- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neooen
aktív tag
Felét sem értetted annak, amit írtam, a másik felére meg már válaszoltam, aztán újra nekem szegezed... Mielőtt meghajolnék a jóstehetséged előtt, előbb megvárom ezt a legkevesebb egy évet (de lehet, hogy néhány hónap is elég lesz), hogy el lehessen mondani, hogy kb mi vár a platformra. Remélem azért túléled ezt az időszakot és azt is, ha ne adj Isten mégis befut ez a WP dolog.
-
neooen
aktív tag
Annyira lényegtelen, hogy eddig mit ért el és azt mennyi idő alatt. Ez mind nem számít. Fantáziát látnak még benne bőven, a pénzt tolják bele rendesen... Azt kell látni, hogy mekkora a jelentősége a platform szempontjából a WP8nak... Minden más erről az egészről csak fröcsögés, meg szájkarate. Ezzel lehet igazán versenyképes majd, ez dönti el, hogy mi lesz vele. Ki a fenét fog érdekelni, hogy milyen volt a stratja, ha 2 év múlva 15-20 %-os (határ a csillagos ég
) részesedéssel bír majd, engem biztosan nem?!
-
neooen
aktív tag
Én már a nyolc magosokat várom, meg hogy tolhassam rajta a Crysis 5-öt, meg a PC-met a kukába...
(#60) kicsee: Bocsáss meg, hogy elégedett vagyok (többé kevésbé) a telefon rendszerével és a többi használója nevében is elnézést kérek.
-
neooen
aktív tag
Én egyszerűen nem tudom a rendszert a valódi startjához kötni. Az sajnos inkább volt egy tesztidőszak. Amilyen marketing akkor volt, az a közelében sincs annak, amit most a Lumiák kaptak.
2 évvel a start után mind az iOS-nek, mind az Android-nak 20% körüli részesedése megvolt már, a WP-nek tizede sem volt meg, most pedig effektíve nincs is semmilyük.
Egy nagyon fontos tényezőt teljesen kifelejtesz. A WP-nek most kb azt kell csinálnia, mint ha valaki a Linuxot akarná feltenni az emberek gépeinek 70%-ára. Egy eléggé telített piacra kell belépniük. A tekintetben mindenképpen, ami az emberek fejében van. Nem egyszerű velük megszerettetni valami teljesen új és szokatlan dolgot. Ha valamit megszoktunk, attól nehezen válunk. Sajnos én is ilyen vagyok. Symbian után ez rendszer baromi szokatlan volt. Viszont egy telefon sem okozott még olyan érzést, mint ez. Baromi jó használni.
Itt nem az van, mint amikor megjelentek az első mobilok. "Húú, de jó, veszek én is". Itt már szinte mindenkinek van valamilyen telefonos tapasztalata. Nagyobb szerepe van most a "szájról szájra terjed" dolognak. Ez viszont egy lassabb folyamat... -
neooen
aktív tag
Ez így van, de ezen időszak alatt egyszer sem volt olyan, hogy ilyen jók lennének az előjelek egy készülékük (+rendszer) előtt.
A lényegre nem válaszoltál, csak terelsz. Annyira nem akarom a szemellenződet felnyitni, de legalább ne gyere ilyen botorságokkal:
"Akinek pedig tényleg okostelefon kell, 80%-ban Android-ot vesz, 20%-ban iPhone-t, end of story. Egyetlen ismerősről tudok aki WP-t használ, csak pár hónapja vette, de már megbánta a dolgot."
Az az egy embered pedig kimeríti a statisztikai hibahatár fogalmát. Még hozz egy kettőt. A többség szereti, bár gondolom te ilyeneket nem olvasol: [link]
-
neooen
aktív tag
"Nokia részvényt sem vennék mostanában az biztos"
Már pedig ilyenkor lehet nagyot szakítani, mert ha bejön - amire én több esélyt látok, mint hogy nem , de ez szubjektív -, akkor szépet lehet keresni rajta.
Már eljátszottuk egy párszor, de még mindig nem értem, hogy miért jössz minden Nokia - WP topikba valamilyen "lehúzással".
szerk:
"Akinek pedig tényleg okostelefon kell, 80%-ban Android-ot vesz, 20%-ban iPhone-t, end of story. Egyetlen ismerősről tudok aki WP-t használ, csak pár hónapja vette, de már megbánta a dolgot."
Nem is értem minek erőlködnek. Hiszen te is megmondtad, hogy vagy iPhone vagy Android, aki mást vesz, az meg biztos nem is tartozik az emberi fajhoz. Olyan nem is létezhet/létezik, hogy egy új szereplő "betör" a x-edik szereplőként. Jaa, most már értem.
Új/más dolgok, máglyára velük, vesszenek mind
!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest