mesebeli állat...egyszarvú ló, amit lehetetlen befogni..." -
mediumgecso
őstag
válasz
Oppenheimer #9 üzenetére
Na ez az!!!! Pedig itt a karácsony a nyakunkon
De elfogadnám......el is dobnám egy életre az androidod, de sajna nem tehetem meg hogy bevállaljam!
Ez van! -
Blyan
félisten
Tetszik, hogy ki-be kapcsolható ez a kesztyűs dolog. Viszont durva, hogy ez a Térképek alkalmazás milyen lassan indul el. A WP7-es változat pöccre indult anno.
-
Oppenheimer
nagyúr
Várjuk a tesztet! Nem mintha bárki is megengedhetné magának ezt a telefont...
-
Petyyyyy
addikt
Nagyon csinos, alig várom a tesztet!
-
semmi rendkívüli matv
várom a cikket
-
Blyan
félisten
Mát tegnap óta fent van a videó, szóval Bocha nyüstöli már egy ideje.
Baromi jól néz ki ez a dög tégla.
-
Johnny194
aktív tag
várjuk a tesztet!
-
GALARDO
addikt
Kell!
Szerk: A kijelző 4,5, nem 4,7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vicces képek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged