- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valentino K.
senior tag
válasz
manchester85 #2 üzenetére
Market:
-kevés minőségi app, azok túlnyomó része is szinte mind fizetős
-csak névre lehet szűrni, rating-re nem
-az alkalmazások mellett listás nézetnél nincs kiírva, hogy az adott rating(1-5 csillag) hány szavazat után alakult ki (nem mindegy, hogy egy ember találja 5 csillagosnak, vagy száz).
-lehetne valami recommended for you menüpont a marketplace-en belül(az eddig megtekintett témájú és értékelésű alkalmazások alapján ajánl neked pár darabot)Os:
Engem baromira zavar a normális multitasking és a copy-paste hiánya, illetve a nem bővíthető memória. 8 giga kb semmire se elég manapság.
Szerintem várd meg az év végét és a mango frissítést, illetve az első fecskéket a Nokiától... -
Maegoss
tag
válasz
Ez engem is érdekelne. Tényleg olyan siralmas a Windows Marketplace választéka? Ha jól emlékszem, akkor Magyarországon elérhetőek a fizetős alkalmazások is, ugye? Jelenleg egy androidos telefont használok, de nagyon nem vagyok megelégedve az android Markettel, egyrészt mert még mindig nem elérhetőek (root nélkül) Magyarországon a fizetős alkalmazások (kösz, Google
), az ingyenes alkalmazások 90 százaléka meg használhatatlan vacak. A Windows Marketplace-en kapható alkalmazások jobb minőségűek?
-
bobace
addikt
válasz
szerintem év vége körül leghamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest